stamen Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 В тази тема може да споделите въпросите, които имате относно инциативата на LAUNCHub да финансира проекти в сферата на биткойн и крипто валутите. Самият аз работя усърдно по един як биткойн проект и последните седмици доста задълбах в темата за рисково финансиране. Просто смятам, че в днешно време се раздават толкова много и толкова лесно фиат-парите, наричани все по-често тоалетна хартия по социалните мрежи, че си мисля, че ще е грях да не взема, макар че смятам, че и сам имам финансите за осъществяване на идеята. Така че, ако имате конкретни въпроси, може да пишете тук или лично. Забележка: Много хора се страхуват да споменат идеята си от страх да не ви я открадне някой. Спокойно, опасността от това е наистина малка. Всяка добра идея изисква много време, обмисляне и отдаденост. В повечето случаи хората като ви чуят идеята по-скоро ще намерят доводи защо не става (което си е пак полезно), отколкото да намерят амбиция "да ви я откраднат." И да не бъда голосолвен, аз работя по проект за спортни съзтезания базирани на спортни прогнози, правени елементарно чрез блокчейна и със тестови койни За това и сайтът малко позападна като брой публикации, но гледам, че в гугъл се представя добре, за това не се тревожа. St0ky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imperator Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Приемат ли хазартни бизнеси (с биткойни)? Колко мислят да вкарат средно на стартъп? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted May 20, 2014 Author Report Share Posted May 20, 2014 Ами малко е трудно с хазартните идеи - а и трябва да са нещо ново все пак. Те са спонсорирани с Европейски средства и не е лесно с хазартни сайтове... Има толкова много други идеи - трябват само (кадърни) екипи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts