Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

проблем с jaxx

batceco
 Share

Question

Здравейте, колеги нов съм в тези среди. Имам следния проблем ще се радвам ако ми помогнете да го разреша. Та проблема е следния - закупих си малко биткойн и след като преведох парите към фирмата те ми потвърдиха че са ги изпратили към портфейла ми. Обаче портфейла ми стои празен, проверих адреса на който са изпратени е правилен, от фирмата ми потвърдиха че в блокчейна транзакцията е потвърдена и биткойна трябва да е в портфейла ми, но го няма. Версията ми на Jaxx е нова и няма откъде да изтрия cashe . Не виждам откъде и да им пиша на jaxx. Портфейла си стои празен и биткойна не пристига, нормално ли е така да се бави, след като транзакцията е потвърдена в блокчейна ?

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Преди 11 часа, batceco написа:

Здравейте, колеги нов съм в тези среди. Имам следния проблем ще се радвам ако ми помогнете да го разреша. Та проблема е следния - закупих си малко биткойн и след като преведох парите към фирмата те ми потвърдиха че са ги изпратили към портфейла ми. Обаче портфейла ми стои празен, проверих адреса на който са изпратени е правилен, от фирмата ми потвърдиха че в блокчейна транзакцията е потвърдена и биткойна трябва да е в портфейла ми, но го няма. Версията ми на Jaxx е нова и няма откъде да изтрия cashe . Не виждам откъде и да им пиша на jaxx. Портфейла си стои празен и биткойна не пристига, нормално ли е така да се бави, след като транзакцията е потвърдена в блокчейна ?

Здравей,

Джакса понякога иска преинстал (преди това задължително си запиши на лист seed-a/ мнемоника, думичките за възстановяване на портфейла)  

и все пак не е невъзможно от фирмата да не са направили нещо както трябва или да са измамници (за съжаление днешно време има много такива)

ако искаш (само че на лично съобщение, за да не става публично достояние колко биткойна си закупил) ми прати адреса на портфейла (публичния ключ, не частния моля) или транзакцията в която твърдят, че са ти пратили биткойна, бързо и лесно мога да ти потвърдя, да не би пък от фирмата да не те измамил или нещо подобно

ще се радвам да ти помогна

Поздрави!

• 0

от фирмата ми потвърдиха че в блокчейна транзакцията е потвърдена

да ти изпратят транзакцията, за да се увериш сам

Портфейла си стои празен и биткойна не пристига, нормално ли е така да се бави, след като транзакцията е потвърдена в блокчейна ?

при 6 потвърждения, вече няма какво да го бави 

• 0
На 11.08.2017 г. at 10:32, Sundy написа:

Започнах да използвам jaxx wallet, но забелязах доста странни неща....

Инсталирам портфеила на PC с нов windows. Записвам си 12те думи, добавям пин код, извършвам няколко транзакции за проверка - получаване и изпращане и всичко е добре, НО ДО ТУК!!!

1. Опитвам се да ресетна "cache", нали давам ресет, започва да мисли и след няколко секунди рефрешва и отново ме вкарва в същия портфеил. Не трябва ли да ми даде да създам нов или да възстановя стария с 12те думи след като дам тази опция??

2. НЕ МИ ИСКА ПИН КОД ПРИ ИЗПРАЩАНЕ!!! За какъв чеп е изобщо този пин код като изобщо не ми го иска???

3. Забелязах, че няма инсталирано нищо в контролния панел на инсталираните програми. Изтривам папката с цялото съдържание от архива, който свалих от сайта на jaxx. Проверявам в папките на windowsa и няма нищо свързано с портфеила, рестартирам PC, отварям сайта на jaxx и отново свалям архива и отварям папката и пускам jaxxa, но ми отваря предишния/единствения инсталиран портфейл???

4. Мобилната апликация за Андроид когато я деинсталирам няма проблем при нея. Свалям я наново и ме пита дали да възстанови или да създаде нов портфеил.

Искам от въпросния компютър (и само от него) да създам няколко различни портфеила, които да ги заредя с койни, да ги изтрия и 12те думи към тях да си ги скрия и да не се пипат...

На 11.08.2017 г. at 15:22, Ludman написа:

Напълно да го изтриеш ... трябва да го изтриеш и от папката %appdata%  , като напишеш това в сърч менюто! Аз също имах този казус като при теб в началото!

• 0

Мерси за съдействието колеги и все пак в портфейла на компютъра ми пристигнаха на следващия ден, но в този на телефона все още не са отразени. Явно е от приложението.

• 0
Преди 13 часа, batceco написа:

Мерси за съдействието колеги и все пак в портфейла на компютъра ми пристигнаха на следващия ден, но в този на телефона все още не са отразени. Явно е от приложението.

от приложението е, jaxx както ти е писал @ivan отдавна не са фактор:

за iOS тегли: https://blockstream.com/green/

за Android тегли: https://samouraiwallet.com/download/wallet 

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...