Jump to content
hash.bg - биткойн форум

FreeBitco.In - 500 сатошита на всеки час от най-големия фосет сайт


Recommended Posts

Във FreeBitco.In има над 800 хиляди потребителя, които са играли близо 2 млрд пъти и са  спечелили почти 1500 биткойна.

 

Тази информация трябва да е достатъчна, за да се убедим, че FreeBitco.In е готин сайт. Ето как може да се регистрирате и какви възможности предлага сайта:

 

 1. Кликнете на следния линк: Регистрация във FreeBitco.in
 2. В новооворилия се прозорец ще намерите елементарната форма за регистрация:
  s9dZMaL.png
   
 3. Вкарайте си биткойн адреса, после паролата и имейл адрес.
 4. Ако оставите 799752 в последното поле, ние ще получаваме процент от вашите печлаби като ваш афилиейт, а после ще ви върщаме автоматично и процент от това, което получаваме за вашата игра при тях. Още обсъждаме със собствениците на сайта какви възможности имаме за това.
 5. Накрая натискате SIGN-UP
 6. При мен малко се забави създаването на акаунт (явно им е претоварен сървъра), но след няколко секунди ще видите следното в средата на монитора:
  PYQENgi.png
   
 7. След като вкарате думите, които са показани на CAPTCHA-та и натиснете ROLL, ще ви се падне число между 1 и 10000.
 8. В моя случай ми се падна числото 4008, което отговаря на 490 сатошита или (0.00000490 биткойна)
  jryPm3F.png
 9. Отдолу виждате след колко време може пак да играете (един път на час може макс)
 10. Ако искате, отбележете Play sound.... за да ви изписка компютъра, когато времето изтече
 11. В светлосинята табличка отгоре може да видите колко ще спечелите според числото, което ви се падне, но в общия случай ще е най-малката награда (около 500 сатошита)
 12. Наградите се менят според цената на биткойн, като най-голямата (ако изтеглите 10,000) се равнява на $200 според моментната цена на биткойн.
 13. Скоро ще обясним защо числото, което сте изтеглили, е наистина случайно и то проверуемо от самите вас.

ТЕГЛЕНЕ

Другото важно нещо, разбира се, е как да си изтеглите печалбите към биткойн адреса, с който сте се регистрирали.

На началната страница натиснете бутона в зелено Withdraw Bitcoins:

FPQswka.png

 

На показалия се диалог изберете опцията  AUTO WITHDRAW ENABLED

Така ще всички печалби ще ви бъдат изплащани един път в седмицата (неделя). Специално с биткойни е сложно тегленето им веднага, защото таксата на мрежата (не на сайта) е 10,000 сатошита и ако искате веднага да ги изтеглите, ще трябва да платите 10,000 сатошите - което са си 20 клика.

 

При догетата е по-добре работата, защото там таксата на доге мрежата е само 1 доге и не е болка за умиране. Скоро ще публикуваме подобни указания и за доге-фосета на същия сайт: FreeDoge.Co.In

 

Ако нямате биткойн адрес, моля прочетет следната статия:

Как да си отворя биткойн портфейл в BlockChain.info

 

Очакваме въпроси и подсказките ви :)

Link to comment
Share on other sites

За по-мързеливите има приложение за смартфони, но трябва сте регистриран(мисля). Също така имат мултирлайър, където докато чакате следващата ролване може да играете и да спечелите дори Джакпот-а...

Link to comment
Share on other sites

Ето още един проверен от нас сайт, който е пълно копие на горния, така че няма дори нужда да обясняваме как се  ползва. Той даже има добрата екстра, че вместо заплетените CAPTCHA думички на google, трябва само извършите елементарно действие с мишката...

 

 

До $200 на клик 777Bitco.in

Link to comment
Share on other sites

800,000 потребителя са изиграли 2 милиарда игри във FreeBitco.in - тоест сайтът е получил 2 милиарда импресии от 800 уникални потребителя. 

 

Всички тези реклами на google отстрани носят пари на сайта при всеки клик.

 

Може и ти да рекламираш на цена 25 цента за 1000 импресии. Ако вземем тази цена за критерий, 2 милиарда импресии струват 2 милиона по 25 цента, което е $500,000. От един банер.... А те са доста :)

 

ПО статистиката му е изплатил близо 1500 биткойна, което по сегашни цени е $600К...

 

Дали е лош бизнес модела :)

 

П.С. И сега разбирате защо Facebook, които дори нищо не ни дават, за да им цъкаме по страниците, печелят милиарди :)

Link to comment
Share on other sites

Дамм, за реклама се харчат милярди долари а вече и биткойни, защо пък да не усвоиме  част от тях... Между другото на втория път в 777 ми даде 0.00049623 BTC и си мисля, дали да не правиме скийнсшот и да ги постваме тук...? А тия с луната имам чувството че колкото по-често ги събираш толкова повече дава, в смисъл че след 1000 почва да цикли като че ли. Ако имате някакви стратегии дайте инфо ...

Link to comment
Share on other sites

Има един много мотивиращ начин да се играе това. Ако си го сложите на телефона (андроид има, за оново огъващото се нещо не знам :)), апликацията е много гадна и счупена, но пък ти излиза нотификация на всеки час с един много зарибяващ звук на пари, влизащи в каса :)

 

Аз поне постоянно получавам фейсбук и whatsapp съобщения, ми е много трудно да не отворя да видя какво става и да вкарам двете думи. Те даже трудната дума ми става интересн, дали не мога да я позная от раз...

 

Мани, мани, ще я махам :)

Link to comment
Share on other sites

Днес и утре е Payday  за почти всички чешми, така че който не е натрупал минимума за теглене да напъне малко за да може да се порадва на звука от плащането когато пристигнат паричките в портфейла " много зарибяващ звук на пари, влизащи в каса"..

Link to comment
Share on other sites

Здравейте,

 

задължително ли е да използваме автоматичното теглене?

В смисъл, че таксата им ми се струва голяма (тия 20 клика)... Ако изчакаме и теглим веднъж месечно например, драма ли е? Губи ли се нещо? 

 

Едит: май не съм чел както трябва. Ако инициирам теглене преди неделята, когато изплащат обикновено, то тогава ще трябва да се плати таксата от 10,000 сатошита, така ли? :)

Link to comment
Share on other sites

Имено автоматичното теглене ни освобождава от високите за нас такси, тъй като се разпределя между всички които теглят... А и мисля че когато ползваме автоматичното теглене, таксата е за сметка на саѝта...

Link to comment
Share on other sites

Ясно, 10х :)

 

Тази опция я видях само във FreeBitco.in, а в 777bitco.in не. До колкото разбрах там трябва да достигна поне минимума за теглене и след това да го инициирам, като за това таксата им е 0.00000400 btc.

Link to comment
Share on other sites

още една питанка  :unsure:

 

сайтовете като fountainofdoge.com не искат регистрация до колкото разбирам, а само адреса на портфейла. Това различен портфейл ли е от този който имаме в блокчейн-а или? Трябват ли различни портфейли за различните криптовалути?

Ако има статия по въпроса, но съм я пропуснал, може и само с линк да се отговори :)

Link to comment
Share on other sites

още една питанка  :unsure:

 

сайтовете като fountainofdoge.com не искат регистрация до колкото разбирам, а само адреса на портфейла. Това различен портфейл ли е от този който имаме в блокчейн-а или? Трябват ли различни портфейли за различните криптовалути?

Ако има статия по въпроса, но съм я пропуснал, може и само с линк да се отговори :)

 

Трябва да напиша отделна статия за новите методи за регистрация по биткойн сайтовете, че са толкова иновативни, че направо са объркващи...

 

В случая специално с догефонтана, плащанията се извършват директно по твоя догекойн адрес в блокчейна. Причината е, че таксата на доге-мрежата е само 1 доге, което е практически нула (все още, защото догетата много поскъпват напоследък, може би точно поради тази причина, че са супер за микро разплащания, за разлика от биткойн, чиято такса е 7 стотинки за превод...). 

Link to comment
Share on other sites

Значи по един портфейл за съответната крипто валута, а след това от един портфейл мога да прехвърля валута към друг, като ще се обмени по курса на деня, така ли? :)

 

Не може автоматично, няма "курс за деня" - има борси, а специално за размяна на крипто валути има много яки сайтчета като https://coin4coin.net/#/ където става с два клика, без акаунти, без депозити и прочие.

Може и ние на crypto.bg да пуснем подобна услуга :)

Link to comment
Share on other sites

Много изкушаващи програми за рефериране имат.. Само не можах да разбера, ако мой реферал привлече хора, аз ще визмам ли % и от тях или само от първото ниво някой знае ли?

Link to comment
Share on other sites

различно е, при freebitco.in май е само едно ниво, има и такиа=ва с две нива, ама второто е много ниско..

 

Ние затова имаме планове да предлагаме "рейкбек", сега говорим с няколко фосета как да стане

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
 • Create New...