Cryptos Voskrese 25 Докладвай Публикувано 5 Юли, 2014 В тази тема можем да обсъждаме всичко, свързано с портфейла на Coinbase. Ако все още нямате такъв, може да прочетете Как да си направя онлайн портфейл в Coinbase? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rippleche 42 Докладвай Отговорено 14 Септември, 2017 Може ли някой да каже защо всеки път като направя снимка за верификация и ми пише. Unreadable verification. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bundjak 22 Докладвай Отговорено 15 Септември, 2017 Може ли някой да каже защо всеки път като направя снимка за верификация и ми пише. Unreadable verification. А ти можеш ли да кажеш защо избра Coinbase за портфейл. То е все едно да си държиш златото в сейф във БНБ и да питаш защо искат да знаят всичко за теб В секция Портфейли има супер статии И като почнеш да работиш със Jaxx или Blockchain.info ще забравиш за Coinbase и всичките им верификации Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rippleche 42 Докладвай Отговорено 15 Септември, 2017 Взимам бтк от там и мятам във битрекса нишо няма са държа там Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pirosog 36 Докладвай Отговорено 28 Септември, 2017 Може ли някой да каже защо всеки път като направя снимка за верификация и ми пише. Unreadable verification. Здравей, изтегли им мобилното приложение, и го направи от там. Ще стане. Вградените камери на лаптопите не са достатъчно добри. Поздрави Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове