Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Гейовете, мафията и как се отразяват на България и EU

vamp111
 Share

Recommended Posts

Байдън събира 30 човека по време на митингите си, Тръмп десетки хиляди и накрая искаш да ми кажеш, че 70 милиона са гласували за този старец, педофил с деменция, миришещ на пръст, след 47 години във властта, като замесен в множество корупционни скандали, който е на прага на смъртта, сега е решил да оправи Америка и някак си ги е спечелил в деня на изборите? виж какво се случва реално, но не по ТВ където показват СъПоРтАрИ на Байдън или как всяка медия плюе Тръмп и го обвиняват за разединител, луд, расист, измамник и т.н., онзи ден попаднах на бтв, като показват пред Белия Дом тълпа МиРнИ СъПоРтАрИ на Байдън - BLM, Antifa, SPLC, ACLU, говориха, че били мирно протестиращи, час след това в туитър се наводниха записи от същото място и едно момче изяде бейзболна бухалка в главата, защото защитаваше Тръмп, а беше обграден от същите МиРнИ граждани, които показаха по ТВ. Ако си наблюдавал Израел, хората как си обикалят и скандират подкрепа за Тръмп, въпреки че не е техния президент, защо ли? ами искат да има мир, всички искат и го виждат и разбират, но няма да ти го кажат по медиите. демократите направиха най-голямата измама в историята на изборите в САЩ, а да си чул или видял, че поддръжници на Тръмп се вдигат на бунтове и да изгарят градове, а били най-простите диваци... Лошото е, че много хора не схващат играта, която играе Тръмп, не е нито прост, нито клоун или луд за какъвто медиите ни го показват.

тази снимка, която си показал е още от предните избори появи се края на 2015 и разпространението и беше по-силно през 2016, но за кратко и бързо я опровергаха и самите ЦНН, представяш ли си.

зад Байдън стоят най-корумпираните фамилии от световния елит, в Америка бедни и средна класа са много ясно осъзнати какво прави Тръмп за тях и какво ще последва ако корумпираните демократи спечелят, зад които са глобалистите готови на всичко, за да си върнат контрола обратно. през 2016 го подцениха, този път всички можем да видим грозната истина и как се фалшифицират избори в една ДеМоКрАтИчНа държава, стига да разполагаш с неизчерпаема власт и пари.

ако си мислиш, че Тръмп не го е очаквал, само стой и гледай как ще се развият нещата, зад него не стоят кой да е, хора от разузнаването, висши военни и цивилни служители, хора които искат да разобличат Дълбоката Държава и престъпленията им срещу човечеството. Виж какво ДД направиха по времето на Рейгън, ДД превземат и двете политически партии, а никога до сега медиите не са водели подобни анти-президетски кампании, както срещу Тръмп, който единствен след Кенеди успява да застраши и развали плановете на ДД.

п.с. Тръмп е президентът след Кенеди, който ДД не могат да контролират или купят!

• 1 month later...

днеска ЦИК ще обяви Байдън за президент, Тръмп ще използва акт за националната сигурност, че в изборите е имало чуждестранна намеса, мазало за пореден път....

не знам дали видя изтеклите данните за 2-та милиона китайски агента на ключови позции  в САЩ и информацията, че Държавната хазна на САЩ е компрометирана от външни хакери (за сега Руснаци) 

• 4 weeks later...
Преди 5 часа, Facira написа:

цялото шоу с нахлуването в конгреса е било инсценирано и предварително подготвено от антифа под прикритие като патриоти и Тръмп привърженици

кой би предположил

Eq8TsjQXIAEg8Uv.jpg

чао свобода, здравей тоталитаризъм.

свободата на словото вече не се толерира в тази дЕмОкрАцИя, вече ще ни се казва и показва това, което трябва да приемем за истина.

повече от 20 човека в акаунта ми в туитър са спрени

ErP1tCPXAAEUvAX?format=jpg&name=large

преди 11 минути, Facira написа:

чао свобода, здравей тоталитаризъм.

свободата на словото вече не се толерира в тази дЕмОкрАцИя, вече ще ни се казва и показва това, което трябва да приемем за истина.

повече от 20 човека в акаунта ми в туитър са спрени

ErP1tCPXAAEUvAX?format=jpg&name=large

Много правилна стъпка, да го махат от всякъде. Крайно десен с огромно его и акъл на маймуна. Такива хора като него са ставали Хитлер и разни други диктатори.

Преди 1 час, ivan написа:

Много правилна стъпка, да го махат от всякъде. Крайно десен с огромно его и акъл на маймуна. Такива хора като него са ставали Хитлер и разни други диктатори.

Ванка, представата ти за Тръмп, е като на тези където се смеят на конспираторите за плоската земя и границата им се ограничава до там не повече не по-малко.

сигурен съм, че си щастлив от това, което крайно левите ни носят - Той, тя, баща и майка и още думи, които Конгресът на САЩ ще забрани - чао морал и ценностна система.

и Ванка, дори като човек не харесващ политиката му, ако не подкрепяш свободата на словото то тогава наистина проблема е в теб, до степен на промити глави. по този начин се явяваш привърженик на тиранична система/правителство, за което съм сигурен, че не си имал това предвид.

преди 36 минути, Facira написа:

1. Ванка, представата ти за Тръмп, е като на тези където се смеят на конспираторите за плоската земя и границата им се ограничава до там не повече не по-малко.

2. сигурен съм, че си щастлив от това, което крайно левите ни носят - Той, тя, баща и майка и още думи, които Конгресът на САЩ ще забрани - чао морал и ценностна система.

3. и Ванка, дори като човек не харесващ политиката му, ако не подкрепяш свободата на словото то тогава наистина проблема е в теб, до степен на промити глави. по този начин се явяваш привърженик на тиранична система/правителство, за което съм сигурен, че не си имал това предвид.

1. Това не знам как да го тълкувам. Тоест искаш да ми кажеш, че трябва да приема идеята на плоскоземците за възможност, която трябва да се разглежда и че може да има нещо вярно в нея?

2. Ако правилното е 50%(средата, образно казано) и Тръмп е крайност която е 90% а Байдън е крайност която е 25% то смятам че партията на Байдън е по близка до моята представа за редно. Не мисля че Байдън е добър избор(не съм запознат добре с партите в САЩ) но от двата избора Байдън е много по-добър вариант. И ако някой не може да види как Тръмп е типичният Хитлер в днешно време, то той за мен не познава добре историята и предпочита бъдеще която не е ок според мен.

3. Относно свободата на словото мисля, че съм достатъчно коректен, Като пример твоята идея за манипулация и виждането ти за цената, биткойн, тетър и тн, колкото и да е различна от моята, по никакъв начин не ми е идвало на идея да трия да банвам и тн.. Даже ти предложих да се пусне нова тема за тетъра. 

Тръмп колкото и да твърди, че половината са гласували за него другата половина са гласували против него! Тръм някога спечели с малко(даже май беше спечелил с по малко от колкото сега спечели Байдън) Отделно излезе наяве как хитро е манипулирал със статии със скрито послание във социалните мрежи. Но го оставиха да е президент а не тръгнаха да организират въстание. Неговото ЕГО е безгранично и не иска да приеме факта, че сега загуби дори с малко. Как да кажа нещо като Пулев на последният мач (вече бит стои и вика "ти ще видиш ще ме помниш ...", вместо да му стисне ръката и да го поздрави все пак това е спор малко или много не отмъщение че му е отнел Андрея )

21 minutes ago, ivan said:

22 minutes ago, ivan said:

2. Ако правилното е 50%(средата, образно казано) и Тръмп е крайност която е 90% а Байдън е крайност която е 25% то смятам че партията на Байдън е по близка до моята представа за редно. Не мисля че Байдън е добър избор(не съм запознат добре с партите в САЩ) но от двата избора Байдън е много по-добър вариант. И ако някой не може да види как Тръмп е типичният Хитлер в днешно време, то той за мен не познава добре историята и предпочита бъдеще която не е ок според мен.

Tрумп е клоун и трол, но не краен. Байдън е неокон, но по принцип фурнаджийска лопата като Тръмп и двамата са с тези които им носят дивиденти. Подкрепата за Байдън в сената е и Републиканска и общо взето и двамата работя за естаблишмента, който и от двамата да е президент ГолдманСакс ще са с финансов министър или поне заместник :)

Преди 1 час, ivan написа:

И ако някой не може да види как Тръмп е типичният Хитлер в днешно време, то той за мен не познава добре историята и предпочита бъдеще която не е ок според мен.

човек, с какъв Хитлер сравняваш... погледни лъжата, която демократите извършиха, това не са патриотите и поддръжниците на Тръм от MAGA, милиони бяхте излъгани за случващото се.

това са типовете от Антифа и BLM под прикритие, които "щурмуваха" конгреса.

охраната и полицията стои безучастно докато "щурмуващите" влизат да "раздават" справедливост???!

ErOuoc4XYAAyDC5?format=jpg&name=900x900

иска ми се и нашите полицаи да ни пуснат да влезем в парламента по този начин, вместо да ни изтърсват прахта отвън.

BUAyRyd.jpg

същия актьор на BLM протест

03DzGT4.jpg

и като казвам актьор, наистина опитва да пробие в бизнеса

EWuymcu.jpg

част от останалите щурмуващи

saAP2Tj.jpg

JQvxC2a.jpg

l4fcjDF.jpg

и за накрая, който знае ще разбере

joyfuTp.jpg

tRkmP5h.jpg

18 hours ago, Facira said:

бихме могли да видим как САЩ и повече страни от Европа се присъединяват към класацията, ако Байдън стъпи в длъжност.

Tи да не си гледал филма дето Тръмп даде пардон на Асанж преди 4 години :D 

20 minutes ago, Facira said:

Познай защо Великобритания отказва да екстрадират Асандж в САЩ, "където да бъде съден" :lol:

Всички знаят, че ще бъде помилван от Тръмп.

Tези неща стават предизборно само, а и Труп отдавана се изказа че за него Асанж е предател. Не се заблуждавай че има политици на твоя страна :D 

Тръмп каза да използваме sodium chloride MMS, а медиите му се смяха и обявиха за луд, че ви кара да пиете белина...

на прост бг, ММС-то служи за прочистване на организма в моменти, когато усещаш, че те хваща грипа, пиеш и си като нов на следващия ден.

представи си, пия си "белината", с която медиите осмяха Тръмп и съм жив и здрав :lol:

нали не очакваш да каже, "ще екстрадирате този добър човек в САЩ, където ще бъде помилван":)

вече няма проблем, дори не се прикрива! официално Туитър ни го казва! кражбата на изборите не е предателство или измама.

Анна е банната за 12 часа... тя дори не посочи за кои избори говори...

свобода на словото, а...