Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Има ли Bigwallet.asia портфейл

Guest Alex
 Share

Question

Здравейте на всички,аз съм явно от излъганите от така представящите се учители който уж членуват в някаква криптомасонска ложа и видите ли имали информация в които крипто валути да се инвестира,та се започна някъде от юни месец да ме убеждават да си преместя инвестициите от coinbase в някаква oCoin.live,после в HealCoin.live после Music talant coin след това BplayCoin.com и Bitcoin-token.asia ,започна да ми обещава че уж имало някакви специални дебитни карти от тази крипто ложа и ще ми бъде изпратена така днес,утре шест месеца карта няма,после уж ще ми съдейства токините да ми бъдат прехвърлени в някакъв портфейл наречен Bigwallet.asia и видите ли токените вече станали биткойни,НО само си ги гледаш опитваш се да ги осребриш НЕ СТАВА писах им никой не отговаря,в началото на декември този мой УЧИТЕЛ ИЗЧЕЗНА като изчезнаха oCoin.live,HealCoin.live,Music talant.coin,BplayCoin.com така че скъпи приятели просто внимавайте и се пазете това явно е била добре организирана схема и за съжаление изгорях и аз ,аз също се притеснявам след като ми имат фото копие от личната карта дали не могат да направят по големи бели(бе ми поискана уж за верификация), благодаря ако някой все пак ми даде някакъв съвет а също и ако някой друг е изгорял от тази схема.

Recommended Posts

• 0
Guest Viksi87

Здравей и аз изгорях в тази схема с обещанията за биткойни, бигуолет портфейл го имам и аз неверифициран

• 0

Да и onewallet.cold,уж на първи октомври трябвло да тръгне та в понеделник та вторник и нищо добре подготвена и измислена схема от българи и руснаци

• 0

Нито съм я чувал нито съм я виждал,но явно имат доста познания щом ми прехвърли всичко от. Coinbase в техните измислени токени

• 0
Guest Viksi87

Запознах се в един сайт с тази уж Габи, но интересно не беше настоятелна да ми обяснява много за тези токени, но аз от любопитство продължи да разпитам и накрая купих от тях, 2000 изгорях

• 0
Guest Smatkata

Даам.И аз се хванах на същата схема.До последно се надявах да не е,но явно е.Само не знам защо продължава да комуникира с мен вече три месеца???

• 0

Приятели, преди да си дадете парите в поредната примамлива оферта за бързо забогатяване от блокчейн и криптовалути спонсорирано рекламирана във Фейсбук, умолявам ви да влезете и да почетете малко в https://www.hash.bg/ и https://bitcoinbg.eu/  всичката информация налична от Интернет, удобно отсята и предоставена на един клик разстояние.

Благодаря!

• 0
Guest Guest Alex
На 20.02.2020 г. at 9:46, vamp111 написа:

Приятели, преди да си дадете парите в поредната примамлива оферта за бързо забогатяване от блокчейн и криптовалути спонсорирано рекламирана във Фейсбук, умолявам ви да влезете и да почетете малко в https://www.hash.bg/ и https://bitcoinbg.eu/  всичката информация налична от Интернет, удобно отсята и предоставена на един клик разстояние.

Благодаря!

Здравейте!да уж доста бяхме чели,но ни подведоха и излъгаха, което евентуално ще доведе доста хора да се отдръпнат от криптовалутите,а като по запознат какво ни би посъветвал след като изгоряхме в разни Big wallet.asia,bitcoin-token.asia,CMLCOIN.IO чувал ли си за тях и за тази дама която движи схемата

• 0
Преди 15 часа, Guest Guest Alex написа:

Здравейте!да уж доста бяхме чели,но ни подведоха и излъгаха, което евентуално ще доведе доста хора да се отдръпнат от криптовалутите,а като по запознат какво ни би посъветвал след като изгоряхме в разни Big wallet.asia,bitcoin-token.asia,CMLCOIN.IO чувал ли си за тях и за тази дама която движи схемата

за начало бих излязъл от всички крипто групи във фейсбук, инстраграм, телеграм, дискорд и т.н.

информация има достатъчно в нета, а отсята може да намерите тук или в биткойнбг.еу

няма начин нещо щом ти позволява да печелиш да не е измама, просто ако си зададе човек правилните въпроси сам ще стигне до този извод

стойте далеч от всякакви схеми с форкове, шиткойни, ico-та, всичко дето съдържа думата крипто, токен или блокчейн

всеки месец си отделяй някаква сума парички и си купувай биткойн от някой от БГ бюрата ката крипто.бг или алткойнс.бг или някой битаутомат (ако таксите са конкурентни, в повечето случаи не са)  така с това редовно купуване, ще стигнеш до една средна цена и след 12 месеца ако не си на печалба се върни към този пост, цитирай ме и аз ще ти върна разликата  

• 0
Guest Guest Alex

Благодаря за съвета,но и дамата представяща се с името Габриела Димитрова която обикаля разни сайтове и зарибява хората даваше обещания че уж била в някаква крипто масонска ложа и накрая взе парите и изчезна,така че стигнах до извода имат ли участие българи или руснаци като Бг бюра и разни други бгта бягай далече "парен каша духа"

• 0

Българските бюра като (rgcoins, crypto.bg и altcoins.bg) помагат на хората още преди да чуем за биткойн ние... регистрирани дружества, работят с изипей и БГ банки, можеш да отидеш до офиса им да ги видиш, да ги чуеш да ги вкусиш, даже аз бях силно против тях, докато не осъзнах каква роля играят в нашата малка държава и колко са важни всъщност..

тези дето спамят по фейсбук нямат нищо общо, измамници има навсякъде, представи си никога не бях имал фейсбук направих си преди няколко месеца, влязох във всички възможни групи, намерих приятели, де що постово против измамници, пирамиди и коронавирус направих и ми баннаха профила :lol:

• 0
На 31.12.2019 г. at 10:25, Guest Alex написа:

Здравейте на всички,аз съм явно от излъганите от така представящите се учители който уж членуват в някаква криптомасонска ложа и видите ли имали информация в които крипто валути да се инвестира,та се започна някъде от юни месец да ме убеждават да си преместя инвестициите от coinbase в някаква oCoin.live,после в HealCoin.live после Music talant coin след това BplayCoin.com и Bitcoin-token.asia ,започна да ми обещава че уж имало някакви специални дебитни карти от тази крипто ложа и ще ми бъде изпратена така днес,утре шест месеца карта няма,после уж ще ми съдейства токините да ми бъдат прехвърлени в някакъв портфейл наречен Bigwallet.asia и видите ли токените вече станали биткойни,НО само си ги гледаш опитваш се да ги осребриш НЕ СТАВА писах им никой не отговаря,в началото на декември този мой УЧИТЕЛ ИЗЧЕЗНА като изчезнаха oCoin.live,HealCoin.live,Music talant.coin,BplayCoin.com така че скъпи приятели просто внимавайте и се пазете това явно е била добре организирана схема и за съжаление изгорях и аз ,аз също се притеснявам след като ми имат фото копие от личната карта дали не могат да направят по големи бели(бе ми поискана уж за верификация), благодаря ако някой все пак ми даде някакъв съвет а също и ако някой друг е изгорял от тази схема.

На 31.12.2019 г. at 10:25, Guest Alex написа:

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...