Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Гейовете, мафията и как се отразяват на България и EU


vamp111
 Share

Recommended Posts

преди 52 минути, vamp111 написа:

приятели искам добре да изслушате какво има да каже господина

 

Глупаци, които лежат на стари лаври, как едно време са владеели света.

Всичките, котио гласуваха за brexit, искаха да се махнат черните от лондон и странта им, което няма да се случи.

Това което ще се случи е спад на иконимиката им. Те искаха паунда да от топ световните им валути и да могат да си печатат както амеиканците, затова не са с евро. След изхода им от европа паунда ще губи все повече от популярността си на световната сцена.

Ако някой си мисли, че Евроа е грешка то той до голяма степен спада към Волен Сидеров интелекта му. Европа не е против различните култури, религии мисленията и тн. Тя е за единен пазар и управление. САЩ са силни защото са 300+милиона, няма как някой да си мисли, че е страна с 50-70 млн хора и да дава GDP което да може да си позволи NASA, CERN и други R&D разработки които дърпат и развиват и ОБРАЗОВАТ(хората) икономиката напред, да се отличи със значително повече от другите. Разбира се всяка страна си има своите характериситики(ниво на образованост, офшорни зони и тн.) Ако европа беше държави на едно място без европейски съюз, европа изобщо нямаше да е това което е сега.

Отноделно UK е един малък съюз подобен на ЕУ от кралства, и когато някое кралство иска да се отцепи(шотландия както искаше  ,какво става :) . Не без идея избягаха принца и процесата на кралицата, защото знаят, че може би ги очква доста проблеми следващите години. Ще поживеем и ще видим, грешка ли беше Brexit или не. 

 

Link to comment
Share on other sites

речта на Фараж няма да коментирам, защото не съм съгласен с доста от нещата, но пък и с много се съгласявам, нека всеки сам си направи изводите, но знайте, че Брекзит е само началото!

 

@ivan не си прав за това, че Европа не е против различните култури, религии, мисления и т.н. напротив пропагандира се точно това и няма как някой лесбийка министър в Швеция да определя моето дете в България какво да му пише в учебниците за джендърството и т.н. не знам защо мислиш така, нещата са доста зле на запад със социалната политика, правителството отнема деца от родители, за какво ли не и ги праща в домове, защото в дома е по-добре ли ??? Хората са тъпи и прости и лесно се манипулират чрез масовите медии, изграждат се мнение, съответно характери на база информацията с която те хранят и утре момчето ти ще се целува с някой негов приятел, ще яде соя и пие смути и не разбира се не съм против гейове и т.н. но не ме кефи показността и пропагандата. Всичко това е политика която се спуска от ЕС към нас, семейството не е на почит в ЕС, само влез в Уикипедия и разгледай какво пише за всичките ЕС лидери, до един, гейове, бездетни и с куп дела с/у тях за педофилия. Имам приятели, хора с интелект, образование и умения, заминаха да си дирят късмета навънка, децата им се продрусаха там и взеха да се обличат странно и това не от слушане на РАП !!! Аз съм живял и работил в САЩ и после в  няколко Европейски страни, разбира се качеството на живот там е друго, но социалната политика, зарежи, колкото по на запад/север толкова по зле, колкото повече се говори за човешки права, толкова по-малко се уважат там и както винаги стига само една авторитетна страна да те посочи и да каже, че не си " качествен" човек и тълпата те обезкостява... както вече казах, хората са тъпи и прости и си заслужават съдбата, особено в България, промити мозъци дето гледат СофияДенИноЩ, пият соево мляко, работят за 600лв на Кирил Домусчиев, но пък притежават най-новия айфон и разбира се всяка година са или на Слънчака или в Дубай... кафенетата през деня са пълни с безработни, вечер дискотеките със студенти, упадъка на едно общество... такава тема засегна, че мога да ти напиша роман.

Link to comment
Share on other sites

Аз не мисля, че Англичаните не знаят какво правят. Напротив, знаят и то много добре. В моята глава изглежда по този начин: Готините са се събрали на купон, но ти нали си беден, грозен и прост не са те поканили. 27 год правиш всичко по силите си (подмазваш се, договаряш се, продаваш се) за да влезеш и ти на партито, и когато вече най-накрая ти изпратят поканата, готините ( или може би най-умните ) доброволно си тръгват.

Link to comment
Share on other sites

btw @ivan моля прочети това и ми кажи колко е нормално, не по-различно е и в Западна Европа, просто информацията не достига до нас заради контрола над медиите който ЕС има. После както те посъветвах прочети за Министрите на отбраната нарпимер в Швеция и Норвегия, прочети за Макрон, Меркел и всички други Соросоиди, бездетни педали, лесбийки и педофили желаещи същото за добитъка си в тази ферма за данъкоплатци наречена Европейски Съюз..

https://eu.desmoinesregister.com/story/news/crime-and-courts/2020/01/16/felon-no-longer-deemed-threat-after-sex-reassignment-treatment/4479275002/

Link to comment
Share on other sites

Преди 1 час, vamp111 написа:

btw @ivan моля прочети това и ми кажи колко е нормално, не по-различно е и в Западна Европа, просто информацията не достига до нас заради контрола над медиите който ЕС има. После както те посъветвах прочети за Министрите на отбраната нарпимер в Швеция и Норвегия, прочети за Макрон, Меркел и всички други Соросоиди, бездетни педали, лесбийки и педофили желаещи същото за добитъка си в тази ферма за данъкоплатци наречена Европейски Съюз..

https://eu.desmoinesregister.com/story/news/crime-and-courts/2020/01/16/felon-no-longer-deemed-threat-after-sex-reassignment-treatment/4479275002/

Разбирам, твърдението ти че в европа се дава голяма гласнот на гейовете. За добро или лошо, такава е природата на хората от 2 до 10% са някакви странни мъжки тела със женско съзнание или обратното. Заложено е в ДНК-то им(или по-скоро се е бъгнало нещо). Но както има хора заради ДНК-то ниски, високи, дебели, слаби, така има и с полово объркване, неяснота и тн.. И преди си ги е имало и за напред ще ги има(даже има деца, които се раждат с неопределен пол, който в последствие чрез операции и хормони се задава). Преди са мислили, че могат да излекуват гейовете с химия/ток ама не е станало, сега си мислят, че с психология ще стане. Има една част от тях и една част от нормалните(може би голяма част) , които в детството(а и като по-големи) не трябва да виждат тези техни паради(не че трябва изобщо да ги има) и показности и тн, защото са със слаба психика и те самите се объркват, кое е нормално. 

Ако ме питаш да ли е нормално показността на гей парадите и обществото им за мен не е. Но ако ме питаш дали е нормална показността на биткойн максималистите отричащи нормалното(банковата система), да нормално е.

Наясно ми е, че с политика на европа, гейвете ще са 10%(от които прикрити половината) - примерно, а с политиката на Китай и Русия ще са 5%(от които прикрити всичките). 5% които ще са някак си награницата да ли съм гей или не съм, най вероятно няма да тръгнат да опитват нещо различно от нормално възприетото, ако живетя в Рисия/Китай, но в Европа ще опитата.(да не вземат само да се преселват от там тука ....!?!?!?)

Относно Макрон, Меркел и другите бездетни, да ли е страшно не знам. Все пак никой от тях не е тръгнал на война срещу децата(Китай колко време поддържаха идеята забрана повече от 1 дете). А те са управляващи защото са се доказали пред хората, които са ги избрали. Никой от тях не е дошъл на власт по наследство(не и като миналото с кралете, или чрез велика манипулация на изборният вот). Дали са добър извод, най-дбрият от налчините или категорично лош, няма как да разберем защото няма много с какво да ги сравним. Да ли са по-добри от един крал, който е колил и бесил всичко наред което е било срещу него? В сащ си избраха Тръмп, във УК Борис ние тука Волен(Гласуваме до последно вяра на Бойко) и тн..

Приказки от рода на Германия ги устройва ЕУ защото по лесно си продават колтие навсякъде, са смешни. Те имат прозиводство което да продават и е качествено. Ако имаме и ние качествено производсво и ние ще го прдавме на геманците.

За мен ЕУ е правилна посока на развите. След време може би и Обединена Африка би било добре да има, но след време може би Африка ще е просто китайска колония.

Всяко нещо си има две страни добри и лоши, както EU така и биткойн. Важното е добрите да са много повече от лошите.... 

Просто мнение, и обещавам да ги преместя по-късно тези постове в друга тема.

Link to comment
Share on other sites

преди 43 минути, ivan написа:

Все пак никой от тях не е тръгнал на война срещу децата(Китай колко време поддържаха идеята забрана повече от 1 дете).

Ако войните и болестите от лабораторията не са достатъчни, се опитват други мерки. Аз лично смятам, че такава забрана е 100 пъти по-добра от другите две с цел намаляне на популацията и власт. Ако нямаше смърт и регулиран растеж на населението ( което така или иначе излиза от контрол поради финансовата система в която живеем) ще затрием планетата за 500 год, или по-скоро ние ще се затрием от нея. Колкото и  гадно да звучи, непрекъснат разстеж на населението затворено в тази една система, което е много далеч от идеята за единство и морални ценности, няма да доведе до нищо хубаво. Тук единствено свалям шапка на Китайците за тази забрана, защото реално погледнато единствено те и Индия са най-голямата заплаха за пренаселеност. Нали не си мислите, че този корона вирус случайно попадна там, след малките недоразумения които имаха с Тръмп :) Ако си мислите, че е случайно, сигурно си мислите, че и джакпота реално падна 2 пъти за 1 седмица, след като погнаха Васил Божков ... 

Link to comment
Share on other sites

Промотирането на гей бракове, и това, че няма нищо лошо да си хомо е също едно такова движение за намаляне на популацията. Имало и преди 1000 год обратни, има и сега. Само, че преди 1000 год е било срамно, криело се е и дори да не е, пак си имал жена и деца, сега не е така. Дори нормалните млади двойки, не искат да имат деца. Това е все по-често срещано явление. 
Кога са измислени презервативите, кога хапчетата за аборт, кога операциите против зачеване. Ако започнем да мислим в тази посока, ще стигнем до заключението, че това е движение за намаляне на населението е глобално, но е в пълен разрез от системата в която живее за непрекъснат разстеж. Именно тази система е породила в последствие проблема с пренаселването. Защото всеки жив организъм когато има излишък и благоприятни условия, започва да се размножава. Или системата пада, и хората започват да живеят с по-малко или войните, вирусите, хомосексуалистите и смъртта трябва да се увеличава. Сами преценето кое е по-възможно да се случи :) 

Между др точно затова богатсвото не е разпределено равномерно навсякъде. И ще става все по-съсредоточено, но понеже е прекалено много , все повече бедни хора ще могат да си позволят още 1 дете ... 

Link to comment
Share on other sites

По повод Божков, да си дам моите две стотинки.

Всички големи бизнеси в БГ се отчитат на Бойко то е ясно, вкл. и най-големите олигарси на БГ. Но нещата не са толкова прости. През няколко години до тук идва една яхта, акостира близо до брега на Златни Пясъци и с малка лодка от нея яки момчета с дебели вратове говорещи на руски език слизат за среща с местните феодали. Сделката е ясна, местните владеят и се разпореждат със всичко, буквално притежават всички големи бизнеси в БГ, бизнеси толкова големи че определят БВП на страната, за няколко години феодалите са добре, бизнесът върви, парите валят а и с тях луксозния начин на живот, всеки лесно свиква с това и за да не се отвлича толкова много, в един момент ятата се връща, дошъл е ден за отплата, а данъка който трябва да платят е всичко, абсолютно всичко, всичко което са успели да създадат след последната им среща и всичко което притежават до този момент. После биват посочвани техни заместници, старото прави път на младото и така цикъла се затваря, срещите се повтарят и мафията управлява България.

 

Link to comment
Share on other sites

преди 12 минути, AdamKadmon написа:

Промотирането на гей бракове, и това, че няма нищо лошо да си хомо е също едно такова движение за намаляне на популацията. Имало и преди 1000 год обратни, има и сега. Само, че преди 1000 год е било срамно, криело се е и дори да не е, пак си имал жена и деца, сега не е така

схващате ми мисълта, не че имам нещо против гейовет, не ме разбирайте погрешно, но ако знаете какви неща чета за Норвегия и Швеция и социалната политика с/у децата, направо изродена работа продиктувана от Сорос

Link to comment
Share on other sites

Скъпи приятели от МВР, ДАНС и Български хелзинкски комитет,

макар заглавието на темата ни да е малко подлъгващо, тук не сме хомофоби, нито ксенофоби нито пропагандираме антисемитизъм, просто изразяваме опасенията си към една зараждащата се субкултура, на соевопиещи, шарено-обличащи се, безполово-само определящи се деца, които един ден ще управляват България. Знам, че не всички от вас са вампири и макар и на хранилката от години виждат несгодите у нашата малка страница и упадъка на който се радва това общество. Моля не ни затваряйте форумчето, за да може да си чешем езиците и междувременно да вмъкваме някой истина м/у богато украсените разкази. Един ден същите тези шарени деца ще налагат мнението си и над вашите деца, да опазим каквото Българско е останало поне за историците.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

Тръмп ще спре федералното финансиране на училищата ако не възобновят нормалните часове в училищата и сега родителите ще ревнат как може да пращат децата си сред толкова много други деца, които може да са болни от Tелевируса и да се заразят.

нека малоумните хора и троловете в мрежата да го нападнат, сега!

https://www.nytimes.com/2020/07/08/us/politics/trump-schools-reopening.html

Link to comment
Share on other sites

Ако всичко зависи от този тип, ще останем затворени завинаги !

 

 

Това е култ на който тези хора се кланят!

EcV8wV3WoAA5sPZ.thumb.jpg.72c01f61ca859d23ddf992da7b37ee3a.jpg

 

CL3IH2HVDFD7DDOOTKEZDFQJRI.JPG.f8eda42b2af4d391693d1ff4b04d7a41.JPG

 

 

годината е 2017, а този болен човек кланящ се на култа предрича, че Тръмп ще бъде изправен пред инфекциозно вирусно заболяване, грип! СлОчаЕност?-_-

EcbfDwpU8AA4Qj7.thumb.jpg.96671209175b58c1902483829ef5b8e9.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

човече наистина трябва да прегледаш профила, който съм си направил във ФБ, в пика на ТелеВируса САМО за Фаучи поствах и за връзките му с Гейтс фондацията и т.н.

 

Link to comment
Share on other sites

На 8.07.2020 г. at 22:43, Facira написа:

Тръмп ще спре федералното финансиране на училищата ако не възобновят нормалните часове в училищата и сега родителите ще ревнат как може да пращат децата си сред толкова много други деца, които може да са болни от Tелевируса и да се заразят.

нека малоумните хора и троловете в мрежата да го нападнат, сега!

https://www.nytimes.com/2020/07/08/us/politics/trump-schools-reopening.html

 

https://www.cnbc.com/2020/07/16/coronavirus-stimulus-nancy-pelosi-discusses-next-relief-bill.html

след като Тръмп прекрати финансирането на СЗО, демократите ревнаха не след дълго, че $1.3 трилиона няма да бъдат достатъчни за разпространението на пропагандата на вирОса

Link to comment
Share on other sites

мас медиите в световен мащаб обвиняват Портокаловия човек, че бил лош към Китай, все санкции и забрани, горкото китайско правителство, толкова са невинни...

EcXNBoyVAAAqR_E.thumb.jpg.477ec8046513d79d672787cd36a9855c.jpg

 

слОчаЕност

 

ETJtrnsWAAAXqyM.jpg.c330f47f3500a1cb05b548083d032565.jpg

 

EcV8UE-WkAEdjJZ.jpg.6c52becd4155e4e96d28ef1cc04e9365.jpg

Ecn_5d1WkAA_c3r.thumb.jpg.58177723e626af2907321c8da0cc47fc.jpg

 

2013, баща и син, демократи получават финансиране от Китайската правителствена банка - "бизнес"

отиваш на трипче до Китай и ти пълнят банквовата сметка с милиард и половина $

EcbW2NfWsAAah7H.jpg.3e5f02ea22ca7d61aa459fb451079dc9.jpg

https://nypost.com/2019/05/11/the-troubling-reason-why-biden-is-so-soft-on-china/

EcoALqhWsAAn9Og.thumb.jpg.4a9ff4b1cb738303e6b5fdf8e7638a86.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...