Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Гейовете, мафията и как се отразяват на България и EU

vamp111
 Share

Recommended Posts

Преди 14 часа, vamp111 написа:

това вървеше по всички мас медии в продължение на дни, а хората най-накрая осъзнаха какво се случва, но после се събудих от дрямка  :lol:

article-6635-2.jpg

https://babylonbee.com/news/cnn-calls-dr-faucis-wild-pitch-100-accurate-completely-on-target

CNN, а и не само те, прекараха 4 години, казвайки как Тръмп е лош, лъже и винаги виновен за всичко лошо, което се случва, но показват уважение към "вирусолога" на върха на най-лошата "пандемия" за 100 години насам, той винаги бил прав, а Тръмп грешал за всичко.

Ами вярно си е, този социопат Фаучи, предрича вируса още през 2017г....

DEEP STATE SHILL

1913434577_Fauciisadeepstateshill.jpg.100a2e809eb97f6de9eab096eac1e522.jpg

Ec_4wx4UcAAVAhQ.jpg.831e9493c1073af9990f931a62ce3937.jpg

EdqgjdRWkAE9Wfw.thumb.jpg.11e4e09f5a93a582efac7c2f9cb9bba4.jpg

• 2 months later...

като казвам, че дезинформацията тепърва започва, наистина започва

над 10+ акаунта в инста и 3 страници във фейса са вече чао, плюс акаунтите на много от членовете и това само за 3-4 дни, хора и страници, които съм последвал.

https://www.nbcnews.com/tech/tech-news/facebook-bans-qanon-across-its-platforms-n1242339?cid=sm_npd_nn_tw_ma

само да добавя, че тези хора и страници не са насърчавали или подтиквали към терор и насилие!

ако считат за терор и насилие, това че се разобличават и изтъквали факти за DeepState, са объркали хората, които трябва да бъдат цензурирани и затривани... да живее свободата на словото...

Ejrq1y9UcAEJnQ7?format=jpg&name=small

туитър също сваля акаунти, а вчера дори цензурира и туита на Тръмп...

Аntifa, BLM пропагандата никой не ги споменава, хмм:ph34r:

On 10/7/2020 at 1:44 PM, vamp111 said:

чак се притеснявам, за моите във ФБ и ТW  :unsure: постоянно отнасям банани, поне тук ме търпят колегите... 

Ела се регни в MInds и никой няма да те банва и си прави токенчета 552814894_.png.9a31e523143abc14351bf8512abe3a09.png

38 minutes ago, Гари said:

Имаш ли опит в Minds? Влиза ли някой там изобщо и струва ли си да имаш акаунт? 

Ами то си е като ФБ, от 3-4 години съм там откакто ФБ взе да иска ID. Публиката е обшо взето изгонени от ФБ и артисти търсещи евтина реклама. Откакто се токенизира преди 2 години се заех по-сериозно (понеже съм безработен) отначало промотирах нови членове и като събрах додтатъчно токени завъртях търговийка с токени. Сайта гори инвеститорски парички. Един БТЦ кит се изрина 5 милиона и купи акции. преди това бяха събрали 1.6 млн от членове. CEOто си мечтае да е следващия Zuck, Миналата година дойдоха много Виетнамци, а тази година Африканци и Тайланци масово понеже ФБ им продава данните на техните превителства. За мен си струва защото ми е единствения доход за сега. ПЪрвите месеци е трудно докато събереш 2-3 хиляди абоната, правиш четки на всеки, подаряваш токени и т.н. Офчейн токените са без газ разбира се и това е идеално за малки транзакции.

• 2 weeks later...

членове на анти-ККП, излагат сексуални кадри със сина на Джо Байдън, Хънтър Байдън и твърдят, че Джо е пряко свързан и зависим от Китай, пак нищо ново...

https://gnews.org/zh-hans/446695/

други кадри на Хънтър от профила на Gundam
https://gtv.org/web/?videoid=5f94837c7de25667c0fe0c5e#/UserInfo/5f9428ef7de25667c0fda196

нямаш си и представа какви глупости говориш

единствено за Джо е под въпрос дали ще доживее края на годината, за което си прав. целта беше Камала Харис да бъде издигната, но тя нямаше пък абсолютно никакъв шанс, не че Джо има. навсякъде разкриват фалшификациите и манипулациите на гласовете за демократите

https://mobile.twitter.com/suzydymna/status/1324277865349844994?fbclid=IwAR2iSLWFfpfGxVg4J1oNS91ou5TvY3CM7rX5A3bQ9Ji8LXLPo738DJNires

https://www.facebook.com/john.hansolo.16/videos/134799188385137

ако се развориш тези дни във фейсбук и туитър ще видиш, че навсякъде гърми от подобни разкрития, да не говорим за телеграм.

Виж няма как да са ми толкова на сърце Тръмп и Байдан(без значение да ли Камала е Байдън). Тръмп е нагло глупаво копеле според мен, което заслужава да му бъде разбита мутрата.  Байдън е изкуфяло старче, което не е логично да е началник на най-голямата армия и тн.. Но все си мисля че зад него ще управлява реално  екип от хора с акъл а не едно тъпо нагло човече, което си мисли че е най-великият човек във вселената. Камала не я знам не съм задълбавал чак толкова.

Затова е гласуването. Но да се вика че видиш ли на Байдън фалшифицирали и това било причината е слабо казано, на Тръм хората са луди американци живеещи с пушката и пикапа и обикалящи диво навсякъде. Къде има една дума стигат до там да блокират изпитни секции и да пускат само техни да гласуват. Може би 80-90% от гласувалите по пощата са за байдън защото там са хора, които не искат да се мешат с тълпата заради вируса. А на това че Тръм не иска да се броят е смешно, което няма да мине. 

Относно фалшификации убеден съм че и двете имат такива но най-вероятно са по равно. 

Ванка не си прав, никога през историята на САЩ не е имало толкова много народна любов към президента. Видна при това, на всичкото от горе хората се мобилизираха да гласуват и никога в историята на САЩ не е имало толкова много активност, рекорден брой са гласували.

и да убеден съм че много по-голямата част са гласували за ТРЪМП, не за друго ами защото ТРЪМП единствения президент след Кенеди, който всъщност е работил ЗА страната си, не за личните си интереси....

https://www.vesti.bg/sviat/trymp-planira-da-hvyrli-v-sasht-vyv-vyoryzhen-haos-6117294

На политик не вярвам. Бозавия продължава да е търговец с юридически онлайн курс... знае как да наглася числата за статистиката, знае как да намали данъците на богатите.../нещо като дежа вю-то на шефа на  НДСВ, дойде, оправЯ ни 800 дни, оправи се нещата и залезе/. Другата мумия все още я има. Мнения и теории много, да се оправят там... Но че ще има вълнения и сблъсъци, това е сигурно...както е сигурно защо миналата година руснаците си отцепиха своя www.????.ru. ... ей така, за пробата...

Оттук нататък нещата стават много променливи времево, оцеляват приспособимите в движение. Вируса е началото на пътя към промяната или края на светогледа, всемира или установеността на локацията ни в удобния пашкул. Ще се разрушат стереотипи на общество и правова държава... ще се запознаем последователно с най-вълнуващите термини от света на икономиката и социалния  живот. И в цялата тази каша ще е и биткойн.

Лично мнение, крайно и без претенция за вярност.

Преди 7 часа, vamp111 написа:

Ванка не си прав, никога през историята на САЩ не е имало толкова много народна любов към президента. Видна при това, на всичкото от горе хората се мобилизираха да гласуват и никога в историята на САЩ не е имало толкова много активност, рекорден брой са гласували.

и да убеден съм че много по-голямата част са гласували за ТРЪМП, не за друго ами защото ТРЪМП единствения президент след Кенеди, който всъщност е работил ЗА страната си, не за личните си интереси....

Преди 4 часа, olivar написа:

....Тръмп просто каза в прав текст че САЩ е номер едно и не възнамерява да отстъпва по която и да е тема....

Вижте, разбирам гледната ви точка даже сложих купа на поста на @olivar Не отричам това, което казвате. Но за мен това не е човек който може да е главнокомандващ на САЩ, става за някой в екипа който да казва тези неща. Над този човек трябва да има някой здраво мислещ и да изчиства глупостите, които излизат от него, нямам предвид само "да пробваме да си инжектираме белина/може би тази политика му костваше победата/". Говоря и за нещата като всички в НАТО да плащат 2% от ГДП то си... Не знам да ли го разбирате.. Но ще започна малко по от далече. Европа е отворена за емигрантите защото помни как едно време е гонила и обвинявала евреите и накрая се е стигнало до 2-ра световна защото е дошъл Хитлер до сущ с подобна психика и характер като Тръмп(мания за величие и щипка сол). Много от европейците не одобряват политиката(не казвам че е правилна на 100%, може би на 50%-70%) Но всичките националисти които казват "не ме интересуват другите да се оправят" са хора без достатъчно образование, знания и реализация в живота. Типичните последователи на Волен и сие. Та да се върна на 2%... Хубаво че иска... ама да не забравя защо е НАТО ,по желание на САЩ всички страни да сме заедно срещу Русия(от студената война). Да не забравя че тези страни ползват долара като 2-ра своя национална валута.... тези страни му екстрадират хората които САЩ преследва и други предимства. Има много други елементи в уравнението, които водят до това което е сега. Тръмп не търси решение на проблема той е самохвалец, който се мисли за най-великият и действа на принципа, няма да тестваме за ковид и той ще изчезне(а в същият момент вървят с банките кръв в колата ако случайно му стане нещо, още не му е излезнал положителен тест и банките с анти тела го чакат, защо не се отказа от тях). Има проблем махаме проблема но това как и защо се е стигнало до там не го интересува важно е да покрие ръждата с лъскава лепенка отгоре и до там, към следващият проблем да покаже колко е велик. Това е човек който не трябва да има власт.

Също така това не означава, че другите Байдън партията му са с правилни решения, те пък като видят ръждата и чакат сама да изчезне къде има една дума. 

Но затова са изборите избраха си Тръмп(с по-малко от това което сега губи), той постави едни политики изисквания и граници, сега други ще трябва да ги продължават, ако не ги харесат в този мандат убеден съм че Тръмп ще участва на следващите избори отново :) може пак да се стигне до наказателен вот. Може би ако имаше малко повече акъл и се беше отнесъл към ковида по-отговорно щеше да спечели пак, негова грешка... Както и да планета продължава да се върти, и да прави брррррррр с Байдън или с Тръмп....няма значение всеки иска да е по добър от предишният... за което му трябва бррррррр

пс. @vamp111 да гласуват от злоба и омраза, май започват да заприличват на родната ни страна