vamp111 3153 Докладвай Отговорено 29 Октомври, 2020 Колега ,само да те поправя, слуги не на Байдън, а на Клинтън, Байдън е само пионка в това учреждение. Фондация Клинтън е отговорна за всичко това, всички ресурси похарчени за медийната пропаганда, организацията на здравните власти по света, размириците (Antifa/BLM) идват от тях и Организация Отворено Общество на Джордж Сорос. от 57 години САЩ се управлява от най-корумпираната партия а именно Демократите, чиято единствена цел е да стават по-богати. Няма стоп, който да ги спре. Ако трябва и президента ще убият. Всеки журналист, прокурор, судя, всеки свидетел по дело срещу тях е намерил смъртта си по неизвестни причини Целта е да се запази статуквото, властта да продължава да си управлява и да богатее за сметка на работещата класа. Всичко това е преход към Един Свят, Едно Правителство, Една Банка! Заешката дупка е толкова дълбока, че като паднеш в нея, не можеш да излезеш никога. Всичко е конспирация, докато се окаже, че не е! 1 Facira reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Myst 1 Докладвай Отговорено 29 Октомври, 2020 Това е така . Много добре съм запознат със теорията ти ! Може и да си прав , но както казах тази теория просто съм аз лично я изключих , защото според мен вече не става въпрос за забогатяване, власт или контрол , защото се случва точно обратното.Хората виждат този контрол , мощ, пари и власт ! Вече става твърде очебиещо разбираш ли ! Въпросът ми е връзката със корона вируса ... много по склонен съм да вярват че нова мощ искаща да свали точно тези сили . Защото ако се разходи човек по улиците без да чете медиите става ясно че голям брой от хората разбират че точно това твое твърдение под една или друга форма и се получава обратния ефект . Както казах не смятам че дори малко по разумен човек би гласувал за Байдън , защото той излиза и казва вие ще сте под мой контрол , ще бъдете роботи и ще правите каквото ви казвам и просто някак си всичко за именно тази фондация клинтън се осветлява ... Да това е преход към Един Свят, Едно Правителство, Една Банка! , но много по логично е това да е изкуствен интелект ако щеш . След като според мен лидерите, които излизат и казват истината за корона вируса , че е нищо повече от грип б печелят на 100% аудиторията и тези демократи правят и влизат точно в капана и правят обратното. И другото нещо което не е за подценяване е синхронизирането във целия свят . Предполагам много от вас са говори със германци , руснаци примерно и лично аз от там си правя извода че тези хора никога няма да допуснат Клана клинтън примерно да ги управлява . Ако се разрови човек ще забере че и Европа, Русия, Турция и Индия ... разполага със такива кланове също толкова силни че да се каже същото за тях . Просто специално в България Гъъглчето ти предоставя това което трябва . Целта обединява и кара всички най - мощни държави света да искат тази цел . Мнението ти е интересно @vamp111 благодаря ! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 141 Докладвай Отговорено 29 Октомври, 2020 @Myst продължавай да задълбаваш и следвай пътя на парите, задължително. Вамп ти го каза накратко, изключително точно, а от теб остава да задълбаеш. Не става въпрос за вирОс, а за контрол! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Myst 1 Докладвай Отговорено 29 Октомври, 2020 Ако се приеме тероията на Вамп и ако се следват парите задължително излиза един единствен отговор ! Фондация Клинтън иска тотално да се осветли и самоунищожи! 1 AdamKadmon reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
filchef 38 Докладвай Отговорено 29 Октомври, 2020 Фондация Клинтън е само параван зад който седи еврейското лоби на FED орлавявано от Ротшилдови те имат за цел да увеличат дълговете на всички страни по света и по този начин да го контролират с напечатаните от въздуха пари.Ако останеше само на Тръмп той щеше да национализира FED но за съжаление това лоби има много представители и в републиканската партия. 1 vamp111 reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan 942 Докладвай Отговорено 29 Октомври, 2020 Преди 2 часа, Myst написа: ..., разсекретени документи до някъде .. как една група хора контролират света . И това е единственото обяснение .... Моля те не тук с тези неща, не че няма подкрепящи(винаги ще се намерят, аз не съм от тях) но да не правим форума конспиративен, че ще дойдат и плоскоземците а те нямат пари защото не се интегрират в обществото а на биткойна му трябват $$$$-та 1 axl100 reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
axl100 40 Докладвай Отговорено 29 Октомври, 2020 Не вярвайте на пропаганда от където и да идва, особено американска... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 141 Докладвай Отговорено 29 Октомври, 2020 не се притеснявайте, докато се събудите, ние ще се борим и за вас. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3153 Докладвай Отговорено 29 Октомври, 2020 Преди 3 часа, filchef написа: Фондация Клинтън е само параван зад който седи еврейското лоби на FED орлавявано от Ротшилдови те имат за цел да увеличат дълговете на всички страни по света и по този начин да го контролират с напечатаните от въздуха пари.Ако останеше само на Тръмп той щеше да национализира FED но за съжаление това лоби има много представители и в републиканската партия. Напълно съгласен. Rothschild & Co притежават всички централни банки по света с изключение на Северна Корея, Иран и Сирия. Последните три придобити може ли да се сетите кои са? Ирак, Афганистан и Либия, сЛоЧаЕнОсТ Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
filchef 38 Докладвай Отговорено 28 Декември, 2020 2 Pistolero vamp111 reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
filchef 38 Докладвай Отговорено 30 Декември, 2020 3 Facira vamp111 mcmichael reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3153 Докладвай Отговорено 31 Декември, 2020 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3153 Докладвай Отговорено 26 Януари @AdamKadmon новия ми ФБ https://www.facebook.com/tami.krasavchik/ че не мога да те намеря приятелю Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 141 Докладвай Отговорено 26 Януари Преди 2 часа, vamp111 написа: @AdamKadmon новия ми ФБ https://www.facebook.com/tami.krasavchik/ че не мога да те намеря приятелю голяма чистка правят Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове