Jump to content
hash.bg - биткойн форум

"Предсказанията" на Алтов

Altov
 Share

Recommended Posts

колкото до потребителите дето се бунтуват с/у @Altov докато запазва добрия тон и правилата на форума има право да изразява мнението си, което до тук отговаря на темата "за цената на биткойн" 

тук сме се събрали всеки с идеите си и вижданията си, не е нужно всички да сме на едно мнение или да сме фенове на една монета и т.н. 

форума е свободен за всеки да се изрази 

* аз съм, както ме наричат в другия форум биткойн екстремист и абсолютно заклеймявам всеки един проект различен от биткойн, въпреки това не бих си позволил да заглуша мнението на друг член от форума щом той спазва правилата тук! С радост чета аргументите за и против развитието на биткойн, надявам се всички да запазят добрия тон!

п.с. днес е последния ден на @Altov да се аргументира кой проект превъзхожда по "всичко" както той се изрази " Биткойнчето" след това ще трябва да си прави нов профил

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Преди 2 часа, vamp111 написа:

колкото до потребителите дето се бунтуват с/у @Altov докато запазва добрия тон и правилата на форума има право да изразява мнението си, което до тук отговаря на темата "за цената на биткойн" 

тук сме се събрали всеки с идеите си и вижданията си, не е нужно всички да сме на едно мнение или да сме фенове на една монета и т.н. 

форума е свободен за всеки да се изрази 

* аз съм, както ме наричат в другия форум биткойн екстремист и абсолютно заклеймявам всеки един проект различен от биткойн, въпреки това не бих си позволил да заглуша мнението на друг член от форума щом той спазва правилата тук! С радост чета аргументите за и против развитието на биткойн, надявам се всички да запазят добрия тон!

п.с. днес е последния ден на @Altov да се аргументира кой проект превъзхожда по "всичко" както той се изрази " Биткойнчето" след това ще трябва да си прави нов профил

Като се събудя  сутрин не гледам новините по нова, бтв или от сорта . 

Това което чета ми е много добре подбрано , не обичам да си губя времето във четенето на глупави разсъждения ! Така е устроен сайта ви че в дадена тема  която съм избрал трябва да прочета всичко !!! Ти vamp постваш добри мнения  от добри   източници и добре аргументирани по тези теми които следя !!

Всеки който иска да налага някакво си негово въображаемо ,необосновано ,непроверено ,детинско и супер просто мнение да си направи тема и щом се взима за толкова умен хората ще го следват и пишат там .

За мен е важно водещите новини да са на ниво !

Ако целите да прерасне сайта в някаква  бумащина с цел посещения няма никакъв проблем !!

3 hours ago, umb said:

Ако целите да прерасне сайта в някаква  бумащина с цел посещения няма никакъв проблем !!

С всичко безплатно е така пич...

А на въпросния мненията едва ли са негови съчинения, не ми се струва че има толкова горе...

малко са членовете на форума, които са толкова важни, та имат собствени теми, @Altov би трябвало да се гордееш

п.с. имаш още 7ч30мин да ми посочиш един АЛТ който по всичко бие БТК

после за теб остава само спомена

*подсказвам ти, може просто да напишеш, че си визирал алтовете ТИ, като по-добра инвестиционна стратегия от БТК, не че имат качества превъзхождащи "биткойнчето" 

преди 7 минути, vamp111 написа:

малко са членовете на форума, които са толкова важни, та имат собствени теми, @Altov би трябвало да се гордееш

п.с. имаш още 7ч30мин да ми посочиш един АЛТ който по всичко бие БТК

после за теб остава само спомена

*подсказвам ти, може просто да напишеш, че си визирал алтовете ТИ, като по-добра инвестиционна стратегия от БТК, не че имат качества превъзхождащи "биткойнчето" 

Надценяваш си форума момче, като в същото време ме подценяваш, надценявайки "много голямото ми желание" да пиша в него, общувайки със "бетонови глави"!

Айде, чао !

Преди 14 часа, Altov написа:

Тук да не е подразделение на ДАНС, че ще ти отговарям на въпросите? Даже и пред Данс имам право да НЕ отговарям. Къде се намираш ти бе, момче, че заповеднически ще ми казваш "да ти отговарям"!

"Глупости" говоря за теб, и може би за още 3--4-ма, аза останалите, които само четат, може и да не са "глупости". Защо си убеден, че всички са длъжни да споделят твоята гледна точка, като "единствена и правилна" ?

Написах ти го преди няколко мнение, не знам дали осъзнаваш, но по начина по който пишеш и изказваш мнение всички оставаме с впечатлението, че ти си този с "единствената и правилна" гледна точка :)

еми сега това щее най-вървежната тема... (докато не баннат хАлтавия) :) но предлагам вместо "Предсказанията" да сменим заглавието на "Брътвежите на един невежа" (по Йордан Йовков разбира се) :D