vamp111 Posted April 11, 2020 Report Share Posted April 11, 2020 а изобщо нормално ли е да се вози в автобус, но пък да не може да се разхожда в парка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted April 11, 2020 Report Share Posted April 11, 2020 Навсякъде говорят и пишат "стой в къщи""стой в къщи". И аз три дена стоях... Напрао сили нямах повече, изморен... Ама после си помислих, абе кой ще ме види бе и си легнах. И така хубоу ми стана..... ----------------------------------- Като гледам забраните,корона вируса живее по парковете, кафенета, ресторанти и най-активен е по време на вечерния час. ---------------------------------- Тая седмица три пъти ходих до магазина да напазаря продукти за две седмици. -------------------------------------- Глобата за пияни шофьори е по малка от разходка в парка. ----------------------------------------- Какъв е тоя вирус дето мре от сапун като си мием ръцете а няма лекарство за него. Ко ся, да ядем сапун ли ??? olivar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted April 11, 2020 Report Share Posted April 11, 2020 Ако някой ви дължи пари и не сте можели да го откриете. Сега вече си е в къщи. ivan, vamp111 and Johny_Domino 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted April 11, 2020 Report Share Posted April 11, 2020 Като сме тръгнали да се лигавим... АВТОР Асен Дановски Ден 9. Диарията свърши... Може би, не е било корона... ...А и има човек, с отрицателна проба! Има надежда! ...Значи, мога да отида до магазина! Вземам новите мерки за сигурност, обявени У фейса и У телевизора - ръся по пътя си белина, облечен като кукер. Да, направих си маска от видео урока за хендмейд маски! Реших, че, ако с нея изглеждам като психар - другите сами ще са на метър... Пазарувам на бързо белина и кренвирши, че е мой ред да разхождам кучето на леля Ванче от втория етаж. Плащам й две рула хартия и вземам кучето да се раздвижа. Имам 10 минути, докато Добри от ап.32 е на ред да разхожда псето. В този период, имам да правя йога, да гледам слъцето за витамин D, да направя кардио и 4 селфита. Давам клетото дехидратирано куче на леля Ванче и заливам пред тях с белина за благодарност, да не си губя връзките и отношенията. Леля Ванче благодари и отива да дере с вилица колата на съседа Ламбри, защото днес го е видяла без маска да пие бира пред блока. Наистина е за бесилото тоА безотговорник! Ако продължи, на общо събрание в Google Hangout, решихме да го бием с камъни. Прибирам се. Вече съм в безопасност! Изгарям пижамата, с която ходих до магазина. Викам баба Розалия от последния етаж, да ми направи бяла магия срещу щамове. Розалия я прави онлайн срещу 50 евра, но за мен идва на място, което е по-силно като ефект. Изпращам баба Розалия и сядам да си почивам от стреса. Медитирам и ям сурови бланширани картофи от фризера, защото при такива ниски температури, короната мре... Докато съм медитирал, съм заспал. Сънувам, как Бойко, след като за ден създаде мега-лазарета в Арена Армеец, супер яки маски, костюми и хининово хапче-панацея - на третия ден, измисля и първата ваксина срещу коронавирус! Събуждам се оптимист! Лепя трети ред тиксо на дограмата, 'щото във фейса ми пратиха на лично, че хеликоптери ще пръскат дезинфектанти довечера(закачил съм на терасата туби да си напълня на аванта)... После си правя ежедневния разговор с 112, защото нямам пари и не мога да си позволя онлайн психотерапевт... Сетих се сега, да ви поканя на моите семинари за БЕЗличностно развитие. Първият е под надслов "Генералски успехи или как да намерите своя половинка, която желае да сподели вашата карантина". P.S.》 Сподели петицията "С маски, БЕЗ мацки" Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 който се ваксинира с новата ваксина на Бил Гейтс, ще получи награда под формата на криптовалута и това вече е патентовано от Майкрософт AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 На 4.04.2020 г. at 9:57, Гари написа: За този човек не знам до каква степен е компетентен изобщо да обясбнява медицински неща. В нета ги има всякакви. Много неща звучат правдоподобно. Но и в чернобил са звучели за времето си правдоподобно. Истината ще я разберем, като се появат справки за броя умрели (без значение от какво през иминалите години за тези месеци, какви зими са били итн.) и се съпоставят с тази зима/пролет/лято/есен и следващата зима. Но и ако някой си мисли, че ще са почти равни бройките мисля, че се лъже... доста. Но нека не си мислим, че което и да е западно правителство би било ок с идеята да си убие икономиката за да сложи хората в страх и контрол е абсурдна. И тръмп и Борисов и Меркел/Макрон не биха пожелали това защото знаят, че глада и бедността на цяла една страна/народ може да прерасне в безпрецедентни бунтове смяна на власт и тн. А по някога бунтовете взимат като жертви и управляващите. Лудият Тръмп... викаше грип нема страшно накрая затвори щатите, сега се чуди само как по-бързо да ги отвори но не смее много много..(иска да прехвърли гнева на хората срещу китай и да го изпозлва това в следващите избори).Жалко отново за България, че със слаби г-20 икономики тук ще бъде....бедно.. доста време...не че преди беше богато... ps. отделен е въпроса,че нашите урпавляващи а и други покрай всичкте страхове кризи мерки и тн... пак ще има лява ръка десен джоб. Ама то и преди си го имаше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 Малко статистика: https://www.nsi.bg/bg/content/3006/умирания-по-области-общини-и-пол население бг 7 000 000 / умрели за 2019 - 108 000 / процент 0,0154 = 1.54% от населението умира за 1 година (ако средната продължителност на живот е 65г. то е логично да е 1.54% ) Така сега за къде е тази пандемия... Спираме да се съобразяваме с пандемията всички с всекиго групово умешване(за има нема 3-4 месеца май ще е до всеки минал стигнал вируса), от 7млн да приемем, че ще се заразят 60%(да не кажат че завишавам) = 4,2млн. от тези ако нуждаещите се получат медицинска грижа ще умрат за европа се гони някакви 5-10% да ги сложим средно 5% (да не кажат че завишавам), да ама тези 5%= 210 000 човека от 4.2 млн ще умрат, да кажем, че още 5% 210 000 хиляди няма да оживеят защото така ли иначе няма да получат медицински грижи, все пак капацитета ние 2000 легла(според мен 200, няма да има лекари). тоест от 4.2млн 90% ще го изкарат на крак и в къщи но 10% ще го докарат до всевишният(да някой от тях така ли иниаче са били на път през следващите 2-3-10 години). И сметката какво показва че от смъртност 1,54% ще добавим още 3%(или 3-1.54) сигурни още 3% защото няма да получат медициснки грижи и ще видим за година 6-7.5%, средно 6,7% но понеже всичко ще мине за 6 месеца, 3-4 да се заразят всички и 1-2 да се излекуват или не, погледнато на 6 месечна база 0,77% срещу 6%() и тези данни не са песимистичните. И какво излзиа 8 пъти по-голяма смъртност без мерки и изпълнение на 8 летката за половин летка. А сещате ли се какво ще стане с народа с протести и с мародери в един такъв сценарии.. Е но пък към края на годината няма да има вече вирус и полети навсякъде... пс. Нито ми е паника нито страх ходя си без маса по улиците(в магазина с маска за да не ме глобяват) и си пипам дръжките. Майтапа си е майтап, карикатурите смях. Но престанете да си мислите, че конспирациите са на всеки метър, земята е плоска, и Ванга вижда във бъдещето. пс.2 може и да греша, я в сметка я в стаистика на умрели от корона. Знае ли се може да ни заблуждават в статистиката да има масово наговаряне на 90% от лекарите срещу остатъка от света. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 аз съм за, че всичко е дирижирано от Гейтс чрез Световната здравна организация, случаите не са толкова много колкото ги изкарват по статистика, вируса не е толкова опасен и всичко е с цел да ни прокарат едни закони с които още повече да ни потъпкват човешките права, sorry AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 Аз все си мисля, че трябва оня кораб диамантения да го гледаме като затворена система и от там да си правим изводите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartenBG Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 Преди 3 часа, vamp111 написа: аз съм за, че всичко е дирижирано от Гейтс чрез Световната здравна организация, случаите не са толкова много колкото ги изкарват по статистика, вируса не е толкова опасен и всичко е с цел да ни прокарат едни закони с които още повече да ни потъпкват човешките права, sorry Какъв е мотивът на Гейтс? СЗО - това е ясно. Вирусът е създаден, което го прави опасен! Защо всички политици "яхнаха" вируса, а не вирусолози и клинични лекари например? Има пробиви и методи в лечението, но в устите на медиите нищо, само смърт, защо? Трета Световна ли се води в момента? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 нееее, уймерихансите го пуснаха, за да сринат оризарите ама то пък рефлектира... а сега ще им искат репарации... леле... леле... май, май.... м.май догодина кокаколата на таймскуеър май ще струва около 8 юана... не съм Ванга, ама ако Патока много се наежи ще гризне дръвцето тоя път... иранците го разчетоха и му теглиха една майна и млъкна, а тея мооже да решат да си обновят складовите наличности... а и сега много ресурс ще имат а няма къде да го разходват... че да го ползват някакси, да не отива на вятъра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 Петрола удари 0$, не 0.01$ ами кръгла нула. В момента се търгува под долар.... Ще е доста интересно как ще свърши всичко това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 вече и отрицателно -0,22$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 21, 2020 Report Share Posted April 21, 2020 Преди 13 часа, MartenBG написа: Какъв е мотивът на Гейтс? СЗО - това е ясно. Вирусът е създаден, което го прави опасен! Защо всички политици "яхнаха" вируса, а не вирусолози и клинични лекари например? Има пробиви и методи в лечението, но в устите на медиите нищо, само смърт, защо? Трета Световна ли се води в момента? фондацията на Гейтс е най-големия спонсор на Световната Здравна Организация, цяла Африка реве от него, ваксините му, лекарствата му и т.н. човека не веднъж е казвал, че земята е свръх населена, че хората трябва да се следят и популацията да се контролира. колкото до трета световна война, мен ако питаш Китайците вече я спечелиха без да са изстреляли нито една ракета AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted April 21, 2020 Report Share Posted April 21, 2020 На 20.04.2020 г. at 15:59, ivan написа: Малко статистика: https://www.nsi.bg/bg/content/3006/умирания-по-области-общини-и-пол население бг 7 000 000 / умрели за 2019 - 108 000 / процент 0,0154 = 1.54% от населението умира за 1 година (ако средната продължителност на живот е 65г. то е логично да е 1.54% ) Така сега за къде е тази пандемия... Спираме да се съобразяваме с пандемията всички с всекиго групово умешване(за има нема 3-4 месеца май ще е до всеки минал стигнал вируса), от 7млн да приемем, че ще се заразят 60%(да не кажат че завишавам) = 4,2млн. от тези ако нуждаещите се получат медицинска грижа ще умрат за европа се гони някакви 5-10% да ги сложим средно 5% (да не кажат че завишавам), да ама тези 5%= 210 000 човека от 4.2 млн ще умрат, да кажем, че още 5% 210 000 хиляди няма да оживеят защото така ли иначе няма да получат медицински грижи, все пак капацитета ние 2000 легла(според мен 200, няма да има лекари). тоест от 4.2млн 90% ще го изкарат на крак и в къщи но 10% ще го докарат до всевишният(да някой от тях така ли иниаче са били на път през следващите 2-3-10 години). И сметката какво показва че от смъртност 1,54% ще добавим още 3%(или 3-1.54) сигурни още 3% защото няма да получат медициснки грижи и ще видим за година 6-7.5%, средно 6,7% но понеже всичко ще мине за 6 месеца, 3-4 да се заразят всички и 1-2 да се излекуват или не, погледнато на 6 месечна база 0,77% срещу 6%() и тези данни не са песимистичните. И какво излзиа 8 пъти по-голяма смъртност без мерки и изпълнение на 8 летката за половин летка. А сещате ли се какво ще стане с народа с протести и с мародери в един такъв сценарии.. Е но пък към края на годината няма да има вече вирус и полети навсякъде... пс. Нито ми е паника нито страх ходя си без маса по улиците(в магазина с маска за да не ме глобяват) и си пипам дръжките. Майтапа си е майтап, карикатурите смях. Но престанете да си мислите, че конспирациите са на всеки метър, земята е плоска, и Ванга вижда във бъдещето. пс.2 може и да греша, я в сметка я в стаистика на умрели от корона. Знае ли се може да ни заблуждават в статистиката да има масово наговаряне на 90% от лекарите срещу остатъка от света. Ето и малко статистика с ограниченията които са наложени, какво се случва: Без тях картинката ще доста по друга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 22, 2020 Report Share Posted April 22, 2020 миналата година в САЩ е имало 80 000 починали от сезонен грип, не видях толкова шумене по новините, даже 0 няколко статии от реномирани издания вече потвърдиха, че 89-99% от смъртните случаи са имали проблеми преди вируса случаите с пневмония, бронхити и подобни са сведени до 0, защото всичко се пише в статистика covid случаи без тест също се пишат covid колко още информация трябва да излезе, че хората да си извадят главите от гъзовете и да разберат, че не вируса е проблема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted April 22, 2020 Report Share Posted April 22, 2020 14 minutes ago, vamp111 said: миналата година в САЩ е имало 80 000 починали от сезонен грип, не видях толкова шумене по новините, даже 0 няколко статии от реномирани издания вече потвърдиха, че 89-99% от смъртните случаи са имали проблеми преди вируса случаите с пневмония, бронхити и подобни са сведени до 0, защото всичко се пише в статистика covid случаи без тест също се пишат covid колко още информация трябва да излезе, че хората да си извадят главите от гъзовете и да разберат, че не вируса е проблема? Да бе вируса не е проблем докато не се разболее някой твой близък човек и видиш, че болестта съществува и е истинска. Пишеш смислени неща повечето пъти, но понякога пишеш и много глупости. Мисля, че се разбра защо тоя вирус не трябва да се сравнява с грип... ivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 22, 2020 Report Share Posted April 22, 2020 @hjzagf4sb Не съм казал че вирус няма, няколко човека в офиса го изкарахме, детето на един мой колега го изкара, да всички сме по-млади и не случайно смъртността при вируса е все възрастни хора, на всички ни правиха тестове положителни, после контролни пак положителни на 10 дена пак ни правят, по 3 пъти на ден си мерим температурата и пращаме по вайбър. Това което казах, е че статистиката е по-скоро стъгмистика! Чети сега да разбереш, доктора на детето ми е завеждащ инфекциозно отделение в един Български град в една болница, нали без значение коя. По цял ден работи ту в инфекциозното ту в интензивното, без нещо по-особено като протекция от обикновеното (явно няма голямо значение за болницата че по този начин разнася вируса), една част от персонала им е в принудителна отпуска (явно болницата няма толкова нужда от персонал точно в този момент, не за друго ами защото им е наредено да връщат всичко що не е спешен случаи вкл. отказват всички не живото спасяващи операции) на всичкото от горе им се обещават пари (на болницата) ако случая може да бъде записан към графа ковирус, всичко това можеше да е просто съвпадение ако не беше обаче потвърдено и от друг близък наш доктор също завеждащ отделение в друг български град в друга болница и от още няколко близки наши медицински лица не завеждащи нищо болница, но за сметка на това пък в трети Български град И всичко това представи си само за България! След това почвам да отварям интеренета, а аз по цял ден се ровя в него и то не в сайтове като фейсбук или петел.бг и стигам до разни статии за вируси, за световната здравна организация и много ама много други подобни такива случаи, за надписването на случаи, забелжи задълбавам в нещата, почвам да чета за липидната обвивка на вируса, за приликите и разликите му с ТОРС (каквато епидемия имаше в БГ 2006-та, и в САЩ 2008-ма и 2018-та) нали и много много други неща (вкл. и конспиративните теории, които не бих се учудил да се окажат и истина) за връзките на Фондация Бил и Мелинда Гейтс със Световната здравна организация, за фондацията на Др Бъркс и Др.Фаучи (може да ги видиш по брифингите от Белия дом, еквивалент са на нашия Генерал) и за делата срещу Гейтс и ваксините му в Африка, за микро имплантите, за законите които се тайно прокарват и т.н. и т.н. и после си включвам малкия си мозък и започвам да си сглобявам парченцата и пред очите ми се появява една картинка съвсем различна от това което Гала сутрин в На Кафе спами обикновения български зрител. Та моето заключение е че тъпия вирус го използваха, за да си оплетат кошниците (преди него ако си спомняш имаше анти-правителствени протести по целия свят), вируса съвсем не е толкова страшен и тук не става дума изобщо за някакви вируси, ами за това че правителствата по света си присвоиха едни пари, Ценралните банки по света си присвоиха едни природни ресурси, Бойко Борисов се пенсионира милиардер, Китай стана номер едно икономическа сила в света и в момента наблюдаваме най-големия трансфер на богатства в историята на човечеството след 1099 година когато Кръстоносците превземат Йерусалим и откриват какво е заровено под храма на Соломон, от генерацията на традиционалистите към поколението на бумърите чрез прост икономически цикъл повтарящ се на всеки 10-12год. И на всичкото от горе, по време на извънредно положение се прокарват закони, който няма нужда да бъдат публично гласувани от Народното събрание ( или съответния орган по света) та да не се учудиш ако утре освен, по-беден, по-гладен и по-бос, се събудиш и с по-малко права. 5hitcoin, AdamKadmon and MartenBG 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гари Posted April 22, 2020 Report Share Posted April 22, 2020 Коя друга пандемия е убивала само хора, които и без това са на умиране, а изобщо не е засягала децата? Поне една да се сещате? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dilieff Posted April 22, 2020 Report Share Posted April 22, 2020 On 3/16/2020 at 2:10 AM, stamen said: ами не знам какъв смисъл има да пиша в биткойн форум, в който пишещите не могат да направят разлика между банкова и валутна криза и аз помолих за помощ, но никой не се отзова. мнението ми е следното: цивилизацията има страшно ограничено време, за да се спаси от три "удара", всеки от които е невиждан по силата си: 1. Вирус, който причини такива поражения на гр. Ухан, макар цял Китай да им се стече на помощ. А скоро всички западни държави ще са ударени, така че не очаквайте помощ от никой; 2. борсова криза, сравнявана с Голямата Депресия, но според мен ще е по-дълбока. Та голямата депресия доведе до 2-та световна война 3. банкова и валутна криза - 97-ма, с цяла Европа зад нас, някои си спомня какъв зор беше Всички тези шокове ще са съпроводени от производствен и потребителски шок едновременно - няма прецедент в историята, някой да ме коригира, ако греша Всеки един от тези удари е способен да върне цивилизацията с десетки години назад, 4-те заедно заплашват съществуването ни Опитимист съм за оцеляването ни, но се иска много работа. Аз почнах да работя отново, ще се опитам да помогна с каквото мога. https://app.jelly.market/swap/BTC-DAI&amount=1 - за обмен в DAI Binance и Bitfinex също позволяват да се обменя в стейбълкойни без КУС, може да се отворят няколко акаунта защото ако наведнъж обмениш над 30к на новооткрит акаунт най-вероятно ще го замразят и ще ти поискат кус vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 23, 2020 Report Share Posted April 23, 2020 @dilieff благодаря, че ни върна обратно по темата, че малко се бяхме отплеснали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted April 25, 2020 Report Share Posted April 25, 2020 На КПП-то: - Госпожице с каква цел излизате от града ? - Трябва да посетя любовника си. - Не може, прибирайте се. От щаба ще ви изпратят доброволец. Pistolero, vamp111 and axl100 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 mcmichael 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sven Biorg Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Не знам дали забелязахте това в треда vamp111 and ivan 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted October 29, 2020 Report Share Posted October 29, 2020 Бих искал да повдигна отново темата за корона вируса .Нещата които продължават да се случват са просто необясними и всичко ,което си дам като аргумент веднага бива оборвано от друго . Ето някои неща относно корона вируса . Всички специалисти по вирусология във света , които НЕ са обвързани политически още от самото начало на тази глупост бяха категорични в това ... маските не помагат .. вируса ще премине над 50% от човечеството и по голямата част дори няма да разберат и дори голяма част от лидерите първите дни твърдяха това .. тръмп , меркел.... че дори и майтапчийски твърдеше че това е не по опасно от грип б . Както и да е просто и от моите наблюдения и много сериозни проучвания излезе че коронавирусът е не по опасен от сезонния грип . Просто е толкова биещо вече на учи че цялата работа е абсолютно за отвличане на внимание . Вечерен час , КППта , Маски , задължаване на тестове при пътуване , множество платени хора или да се тестват или да се пишат корона при смърт .Задължения , задълвения ,страх страх страх ...Задължителни маски дори и във кола когато си със жена си . Абсурдни мерки, които дори най - неразбиращия от медицина просто е на това мнение ! От друга страна абсолютно 90% от четирите власт имащи продължават със пълна пара да твърдят че ние ще измрем от корона вирус . Сега не съм голям фен на конспиративни теории , но има не малко създадени филми , разсекретени документи до някъде .. как една група хора контролират света . И това е единственото обяснение . Изглежда че тази група хора има поставени хора по цял свят и по високите етажи , чакащи да бъдат активирани . Наистина просто нямам никакво друго обяснение защо 90 % от лидерите на държавите продължават да следват тази толкова очевидна вече лудост ! На първата вълна мислех че е единствено за пари . Простата причина че се видя китай как изигра сценката и напечата няколко трилиона и за да не пренесе инфлацията си по света .. бяха длъжни и останалите да ги последват така че да напечатат и те . Да ама НЕ ! Тази откачена история продължава и сега и теорията ми за парите просто се изпари . Би могло и да е свързано със смяна на паричната система , като се има в на предвид как банките плавно и постепенно , обявяват и влизат в Биткойн например ! Основната причина за да продължава тази лудост която коментираме със приятели са изборите във Америка. Но аз съм много скептично настроен относно това, понеже не виждам никой човек на планетата, поне със елементарен и дребен здрав разум да гласува за Байдън .За мен единствения човек със здрав разум лидер е Тръмп в момента и може да е това целта , но и тука се съмнявам .. доста по склонен съм да мисля че е свързано със 5G мрежите от колкото изборите в Америка . И защо мисля така .. защото ако всичко това е заради изборите в Америка , излиза че , Русия ,Китай , Европа , Индия,Канада , Мексико .. всичките Лидери са били слуги на Байдън обкръжението и са готови да предоставят народите си , капитала и ресурсите на Байдън когато момента дойте . Просто това го изключвам като вариант и смятам че покрай тази ситуация нещо се прокарва , което ще е от полза на всичките лидери в момента . Доста теории ми минават през главата , когато свържа нещата , но както казах веднага има контра тези , които ги оборват и това говори че какъвто и да е плана то той върви безупречно ! Ако ти читателю смяташ че корона вируса е опасен колкото чумата моля просто не отговаряй , но ако мислиш че цялата тази история е нагласена добре играна със някаква цел , моля отговори със твоето мнение , каква точно ще е тази цел ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts