Cryptos Voskrese Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 В тази тема можем да обсъждаме всичко, свързано с портфейла на Coinbase. Ако все още нямате такъв, може да прочетете Как да си направя онлайн портфейл в Coinbase? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Може ли някой да каже защо всеки път като направя снимка за верификация и ми пише. Unreadable verification. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bundjak Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Може ли някой да каже защо всеки път като направя снимка за верификация и ми пише. Unreadable verification. А ти можеш ли да кажеш защо избра Coinbase за портфейл. То е все едно да си държиш златото в сейф във БНБ и да питаш защо искат да знаят всичко за теб В секция Портфейли има супер статии И като почнеш да работиш със Jaxx или Blockchain.info ще забравиш за Coinbase и всичките им верификации Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Взимам бтк от там и мятам във битрекса нишо няма са държа там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirosog Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 Може ли някой да каже защо всеки път като направя снимка за верификация и ми пише. Unreadable verification. Здравей, изтегли им мобилното приложение, и го направи от там. Ще стане. Вградените камери на лаптопите не са достатъчно добри. Поздрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts