Jump to content
hash.bg - биткойн форум

LAUNCHub ще финансира биткойн проекти


Recommended Posts

В тази тема може да споделите въпросите, които имате относно инциативата на LAUNCHub да финансира проекти в сферата на биткойн и крипто валутите.

 

Самият аз работя усърдно по един як биткойн проект и последните седмици доста задълбах в темата за рисково финансиране. Просто смятам, че в днешно време се раздават толкова много и толкова лесно фиат-парите, наричани все по-често тоалетна хартия по социалните мрежи, че си мисля, че ще е грях да не взема, макар че смятам, че и сам имам финансите за осъществяване на идеята.

 

Така че, ако имате конкретни въпроси, може да пишете тук или лично.

 

Забележка: Много хора се страхуват да споменат идеята си от страх да не ви я открадне някой. Спокойно, опасността от това е наистина малка. Всяка добра идея изисква много време, обмисляне и отдаденост. В повечето случаи хората като ви чуят идеята по-скоро ще намерят доводи защо не става (което си е пак полезно), отколкото да намерят амбиция "да ви я откраднат."

 

И да не бъда голосолвен, аз работя по проект за спортни съзтезания базирани на спортни прогнози, правени елементарно чрез блокчейна  и със тестови койни :) За това и сайтът малко позападна като брой публикации, но гледам, че в гугъл се представя добре, за това не се тревожа. 

Link to comment
Share on other sites

Ами малко е трудно с хазартните идеи - а и трябва да са нещо ново все пак. Те са спонсорирани с Европейски средства и не е лесно с хазартни сайтове...

Има толкова много други идеи - трябват само (кадърни) екипи :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...