Jump to content
hash.bg - биткойн форум

200$ подарък в криптовалута!

Recommended Posts

Линк за регистрация:

Coinbit.io е една от най-големите борси!
Стартира нова монета в края на декември 2019.промоцията е валидна само до тогава!Необходимо е само да се регистрирате и да верифицирате акаунта с документи следвайки стъпките в сайта.Парите се получават само за верифициран акаунт трябва да ги видите в баланса110424483_Screenshot(93).thumb.png.2d49ac6ba3cc321a633270c1aa07b6b1.png!Ако до 48часа акаунта не е верифициран пишете на съпорта support@coinsbit.io ще го верифицират до 24 часа.
На всеки верифициран акаунт се превеждат 200$ в баланса+100$ от всеки реферал регистриран,чрез ваш линк!Аз съм събрал 750$ до момента!Не е необходимо да търгувате!След изтичането на срока на промоцията ще можете да изтеглите парите си или да изчакате монетата да подскъпне тя стартира на 0.10$ и има потенциал за сериозен растеж!Монетета на конкурентна борса стигна цена от 20$,а започна от 0.10$ може да се направят сериозни пари!Можете да проверите коментарите за сайта в интернет ако се притеснявате от измами!Има статия за Coinbit.io и във форбс.При регистрацията ако използвате gmail проверете спам папката за потвърдителният имейл.
Можете да се обадите и на посоченият телефон за съдействие за регистрацията или ако линка не работи 0876 91 22 21

Screenshot (127).png

Screenshot (90).png

Тук ще спомена, че проектът NRG след 2 години най-накрая пунса earndropa и даде на всеки участник по 100 NRG. Получих ги вчера и както се сещате веднага ги обърнах в BTC. Тогава цената беше 1.20 $ за NRG. Oт еуфорията въобще не помислих трезво , и реших да обърна всичко. Днес гледам, че цената вече е 1.60 $ за NRG. Мисля, че го гласят за топ 100 този койн. Има изключително огромен брой последователи, и възможността да са легитимни е мн голяма. Все пак не съжалявам заради чакането. Добре ми дойдоха :D 

ВАЖНО!До всички регистрирани в coinsbit.io за да получите бонуса от 200$ акаунта трабва да се Верифицира.Трябва да е в зелено както е показано на снимката.Нужно е да се попълни формата за регистрация и да се изпратят снимки на документ за самоличност от сниман от двете страни както и селфи с документа и лист с името на сайта дата и подпис.Ако сайта не приеме всички снимки можете да ги изпратите като мейл на пощата на съпорта със свободен текс кога ще ви верифицират aкаунта support@coinsbit.io ако не се верифицира акаунта парите няма да се начислят в баланса!Ако сте изпратили всичко и не сте вериифицирани още пишете да съпорта съобщение със свободен текс и до 24часа ще ви верифицират.Ако не можете да се справите не се притеснявайте да ми се обадите на телефона за информация и съдействие 0876 91 22 21

Screenshot (139).png

Screenshot (98).png

Преди 2 часа, vamp111 написа:

звучи като измама бро

Знам,че звучи така:) но не е измама!Провери цената на монетата BNB на binance.Виж стари теми когато е пусната тяхната монета и мненията на хората!Незнам дали монетата на coinsbit ще стане 20$ като тази на binance може дори да е по-скъпа,но всеки ще вземе минимум 200$ само за регистрацията всичко друго е добре дошло.Имама си отпуснат фонд от борсата за рефералната програма!Моля проверете в интернет има доста информация за coinsbit.io в никакъв случай НЕ Е ИЗМАМА!

Screenshot (141).png

Побликувам допълнителна информация за coinsbit.io

Линк за регистрация:

https://coinsbit.io/referral/9d0403f4-d157-4bbc-ad34-bd05aa03e38a

Информация за промоцията:

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/coinsbit-referral-program-millions-of-dollars-to-hundreds-of-thousands-of-users-1028650276

@nike09 защо не отговориш на Вампа и коментара на Адам...?

Да не стане после лимит за теглене и депозит = 10К, и да вкараш и $10К и да изкараш... една студена вода...? (или е по-добре бан, за да няма други пострадали)

преди 26 минути, Pistolero написа:

@nike09 защо не отговориш на Вампа и коментара на Адам...?

Да не стане после лимит за теглене и депозит = 10К, и да вкараш и $10К и да изкараш... една студена вода...? (или е по-добре бан, за да няма други пострадали)

Прочетете темата и вижте,че съм отговорил на всички въпроси.Коментара на Адам е спам в моята тема какво да отговоря като незнам за каква платформа пише?Вторият пост на Vamp111 е,че имал данните на стотици българи и щял да източи платформата coinsbit.io-как да отговоря на това?:)качил съм снимки от баланса на акаунта  ми вижда се добре колко пари има вътре.

На вашият пост ще отговоря да не се регистрирате ако мислите,че имам нещо нередно.

Нека не спамим в темата

преди 44 минути, vamp111 написа:

ако някъде плащат по $200 само с/у KYC ще си напусна настоящата работа на автобусен шофьор и ще се издържам само от това

Нека не спамим в темата повече.Разбрах мнението ви и го уважавам.

@nike09 колкото по-скоро разбереш че си се заблудил, толкова по-добре....

Абсолютно всички измамници ползват схемата с голи обещания за АВАНТА, и замъгляват преценката на жертвите си... Най-малкото, което може дасе случи е да се препродадат личните данни... обаче те са по-хитри, и ще ви доизцоцат колкото може.... и поста на Адам НЕ Е СПАМ... чети линковете, търси кой е собственика и как е мамил до момента... и Вампа каза, че няма такива въздушни кинти... всичко мирише на измама мой... (за сравнение Койнбейз дават $8 където са с огромни обороти, тея незнайни Украинци където средната заплата е $60 месечно ще ти подарят $200 ...ама друг път... ама без депозит, без превъртане, без условия... леле мале...)

Аз имам опит с подобни платформи и подбирам внимателно къде да се регистрирам.Попринцип има измами в подобни платформи,но не и в този случай!Не ви убеждавам да се регистрирате никъде нито ми се спори по темата.

Security_Evaluation_Certificate.docx.pdf

Screenshot (147).png

преди 13 минути, nike09 написа:

Аз имам опит с подобни платформи и подбирам внимателно къде да се регистрирам.Попринцип има измами в подобни платформи,но не и в този случай!Не ви убеждавам да се регистрирате никъде нито ми се спори по темата.

Security_Evaluation_Certificate.docx.pdf 240 kB · 1 download

Screenshot (147).png

.Тогава защо беше нужно цялото това писане? 

Откакто беше създадена темата упорито отбягвах да пиша в нея. При теб вариантите може би са два, не знаеш че тази борса е такава за каквато я мислят доста хора и си я рекламираш или знаеш какво е , но си играеш твоята си игра с рефките. Инициализирай се моля, в този форум потребителите не са  толерантни към скам, понци и други такива. 

Знам само това което съм написъл в темата.Не съм тук да лъжа никого!Измами има навсякъде в интернет и не само.Човека по горе каза,че е шофьор на автобус попитай го дали никога не е точил нафта!В сайта всяка 2 тема е за подобни начини на изкарване на пари чудя се защо си тук като си скептичен?П.с

Не ми отговаряй моля

Пускам линк с историята на цената на валутата  BNB на борсата Binance.Рефералната програма с която стартира е сходна с https://coinsbit.io/referral/9d0403f4-d157-4bbc-ad34-bd05aa03e38a целта на тези реферални програми е да се привлекат повече нови потребители с което цената на валутата им скача!Рефералната програма не е постоянна крайният срок за регистрация е 23.12.2019 след този дата на новите регистрирани акаунти няма да се начислява 200$ бонус!

Линк:

https://coinmarketcap.com/currencies/binance-coin/historical-data/?start=20170102&end=20191207

@nike09 естествено, че съм точил, колата ми е дизел...

+ не се впрягай, тук като цяло сме малко по-токсични и разбира се скептични към всичко що не е Биткойн, но за сметка на това във Форума няма цензура и стига всеки да спазва правилата и да запазва добрия тон може да си шилва и линкове и сайтове и проекти и всичко, както и да си изразява мнението напълно свободно

;)

Остават 10 дни до края на рефералната програма на coinsbit.io

Линк за регистрация:

Не очаквах такъв интерес от 270 реферала около 20-30 предполагам,че са хора от този форум.Много от акаунтите не са верифицирани!Ако сте подали всички необходими данни и документи и все още не ви е верифициран акаунта можете да изпратите имейл със снимки на документите и да пишете на съпорта support@coinsbit.io предполагам,че верификациите се бавят поради огромният брой регистрирани през последните две седмици над 500 000 нови потребители.Дори да изтече срока всчики регистрирани потребители изпратили документи за верификация и попълнили формата както трябва ще бъдат регистрирани и ще им бъдат начислени бонусите.

Всеки втори въпрос в туитър от потребители е защо не им е потвърден акаунта още!Има огромен интерес.

Линк акаунта на coinsbit.io в туитър:

https://twitter.com/c0insbit

viber_image_2019-12-13_20-14-31.jpg

Screenshot (161).png

преди 43 минути, kmeta написа:

Бъди така добър да покажеш KYMO / Know your market owner / да ги преценя за себе си - не е препоръка за другите потребители.

И да си реша дали да им дам моя KYC .

Здравей,не рабрах какво да покажа?Информацията на снимките по-долу ли имате впредвид?

Screenshot (164).png

Screenshot (165).png

То адреса лесно се намира - 

Majaka tn 26 Lasnamäe linnaosa, Tallinn Harju maakond 11412

Искам да им видя муцуните, имената, къде живеят, семейно положение, валидно медицинско, данъчни деклараций, паспортите, шофьорски книжки, и т.н.

преди 8 минути, kmeta написа:

То адреса лесно се намира - 

Majaka tn 26 Lasnamäe linnaosa, Tallinn Harju maakond 11412

Искам да им видя муцуните, имената, къде живеят, семейно положение, валидно медицинско, данъчни деклараций, паспортите, шофьорски книжки, и т.н.

А,аз искам просто да ми преведат парите когато стартира монетата от 01.01.2020г.