Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Recommended Posts

Тема за освобождаване от напрежение, градивен спам, дуелиране на различни гледни точки, изясняване  на между личностни взаимоотношения, малки интриги, изчистване на ценните теми от разводняване и още много други производни успоредности за локализация точно тук. 

• 1 month later...
Преди 2 часа, M.Stefanov написа:

Хахах, не е НАП. Умишлено написах % от стака, а не конкретна цифра. На кой с колко му е зареден акаунта  си е негова работа. 

Понеже днес е петък и няма размирици  и бунт в сайта дойдох тук да поспамя малко ...

На твърдението Нап е тук, ти отговаряш - не е Нап... тоест отричаш принадлежност към Нап, но потвърждаваш  логически принадлежност към друга буквена организация. Ако беше отговорил - не съм от Нап, просто щеше да отречеш твърдение и събудиш симпатия, че и ти като нас си плащаш десятъка като Андрешко и никой нямаше да  гадае какво точно работиш.

:D

Не бре на е НАП, на майор Михов партньора е нали знаете, че ходят по двама - добрия и лошия... хахахахха  - нали е петък...

А по темата за валидолчето, за тия които постоянно ги сърбят пръстите да са в позиция ама ги е страх да не са на загуба наскоро намерих лекарство.

От кранчетата 2-3 пъти и направо в сделка. Ордер можете да пуснете от 0,01 USDT или колкото е там в сатоши по курса.

От седмица си чеша крастата там. И хич не ми пука и да се скамят ако искат.

Пише, че имат маржиналка ама още не знам се ползва.

Тъй като няма рефералка пускам лика тука:

https://tradesatoshi.com/

Преди 1 час, kmeta написа:

Не бре на е НАП, на майор Михов партньора е нали знаете, че ходят по двама - добрия и лошия... хахахахха  - нали е петък...

А по темата за валидолчето, за тия които постоянно ги сърбят пръстите да са в позиция ама ги е страх да не са на загуба наскоро намерих лекарство.

От кранчетата 2-3 пъти и направо в сделка. Ордер можете да пуснете от 0,01 USDT или колкото е там в сатоши по курса.

От седмица си чеша крастата там. И хич не ми пука и да се скамят ако искат.

Пише, че имат маржиналка ама още не знам се ползва.

Тъй като няма рефералка пускам лика тука:

https://tradesatoshi.com/

Кмете, понеже М. Стефанов изглежда не е на линия...да взема да те питам нящу...понеже все още е петък.

Кква е тази твоя страст към маржиналки, рефералки, цедене на капки...ти да не си нещо като водопроводчик....все faucets рекламираш.. М?

преди 12 минути, batibon написа:

Кмете, понеже М. Стефанов изглежда не е на линия...да взема да те питам нящу...понеже все още е петък.

Кква е тази твоя страст към маржиналки, рефералки, цедене на капки...ти да не си нещо като водопроводчик....все faucets рекламираш.. М?

Утре имам реален honey maining да върша, през седмицата ми излизат фючърсите от от темата хоремаг ай ретен се грижа за ранчото, между другото реално си търгувам без маржин ама на голям тайм фреим и ми остава време да събирам АВАНТАТА от капките като водопроводчик - нали съм КМЕТ...   :-)

Даже ми остава време и тука да се вяствам :-)

преди 3 минути, kmeta написа:

Утре имам реален honey maining да върша, през седмицата ми излизат фючърсите от от темата хоремаг ай ретен се грижа за ранчото, между другото реално си търгувам без маржин ама на голям тайм фреим и ми остава време да събирам АВАНТАТА от капките като водопроводчик - нали съм КМЕТ...   :-)

Даже ми остава време и тука да се вяствам :-)

Таман бях на плаж и преди малко направи охлюви по бургундски по собствена рецепта - страшно вървят с бира.

преди 24 минути, kmeta написа:

Би ли споделил тази рецепта по бургундски....единственото което се сещам е че май плуват в отделни коридори във вино.

преди 12 минути, batibon написа:

Би ли споделил тази рецепта по бургундски....единственото което се сещам е че май плуват в отделни коридори във вино.

Разликата е че за моите финала е сервирани с бира.

преди 8 минути, kmeta написа:

Разликата е че за моите финала е сервирани с бира.

Ти май избираш само последните финиширали, няма дебел бегач на първите места.

Преди 2 часа, kmeta написа:

търгувам без маржин ама на голям тайм фреим

Забравих да спомена,че сън шорт. И една стинка не давам за биткойна  при сегашния курс.

Преди 15 часа, Pistolero написа:

Кмете, научи офлювите да валидират трансакции и ще им вдигнеш себестойността в пъти....

Абе кмета отдавна е научил охлювите да се валидират...като им видиш следите и се сещаш веднага кой къде какво и как и с кого е правил...кой какво е излъчил и кой какво е приел хох

Ама на него не му пука за стойността им, така ли иначе си ги хапва, с или без рецепта по бургундски.

Пистолеро, чух слух, че кмета дрогирал охлювите преди състезание с тревичка обработена с  растежен стимулатор...и все печелили първи награди по бягане към тенджерата... пък и не знам дали си е регистрирал животновъдното стопанство от пълзящи, не се знае дали е ваксинирано..мое да пламне неква чума... и да им се вдигне цялостно цената, независимо дали са валидатори...абе мътна работа е с тези негови ....офлюви...тцтцтц 

:D

изтеклите база данни на Equifax (повече тук->https://en.wikipedia.org/wiki/Equifax )

сега компенсират засегнатите с по $125 (за изкарване на нови документи за самоличност) 

http://equifaxbreachsettlement.com/

питам се нашите НАП дали ще постъпят така и ще компенсират засегнатите не 189 души както твърдят ами реалните 362767 души....

вероятно не, защото няма гражданско обединение което да ги накара да го направят..

Преди 10 часа, AdamKadmon написа:

Аз пък предпочитам да гледам само 3 вида спагети. 50,100,200 пълнозърнести.Няма защо да гледам нещо друго, след като не търгувам всеки ден, а просто оглеждам за добър вход. В самите борси НЕ гледам абсолютно никаква информация, най-малко пък ордър бука. Там истинските движения са скрити и се менят 1 сек преди да бъдат изпълнени, нямам идея защо хората го гледат този ордър бук :) Явно защото не разбирам ...

Преди 9 часа, hpz написа:

Е поне сам си го призна накрая :D

Май ти трябва радар за да доловиш иронията в първото мнение.Не виждам защо трябва да се присмиваш на някой за твърдение че Явно не разбира нещо. Ако бяхме всички еднакви, трябваше ли да приличаме на теб? Всеки от нас е добър в различни области на работа или хоби, според различните формиращи  фактори на средата си. Нали не мислиш, че си подобрена версия на хомо сапиенс? 

4 hours ago, batibon said:

Май ти трябва радар за да доловиш иронията в първото мнение.Не виждам защо трябва да се присмиваш на някой за твърдение че Явно не разбира нещо. Ако бяхме всички еднакви, трябваше ли да приличаме на теб? Всеки от нас е добър в различни области на работа или хоби, според различните формиращи  фактори на средата си. Нали не мислиш, че си подобрена версия на хомо сапиенс? 

Абсолютно грешно! Този ми се присмиваше на последните мнения с надсмешка, все едно е гуру на техническия анализ. Сега обаче ако погледне цената, едва ли има на какво да се смее. Че го и написа, че не разбира (освен от критика може би). Все някой трябваше да му го каже! Определено не беше ирония, беше заключение! Ирония е само, че знае много за ордър бука, ако беше така нямаше да твърди небивалици в по-предни мнения.

Много ме кефите админите като правите забележка на един, а друг изкусен наглец не забелязвате... Също можеше да му "доловиш иронията", че съм "БИ"... (което между другото е различно от ХОМО). Ей заради такива постове намразвам всички в този бранш... Форума не е пълен с ПАРТНЬОРИ, а ПРОТИВНИЦИ, които делят една търговия и един кокал.

Вече ще си пиша с ХОРА на лични и тегля една майна на всички теми... Всички мълчат, някой каже нещо... И после "това може", "това не може", а за капак някой прави добавка с ирония или обида... Нищо полезно по темата, ама "може"...

агресията моля само в училище, вън от форума!

всички сме равни тук и всички сме длъжни да спазваме добрия тон

на всеки мнението му се зачита и всеки свободно може да го изрази и има право да не е съгласен с другите

На 27.07.2019 г. at 7:24, Pistolero написа:

Кмете, научи офлювите да валидират ....

По скоро те ще ме научат на нещо...

През няколко дена си замезвам с олюви и почна да ми изчезва полека мравучкането дето го придобих от един шип някъде по прешлените преди години и мислех, че ще ми остане хронично.

Ако някой ми докаже, че не е от охлювите - остава само да е от цигарите и бирата.

Май ще си ги гледам не само за да пасат тревата около овошките.

преди 34 минути, kmeta написа:

По скоро те ще ме научат на нещо...

През няколко дена си замезвам с олюви и почна да ми изчезва полека мравучкането дето го придобих от един шип някъде по прешлените преди години и мислех, че ще ми остане хронично.

Ако някой ми докаже, че не е от охлювите - остава само да е от цигарите и бирата.

Май ще си ги гледам не само за да пасат тревата около овошките.

Тези същества не са ли безгръбначни за да оправят шипове гръбначни?

Шипа ми го оправи доктор които е доцент/е не ме е оскубал до цент/ и е признат специалист в тази област. Но усложненията изчезват много бавно.

А не някой дето като са знам какъв съм инженер / аз наистина съм инженер/ да ме е страх да отида на лекар...

преди 8 минути, batibon написа:

:)))))  С мнооооого лека ирония, да взема да направя тема докато чакаме Луната - Старчески болежки...хах

Към то 2140 г. ще е  много актуална...

На 31.07.2019 г. at 1:41, hpz написа:

Също можеше да му "доловиш иронията", че съм "БИ"

Тук си в голяма грешка ! Когато го написах с големи букви ( по което можи би си се заблудил) не съм имал предвид нищо друго, освен, че не беше станало ясно ти ли си го направил, би го направил, или искаш да дадеш посока на другите какво би трябвало да направят с парите си. Затова БИ-то беше с голяма буква, защото изказа ти е много често неразбирам за мен ( пак приемам, че грешката е в мен. Пределно ясно ми е, че не говорим на един език) Но, честно съм изумен от къде си го събрал този неприязъм, след като нищо от което съм написал, не е било с цел злоба, явно просто ти така го приемаш ... Приятелката ми беше казала, че точно тогава имаше ретрограден меркурий, и е много вероятно да има недоразумения в общуването. Споменавам я нарочно, понеже помня първият ми сблъсък с твоята персона, каква злоба пак изля, включително, че може би трябва да си намеря друга приятелка, само сляд като бях споменал нещо за луната :D  Останах като гръмнат, като видях за какво маловажно изказване, каква реакция последва от някакъв непознат по интернеТа. 
Аз тук не приямам нищо лично от никой. Дори след това съм ти писал на лично. Моето желание в този форум е да научавам, и по възможност да давам някаква скормна информация. Не тая любов към турските сериали, и бих призовал НИЕ хората да сме МНОГО по-разбиращи и съпричастни един към друг ! 

• batibon changed the title to Петъчно гурме...