Jump to content
hash.bg - биткойн форум

200$ подарък в криптовалута!

Recommended Posts

Преди 16 часа, kmeta написа:

То адреса лесно се намира - 

Majaka tn 26 Lasnamäe linnaosa, Tallinn Harju maakond 11412

Искам да им видя муцуните, имената, къде живеят, семейно положение, валидно медицинско, данъчни деклараций, паспортите, шофьорски книжки, и т.н.

Това ми хареса много ! Ако случайно вземеш да потърсиш адреса, направо ти се изсмиват в лицето, като ти казват вземи тези торби с боклук, но пък ако си настоятелен, ще се завъртиш с камерата и ще видиш една достатъчно лъскава сграда, достойна за едни собственици на борса  и ще видиш, че чашата е наполовина пълна :D 

Сигурно и  собственика hash.bg ви е изпратил снимки на муцуните, имената, къде живеят, семейно положение, валидно медицинско, данъчни деклараций, паспортите, шофьорски книжки, и т.н. Иначе нямаше да сте толкова морални и активни в темите.Проверете за coinsbit в интернет борсата прави по около 1 милиард $ оборот при такса 0.2% защо да не си позваоли да направи промотира токена си с реферална програма?!Плюс това токена ще се търгува и на други борси не само в coinsbit.Дори не сте си направили труда да проверите за какво става въпрос.Не,че не търпя критика,но това е чист злобен спам.АКо видите най-големте фирми в българия къде ще ви отведе гугъл като адрес ще ви стане лошо.Всичко е регистрирано в офшорни зони.Питайте слави Трифонов поне него познавате ли го?Или и той да ви изпрати KYC?Не всички чакат 200$ за да си оправят живота и не всеки ще тегли!Някой ще останат да търгуват,едни ще си плащат таксите с токена трети са забравили изобщо,че са регистрирани там 4 няма да знаят как да осребрят парите 5 и те незнаят защо са регистрирани там други ще чакат цената да се вдигне и т.н...Борсата си е направила сметката не е задължително винаги да има измама.Да не говориме как се разшумя за нея и колко  хора са привлечени да трейдват там.Проверете оборотите coins market cap.Не ми се спори повече просто не се регистрирайте ако не желаете.И моля ви не си трупайте постове със спам в темата.

Преди 6 часа, nike09 написа:

Сигурно и  собственика hash.bg ви е изпратил снимки на муцуните, имената, къде живеят, семейно положение, валидно медицинско, данъчни деклараций, паспортите, шофьорски книжки, и т.н. Иначе нямаше да сте толкова морални и активни в темите.Проверете за coinsbit в интернет борсата прави по около 1 милиард $ оборот при такса 0.2% защо да не си позваоли да направи промотира токена си с реферална програма?!Плюс това токена ще се търгува и на други борси не само в coinsbit.Дори не сте си направили труда да проверите за какво става въпрос.Не,че не търпя критика,но това е чист злобен спам.АКо видите най-големте фирми в българия къде ще ви отведе гугъл като адрес ще ви стане лошо.Всичко е регистрирано в офшорни зони.Питайте слави Трифонов поне него познавате ли го?Или и той да ви изпрати KYC?Не всички чакат 200$ за да си оправят живота и не всеки ще тегли!Някой ще останат да търгуват,едни ще си плащат таксите с токена трети са забравили изобщо,че са регистрирани там 4 няма да знаят как да осребрят парите 5 и те незнаят защо са регистрирани там други ще чакат цената да се вдигне и т.н...Борсата си е направила сметката не е задължително винаги да има измама.Да не говориме как се разшумя за нея и колко  хора са привлечени да трейдват там.Проверете оборотите coins market cap.Не ми се спори повече просто не се регистрирайте ако не желаете.И моля ви не си трупайте постове със спам в темата.

Тук нещата не са такива каквито ти изглеждат, не разчиташ ясни сигнали, няма бонусна система за трупане на мнения, няма реклама в сайта, вамп не е автобусен шофьор, спама дали е спам......ако поостанеш и догодина ще ги усетиш...може би.

Пиша меко и разбрано, ти както искаш го разбирай.

За кой пореден път пишеш за чуждо мнение че е спам?! Излиза че всяко мнение различно от твоето е спам?

Има две виждания за тази борса...че не е измама и че е...50/50 нали така?:) Повечето не са като твоето, то даже е  единствено.

Определение за форум - Форум (комуникация) - място (платформа) за комуникация и спорове на хора по различни теми от живота; също - действителният процес на комуникация.

В тази тема, може да пишеш и ти, и другите...или никой няма да пише.

И понеже засегна морала...нима ни трябва верификация за да го имаме? Седнал си на нашата  масичка, в нашата къщичка, и се опитваш да засегнеш човека който е направил покривчето...не мисля че имаш капацитет да слагаш и определения на форума/ всяка втора тема е такава/

Но ще се радвам ако твоята борса не излезе измама.

p.s. Може да ми отговориш.

:)

преди 7 минути, batibon написа:

Тук нещата не са такива каквито ти изглеждат, не разчиташ ясни сигнали, няма бонусна система за трупане на мнения, няма реклама в сайта, вамп не е автобусен шофьор, спама дали е спам......ако поостанеш и догодина ще ги усетиш...може би.

Пиша меко и разбрано, ти както искаш го разбирай.

За кой пореден път пишеш за чуждо мнение че е спам?! Излиза че всяко мнение различно от твоето е спам?

Има две виждания за тази борса...че не е измама и че е...50/50 нали така?:) Повечето не са като твоето, то даже е  единствено.

Определение за форум - Форум (комуникация) - място (платформа) за комуникация и спорове на хора по различни теми от живота; също - действителният процес на комуникация.

В тази тема, може да пишеш и ти, и другите...или никой няма да пише.

И понеже засегна морала...нима ни трябва верификация за да го имаме? Седнал си на нашата  масичка, в нашата къщичка, и се опитваш да засегнеш човека който е направил покривчето...не мисля че имаш капацитет да слагаш и определения на форума/ всяка втора тема е такава/

Но ще се радвам ако твоята борса не излезе измама.

p.s. Може да ми отговориш.

:)

Здравей,съгласен съм с теб.При личен разговор щеше да ме рзбереш веднага какао имам впредвид с писане е друго.Хората който пишат,ако са скептици и искат да предпазат някого трябваше да постват и предопреждават хората да не се регистрират.Хихикат си подбазикват се....напишете и обяснете ако сте се парили за да знаят другите хора какво имате впредвид!Нямам против да го напишат тук.Аз,също с интерес ще прочета какави проблеми са имали с други сайтове.Единия,само голо селфи на жените си не поиска да му изпратят собствениците на coinsbit това е несериозно нито те нито аз караме някого насила да се регистрира.

Ако заслужавам можете да ме баннете.Ваше право е.Аз,съм говорил с доста хора с опит в подобни борси и затова сам си дал данните.Да не мислите,че ги давам на всеки измекяр пуснал обява в интернет!

Виж, тук майна му, как да е, всички разбират от крипто...но тези които не разбират и се полакомят и вложат паричките си...ти ли ще носиш отговорност ако борсата е измама...ти ли ще им ги върнеш...визирам Базар.бг

преди 6 минути, batibon написа:

Значи сте двама на този телефон, две рефки са...

https://bazar.bg/obiava-27227302/200-podarak-v-kriptovaluta

Не сме двама моя е обявата.Мислех,че говориш за arbistar понеже там се изисква инвестиция в coinsbit не се изискава нищо друго освен регистрация и верификация на акаунта.Имам линк и за arbnistar там вече всеки решава какво може да инвестира и дали да инвестира.

П.С

Какви пари да им връщам на хората като никой не иска да вкарват пари под каквато и да е форма?Освен ако някой не желае да остане и да търгува.

Като борсата си поиграе с минималката на изтегляне....

Виж, няма да трия темата както са направили в биткойнбг.еу...но изтегли обявата от базара :) Ако искаш тази сделка...

В биткой еу съм ново регистриран както и тук и не видях,че нямам право да пускам реф линкове.Админа ми писа,че темата е написана много добре и затова само ще я изтрие без последствия за мен.За това е свалена не за друго!

Ако искате я изтриите няма проблем.Борсата coinsbit не е моя и аз съм като вас.Просто съм пуснал линк за реферална връзка.Но не съм и някой алчник да прави челни стойки за няколко реферала.Мислех,че хората тук знаят по-добре от мен за какво става въпрос с подобни промоции.Аз,съм последния човек който иска от борсата да не платят на хората и да ги измамят!

П.С

Coinsbit не е скам със сигурност и няма да злоупотреби с данните на хората.За това съм сигурен.

Гледам и в Български форум за Криптовалути има тема за Coinsbit и аз типично по Български да се намърдам тук наготово.

Както стана преди с Blockchain, Coinbase, Keybase, Etoro и т.н. ... добре познатата борса Coinsbit прави AirDrop от собствената си криптовалута и раздава 2000 CNB за регистриране и проверка на вашия акаунт, който според прогнозите ще възлиза на 200 долара от от 24 декември.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ 2000 CNB

1. Регистрирайте се с този линк: https://coinsbit.io/referral/b5e0c4d6-dff8-45f8-8f61-9bb530d3344c

важно:

- Необходимо е да се регистрирате чрез реферален линк, моя или друг, ако не го направите чрез реферален линк, няма да получите 2000 монети.

- За да потвърдите имейла, проверете папката си „СПАМ“ или „нежелана поща“, защото много пъти имейла пристига там.

2. След като се регистрирате, потвърдете акаунта си с поисканите данни и документи (те са типични за всяка борса).

важно:

- В момента на проверката ще се появи опцията да заредите личната си карта / паспорт / шофьорска книжка, и Ще бъдете помолени за снимка, на която сте написали COINSBIT.IO и текущата дата на деня, в който се регистрирате (това е чудесен метод за сигурност, така че всеки, който има вашите лични документи, не може да се регистрира, представяйки се като вас) и подпис най долу.

3. Това е всичко, веднага след като бъдете валидирани (1-7 работни дни), ще получите 2000 CNB в портфейла си, въпреки че няма да можете да ги купите или продадете до деня на старта, който ще бъде на 24 декември.

КАК ДА ПОЛУЧАВАМЕ ПОВЕЧЕ

След като се регистрирате и качите необходимите документи, докато чакате да бъдат верифицирани, можете да изпратите вашият реферален линк и за всеки приятел или член на семейството, който поканите и верифицира акаунта си, ще получите допълнително 1000 CNB, а вашият приятел ще получи 2000 CNB. Например, регистрирах брат си и майка си и тъй като те не се интересуват от света на криптовалутите, аз спечелих 3000 CNB ( 2000+1000 ) с всеки от тях.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Безопасно ли е?
Напълно Coinsbit е регистрирана и регулирана борса в Европа, по-специално в Естония (страна, която има за цел да се утвърди като една от европейските страни, към които се обръщат криптовалутните компании). Там има високо ниво на сигурност , за да се блокират хакерски атаки.

Защо трябва да чакам до 24 декември?
Валутата на CNB все още не циркулира, сега те раздават част от нея, както във всеки Airdrop, а по-късно монетите ще отидат в продажба на цена от 1 CNB = 0,10 USD. От 24 декември те ще бъдат в обращение и можете да ги продавате, да ги обменяте за друга валута, която ви харесва повече, и т.н.

Истина ли е, че 2000 CNB ще бъдат $ 200?
Да и не. Това е официалната цена, която ще има валутата, когато борсата стартира продажбата, но когато свободният пазар започне на 24 декември, може да се окаже, че стойността е по-висока или по-ниска, както при повечето криптовалути стойността й в долари е МНОГО променлива. Така че е възможно цената да е по-ниска, отколкото очакват всички, имайте това предвид.

Не забравяйте, че валутата на конкурентния пазар (Binance) е достигала цена от 30 долара и е започнала от 0,10 долара - може да се спечелят много пари!

Ще кача изображение, за да ви покажа пример за това, което можете да спечелите само само за 7 дни, използвайки вашият реферален линк. 

,, Най-добрият начин да се чувстваш добре е да помогнеш на някой друг да се чувства добре. ''

Успех !!!

coinsbit_profit_7_days.png

Отличен пост на колегата bundjak!

Остава около седмица до края на рефералната програма.

Всички който са регистрирани и акаунтите им още не са верифицирани нека пишат на съпорта support@coinsbit.io Можете да качите в имейла отново снимките на документите за верификацията.

Който не е регистриран,но има желание още има време да го направи.

Линк:

https://coinsbit.io/referral/9d0403f4-d157-4bbc-ad34-bd05aa03e38a

Мисля,че повече няма какво да се добави по темата!

Пожелавам успех на всички.

Screenshot (167).png

Преди 16 часа, AdamKadmon написа:

Какво стана, има ли заплати ? 

Да платиха монетите както беше обещано.CNB токена стартира на 0.10$ и падна след като всички регистрирани само заради рефералната програма потребители тръгнаха да продават в същият ден на старта.Съветвам всички който се регистрираха и имат монети да не продават,а да изчакат цената да се стабилизира.Няма как да скочи за 2 дни!От coinsbit обявиха,че ще бъде листната и на други борси скоро.

Screenshot (202).png

Преди 4 часа, kmeta написа:

Тия са фокусници от висшия пилотаж.

Имат текущи сделки на суми превишаващи в пъти тотала на целия им ордер бук.

И то не само BTC/USD ами и по другите двоики.

Незнам какво превишават,но явно от coinmarketcap не виждат проблем!

https://coinmarketcap.com/rankings/exchanges/

Преди 1 час, nike09 написа:

Незнам какво превишават,но явно от coinmarketcap не виждат проблем!

https://coinmarketcap.com/rankings/exchanges/

В coinmarketcap са видни електротехници - "боли ги фара" за чуждата стъкмистика.

Постоянно ги критикуват за измислените обороти на борсите ама на тях им е през CMC  жицата по тоя въпрос.

• 2 months later...

Борсата Coinsbit стартира Airdrop на нов токен - CNG

617758398_Screenshot(270).thumb.png.e85e71bf5353de7ba7f0b3b767ede490.png

Рефералната програма е отлична в 5 нива.Всеки регистриран потребител преминал KYC верификация на акаунта си получава 30 000 CNG равни на 300$ при старта на токена.Регистрираните потребители от старата реферална програма на Coinsbit също получават по 30 000 токена за всеки нов потребител регистриран през тяхният реферален линк.
Рефералната програма приключва на 20.05.2020г търговията на токена започва на 01.06.2020г.

Линк за регистрация:
https://coinsbit.io/referral/4d5bfc3c-68c2-4a0d-a097-8f3b446af154

Screenshot (269).png

Screenshot (268).png

CNB токена го очакват да стигне 1$ до края на годината това е масовото мнение което чета в чата на telegram.Както писах в предишен пост след края на рефералната програма много хора тръгнаха да продават веднага и цената падна.Иначе след старта се покачи от 0.10$ до 0.26$ и рязко падна.Но това е нормално за airdrop.

Борсата предлага услуга invest box с лихва 0.150% дневно(4.5% на месец)и мойте токени са инвестирани там.

преди 54 минути, nike09 написа:

CNB токена го очакват да стигне 1$ до края на годината това е масовото мнение което чета в чата на telegram.Както писах в предишен пост след края на рефералната програма много хора тръгнаха да продават веднага и цената падна.Иначе след старта се покачи от 0.10$ до 0.26$ и рязко падна.Но това е нормално за airdrop.

Борсата предлага услуга invest box с лихва 0.150% дневно(4.5% на месец)и мойте токени са инвестирани там.

НеМорално висока е... на годишна база от 6 до 12 пъти повече от стандартните лихви в крипто.