Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Моля за съвет

ASD
 Share

Question

Здравейте! Моля да ме посъветвате за следното: Продадох крипто и искам да изтегля парите си от coinbase.com, но от Coinbase искат да верифицират банкова сметка. За целта вчера отидох в първа инвестиционна банка понеже имам сметка там и ми направиха платежно до Естонска банка. Но днес ми се обадиха че не могат да направят превода понеже установили че касае криптовалути. Ако някой може да каже как да процедирам от тук нататък. Благодаря предварително!

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Преди 14 часа, ASD написа:

Здравейте! Моля да ме посъветвате за следното: Продадох крипто и искам да изтегля парите си от coinbase.com, но от Coinbase искат да верифицират банкова сметка. За целта вчера отидох в първа инвестиционна банка понеже имам сметка там и ми направиха платежно до Естонска банка. Но днес ми се обадиха че не могат да направят превода понеже установили че касае криптовалути. Ако някой може да каже как да процедирам от тук нататък. Благодаря предварително!

проблема е известен и до болка познат на всеки в тази сфера..

мой съвет (според сумата, която искаш да теглиш) направи си акаунт в https://icard.com/bg и си вземи тяхна карта (безплатно) можеш да си теглиш на всеки банкомат, а мобилното банкиране ти позволява да транзактваш после към своя банка, т.е. ICARD ги ползваш само като посредник.

Coinbase->Icard->ПИБ

успех :)

* ако сумата която искаш изтеглиш е по-голяма ( от един апартамент например), по-добре ми пиши на лично да ти помогна!

• 0

Как може да сме такава тъпа държава още? На хората в нормалните държави не са им познати тези неща. Значи, излиза, че се пишем на по светци и от папата. Тези нашите банки са пълен майтап. Ето затова един ден далеч в бъдещето ще са със затихващи функции за сметка на по-гъвкави и модерни услуги.

• 0
Преди 12 часа, skd написа:

Как може да сме такава тъпа държава още? На хората в нормалните държави не са им познати тези неща. Значи, излиза, че се пишем на по светци и от папата. Тези нашите банки са пълен майтап. Ето затова един ден далеч в бъдещето ще са със затихващи функции за сметка на по-гъвкави и модерни услуги.

в края на деня, свободния пазар винаги побеждава.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...