Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Въпрос

10 отговори на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Аз копая само дарк от 1 месец, заради температурата. Надявам се като пуснат асиците за скрипт и копаенето с карти се обезмисли за лайткойни, повечето майнери да се преместят на дарк и да му вдигнат трудността, а оттам и цената. Майче той е първия Х11 алгоритъм и най-известната Х11 валута.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  • 0

а включил ли си се като node, или както там се казваше, за тези, които правят транзакциите анонимни, али печелиха и те нещо?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  • 0

Аз само ще споделя една интересна случка. Пред време DarkCoin привлече и моето внимание и реших да напиша едно кратко симфонично произведение, нещо като химн на дарккойн, което доста се хареса по форумите. Един човек, обаче толкова много се впечатли, че ми изпрати по погрешка 2400 DRK, които по това време бяха около 40-50 BTC. Разбира се му ги върнах още същия ден, макар че се беше доста стресирал. Реално е искал да ми изпрати 20 DRK в знак на съпричастност и на това, че му е допаднала музиката. Преди винаги съм се чудил как бих постъпил ако намеря например куфарче с пари на улицата и ето че разбрах. Може би тази моя постъпка бе по-скоро повлияна от въодошевлението ми към Биткойн като цяло и желанието за взаимно доверие и съпричастност, които често липсват в реалния фалшив свят. 

 

Ако на някой му е интересно, тук може да чуе парчето, което ми донесе потенциалните 20,000 Евро ;)

https://soundcloud.com/tcherkin/darkcoin-orchestral-anthem-short-version

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  • 0

 Wow класика в жанра. Вече са на сериозен плюс, но явно чакат новини или им е трудно да извадят количествата при тънкия ордербук. Един познат си купи днес. Той има 100% успеваемост да купува върхове и затова ми е стабилен индикатор.  :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  • 0

Готвят ребрандинг на дарка, за повече подробности на английски тук
 
  Накратко, предложението за ново име на дарка е Dash -> Digital cASH. В темата еduffield отбелязва, че иска да промени представата за една "underground" валута на черните пазари. Това е само увертюрата, най-интересната част от статията е концепцията за scalable architecture или възможността протокола на дарка да поддържа с лекота различни по мащаби и натовареност мрежи, работейки безпроблемно дори с милиарди транзакции на ден. За сравнение в момента ограниченията на биткойн протокола позволяват до 7 транзакции на секунда, което прави около 600 хиляди на ден (след някой промени това число може да се увеличи 20 пъти). Разбира се всичко това е на ниво концептуална фаза, но имайки предвид качеството и темпото на работа на екипа, можем само да се радваме, че технологията ще се подобрява.

   Ребрандинга е много много добър ход защото имена като darkcoin, blackcoin и т.н са обречени на неприятни асоциации. Истинското препятствие за налагането на дарка всъщност ще бъде реалната му анонимност( за разлика от Bitcoin, който всъщност е псевдоанонимен). Последният абзац е лично мнение.

 

Надявам се информацията да Ви е интересна ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговори на въпроса...

×   Поставихте готово форматирано съдържание.   Искате ли да премахнете форматирането?

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното съдържание от редактора беше възстановено.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...

×
×
  • Създай нов...