Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Faraz_Jaka
 Share

Question

Recommended Posts

• 0

Само да спомена, че аз обърнах всички лайткойни в бтс вчера, мисля че алткойните ще са пирамидата в крипто-валутите. Но не е selling advice - просто прецених да заложа на пазара, а пазарът е Биткойн - ако той падне, всички падат и обратно.

• 0

+1 

лаиткойна е криптовалутата с най-голям потенциал за растеж според мен !

И аз така мислих и имах около 500 мои ЛТС-та и още толкова при мен "на управление"

След като се опитах да направя елементарна идея с биткойн и лайткойн, ми се откри бездната между развитието на двете. Освен това, зададох въпросите си по мейл на отбора на лайткойн, както и във форума им.

Само във форума получих някакво мъгляво обяснение, по мейла нищо - заприлича ми на изоставен проект...

Няма никакви предимства лайткойна пред биткойна, а сме прекалено рано в развитието на крипто валутите, за да има място за две големи, почти идентични такива.

Това са мои съждения разбира се, предполагам, че лайткойна още дълго време ще следва движението на биткойна, с откъслечни по-мощни избухвания (като през декември), но дългосрочно - според мен! - са обречена идея...

• 0

Съгласен съм, че е с най-добри изгледи за успех засега, но поне да имаше нещо качествено ново :) Namecoin дават нещо, което Bitcoin (все още) няма, например. Quarkcoin ако не се лъжа са с тройно хеширане...

• 0

Както твърди Стамен , Биткойн сам по себе си е достатъчен, но тук не отчитаме факта, че копачите, който имат ресурса да участват в системата на добиването му стават все по-малко. Елемента на децентрализираност почва да се компрометира и хиляди фенове, спекуланти и всякакви други, участващи само до преди година с по няколко видео карти, няма да ги хвърлят в боклука. Цялата тази маса от хора ще мигрира и ще прегърне нов койн. Това ще е образно казано един кастинг на всичките алтшитове в който ще оцелее само един. В този смисъл до средата на лятото лайта ще го отпишат всички малки миньори и ще се прехвърлят на нещо или няколко неща. Тази маса е сила, доверие и разбира се ще се отрази на бъдещата цена.

• 0

Някой търгува ли с лтц? Суинговете са доста по големи отколкото тези при биткойна и изглежда че таксите се компенсират по-лесно.

И по темата, не мислите ли че в момента е доста надценен на $3+, още повече че преди седмица беше почти двойно по евтин.

• 0

Хаха сигурно е така.. Въпроса е че при биткойна в повечето случаи отклоненията са толкова малки, че дори да се уцелят сигурно едва покриват таксите. Пробвам сега един шорт от 3.01 до 2.55-60 пък ако не върже ще се мъча с биткойна пак.

• 0

E aз имах предвид и двамата заедно със стоката, ама според мен и двамата сте прави и по скоро ще разцъкам малко с биткойн като се задвижи пазара пак.

• 0

Точно прочетох още 1-2 супер силни аргумента, защо лайткойн е балон:

https://supload.com/SyB0VhfIx(сори за линка, пробвам го този сайт)

Но преди писах тук някъде, че SegWit в лайткойн, може да е добре не само за gamble, но и наистина да дръпне...

Даже следях цената и се чудих, защо не се качва.. Гледам само 10-15% се е качил, може да има време за един гамбъл..

• 0

аз затова купих с евро лайткойн (за €4.5) и сложих да се продаде за €9.9 - 20-ина процента от лайткойна, още 20-ина от биткойна и сме там :)

хич не ми се вярва на този Лайткойн - то по принцип ако някой страдаше от пълните блокове на лайткойн и скъпите транзакции, можеше и сега да мине през лайткойна - там блоковете са празни като зала на благотворителен концерт :)

• 0

ако някой  събира     Litecoin

5000-6000-7000    на час

http://coins2day.com/litecoin-faucet/?r=pldbg

Не е много коректен този постинг в тази тема (има раздел за такива), но ако някой дава 5000 лайткойна (~10,000 долара) на час, искам и аз :)

• 0

В полото (тролбокса) отнесох перманентен бан за тролене  :D, всичко което се пише е с цел спекулиране на пазара на дадена монета. Този път пъмпа е for real, много обнадеждаващо подскочи, избута стоповете спрямо $ и BTC, сега вече гони таргетите.