Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Корона вирусът и крипто валутите

Recommended Posts

Колега ,само да те поправя, слуги не на Байдън, а на Клинтън, Байдън е само пионка в това учреждение.

Фондация Клинтън е отговорна за всичко това, всички ресурси похарчени за медийната пропаганда, организацията на здравните власти по света, размириците (Antifa/BLM) идват от тях и Организация Отворено Общество на Джордж Сорос.

от 57 години САЩ се управлява от най-корумпираната партия а именно Демократите, чиято единствена цел е да стават по-богати. Няма стоп, който да ги спре. Ако трябва и президента ще убият. 

Всеки журналист, прокурор, судя, всеки свидетел по дело срещу тях е намерил смъртта си по неизвестни причини 

Целта е да се запази статуквото, властта да продължава да си управлява и да богатее за сметка на работещата класа.

Всичко това е преход към Един Свят, Едно Правителство, Една Банка! 

Заешката дупка е толкова дълбока, че като паднеш в нея, не можеш да излезеш никога.

Всичко е конспирация, докато се окаже, че не е!

Това е така . Много добре съм запознат със теорията ти !
Може и да си прав  , но както казах тази теория просто съм аз лично я изключих , защото според мен вече не става въпрос за забогатяване, власт или контрол , защото се случва точно обратното.Хората виждат този контрол , мощ, пари и власт ! Вече става твърде очебиещо разбираш ли !
Въпросът ми е връзката със корона вируса ... много по склонен съм да вярват че нова мощ искаща да свали точно тези сили .
Защото ако се разходи човек по улиците без да чете медиите става ясно че голям брой от хората разбират че точно това твое твърдение под една или друга форма  и се получава обратния ефект . Както казах не смятам че дори малко по разумен човек би гласувал за Байдън , защото той излиза и казва вие ще сте под мой контрол , ще бъдете роботи и ще правите каквото ви казвам и просто някак си всичко за именно тази фондация клинтън  се осветлява ...
Да това е  преход към Един Свят, Едно Правителство, Една Банка!  , но много по логично е това да е изкуствен интелект ако щеш .
След като според мен лидерите, които излизат и казват истината за корона вируса , че е нищо повече от грип б печелят на 100% аудиторията и тези демократи правят и влизат точно в капана и правят обратното.
И другото нещо което не е за подценяване е синхронизирането във целия свят . Предполагам много от вас са говори със германци , руснаци  примерно и лично аз от там си правя извода  че тези хора никога няма да допуснат Клана клинтън примерно да ги управлява . Ако се разрови човек ще забере че и Европа, Русия, Турция и Индия ... разполага със такива кланове също толкова силни че да се каже същото за тях . Просто специално в България Гъъглчето ти предоставя това което трябва .
Целта обединява и кара всички най - мощни държави света да искат тази цел .
Мнението ти е интересно @vamp111  благодаря !

@Myst продължавай да задълбаваш и следвай пътя на парите, задължително.

Вамп ти го каза накратко, изключително точно, а от теб остава да задълбаеш.

Не става въпрос за вирОс, а за контрол!

Фондация Клинтън е само параван зад който седи еврейското лоби на FED орлавявано от Ротшилдови те имат за цел да увеличат дълговете на всички страни по света и по този начин да го контролират с напечатаните от въздуха пари.Ако останеше само на Тръмп той щеше да национализира FED но за съжаление това лоби има много представители и в републиканската партия.

Преди 2 часа, Myst написа:
..., разсекретени документи до някъде .. как една група хора контролират света . И това е единственото обяснение ....

Моля те не тук с тези неща, не че няма подкрепящи(винаги ще се намерят, аз не съм от тях) но да не правим форума конспиративен, че ще дойдат и плоскоземците а те нямат пари защото не се интегрират в обществото а на биткойна му трябват $$$$-та

Преди 3 часа, filchef написа:

Фондация Клинтън е само параван зад който седи еврейското лоби на FED орлавявано от Ротшилдови те имат за цел да увеличат дълговете на всички страни по света и по този начин да го контролират с напечатаните от въздуха пари.Ако останеше само на Тръмп той щеше да национализира FED но за съжаление това лоби има много представители и в републиканската партия.

Напълно съгласен. Rothschild & Co притежават всички централни банки по света с изключение на Северна Корея, Иран и Сирия.
Последните три придобити може ли да се сетите кои са? Ирак, Афганистан и Либия, сЛоЧаЕнОсТ :ph34r:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • ivan unpinned this topic
  • 2 years later...
На 15.03.2020 г. at 17:10, stamen написа:

ами не знам какъв смисъл има да пиша в биткойн форум, в  който пишещите не могат да направят разлика между банкова и валутна криза и аз помолих за помощ, но никой не се отзова.

мнението ми е следното: цивилизацията има страшно ограничено време, за да се спаси от три "удара", всеки от които е невиждан по силата си:

1. Вирус, който причини такива поражения на гр. Ухан, макар цял Китай да им се стече на помощ. А скоро всички западни държави ще са ударени, така че не очаквайте помощ от никой;

2. борсова криза, сравнявана с Голямата Депресия, но според мен ще е по-дълбока. Та голямата депресия доведе до 2-та световна война

3. банкова и валутна криза - 97-ма, с цяла Европа зад нас, някои си спомня какъв зор беше

Всички тези шокове ще са съпроводени от производствен и потребителски шок едновременно - няма прецедент в историята, някой да ме коригира, ако греша

Всеки един от тези удари е способен да върне цивилизацията с десетки години назад, 4-те заедно заплашват съществуването ни

Опитимист съм за оцеляването ни, но се иска много работа. Аз почнах да работя отново, ще се опитам да помогна с каквото мога.

хммм