Jump to content
hash.bg - биткойн форум

FreeBitco.In - 500 сатошита на всеки час от най-големия фосет сайт

Recommended Posts

Ето ти този наш линк към фосет, през който може да играеш в 126 други фосета:

Land Of Bitcoin - 124 фосета през един акаунт

Скоро ще пуснем малко по-подробна информация за тях и какво точно представлява Microwallet-a :)

Мерси добър е сайта с нетърпение чакам статията че май нещо не мога да се оправя с пълната му функционалност,и най-вече искам да науча за Microwallet за какво иде реч и как се ползва

Набързо, като си вкараш адреса в сайта Land Of Bitcoin, ти се създава автоматично Microwallet account. Всички сайтове, които работят с микро уолет, пращат на него спечелените от вас сатошита. През това време, собственик на сатошитата е микроуолет, не вие (но не е зор за умиране). Чак като имате на 5500 сатоши, микроуолет, който има акаунт с вашия адрес, пуска сатошитата в блокчейна на този адрес и тогава вече сте в притежание.

Много умна идея, която и ние скоро ще пуснем, с някои доста по-интересни възможности за печалба :)

Идеята за Microwallet  е добра, понеже няма как да ти изпратят толкова малки суми, а и това че е без регистрация парола също е супер. Единствената възможна операция е cash out  :) . Препоръчителната сума е доста висока 103000 , но аз съм теглил и по-малки.

Един мн добър сайт поне според мен, времето което трябва да изчакате е само 5 минути.Може да си вземете наградата и веднъж дневно или там когато ви е удобно тъй като тя продължава да се  трупа с времето, но мойта препоръка е да си вземате наградата на всеки кръгъл час

тогава имате най-голямо съотношение време - печалба   :)

• 2 weeks later...

Така е, във фрибиткойн трябва да чукнеш на автоматично изплащане, а в 777биткойн трябва ръчно да ги заявиш, пращат ти потвърждение на мейла и после чакаш няколко дни докато ти пристигнат в портфейла :)
Има и минимум лимити, за фрибиткойн е 5500 сатошита, а за 777биткойн - 25000 сатошита

Ако пък събираш през сайтове в Microwallet.org - минимума за теглене е 100500 сатошита

Във freebitco.in ,сега си видях грешката, мислих , че е на автоматично, но не съм кликнал на отметката на Enabled :)

Сега натрупват ли се или .... какво ср случва?

П. П. Поздравления за целия сайт, научих доста важни детайли за Биткоин като цяло!!!

Мерси. :)

Имам още една питанка, не знам дали е само при мен, но е много изнервящо - доста често, когато вляза след като е изтекъл часът за да играя пак, брои новия час автоматично без да съм играл и естествено без да съм спечелил нищо. Случвало ли ви се е?

Мерси. :)

Имам още една питанка, не знам дали е само при мен, но е много изнервящо - доста често, когато вляза след като е изтекъл часът за да играя пак, брои новия час автоматично без да съм играл и естествено без да съм спечелил нищо. Случвало ли ви се е?

Опитай да рефрешнеш страницата и ако пак ти отчита че вече си играл значи ползваш прокcи и някой друг е ролвал вече...

Ами питай доставчика ти на интернет дали имаш уникално IP, ако нямаш - това със сигурност ти е проблем с фрибиткойн и е доста кофти

Отделно по линия на сигурност/анонимност може да си инсталирал нещо, което те пренасочва през прокси. Прокси по принцип е нещо като "гара разпределителна" за интернет трафик, стена зад която твоят компютър е скрит.

Ако си пък през мобилен нет - там въобще нямам представа как стоят нещата с IP-то

Да през смартфона играя,защото ми е най-удобно на всеки час. Обаче е много изнервящо и през мобилната версия, и през браузър на тела пак едно и също,вчера за целия ден съм успял 3 пъти да рулна само,сега сутринта се събуждам то пак си брои минути .........  :angry:  :angry:  :angry:

Да през смартфона играя,защото ми е най-удобно на всеки час. Обаче е много изнервящо и през мобилната версия, и през браузър на тела пак едно и също,вчера за целия ден съм успял 3 пъти да рулна само,сега сутринта се събуждам то пак си брои минути .........  :angry:  :angry:  :angry:

много тъпо верно, освен да намериш някой безплатен VPN за мобилния си телефон и да споделиш как става :)

IP-тата за стандартния интернет през мобилните мрежи и на трите оператора са супер кът. Говорим за 10-20 IP-та с които се презентират всички потребители в мрежата на дадения оператор. :(

Пробвай с VPN както е написал Стамен. Само като написах "free vpn" в гугъл плей магазина и се показаха доста резултати.

много тъпо верно, освен да намериш някой безплатен VPN за мобилния си телефон и да споделиш как става :)

Сложете си ZenMate - има го за Android и iOS. Свободният трафик е 500мб / месечно.

Възползвайте се от този фаусет докато е дащен - freebieco.in - по 200 сатошита на всеки 15 мин. или 800 на час. Плащанията са в Microwallet