Artyr Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Здравейте,нали помните предизвикателствата с покера от 0 до еди си къде тук ще представя нещо подобно само че свързано с биткойна.Преди известно време като stamen писа за биткойна във igrach.com за това че ще създава нова страница свързана с крипто валутите въобще не обърнах внимание но в последните 2 седмици ми стана интересно и къде благодарение на новия саит hash.bg къде от другаде горе долу се запознах за какво иде реч и мога да кажа че това е най гениалното нещо което е измисляно някога и вярвам че ще промени света дали ще е биткойна или някоя друга криптовалута но рано или късно книжните пари ще са отживелица както и нуждата от банкова система която само ни яде има много неща който искам да кажа но може би в последствие ще споделя все още ми е тъмна индия но знам че това е бъдещето което ни очаква и това за мене е нещо невероятно. Та така аз започвам от 0 и ще ви информирам и предоставям информация за хора със свободно време и който се притесняват да инвестират собствени средства как да се опитат да направят пари от това "чудо",криптовалутата. Започнах преди 10 дена и вече има 400000 сатошита само от фосет сайтово и то само със собствени усилия. Започнах първо със сайтовете който са представени от stamen и от там вече надграждах откривайки другу който ще споделям с вас имайте из предвит че пътя е труден и изисква време. Тук ще споделям моят път ще ви давам фосет сайтове,начини и тънкости да напредвате от нулата идеята ми е да помогна на скептиците да видят бъдещето и с малко усилие да постигнат нещо от нищото надявам се и с подкрепата на stamen. И нека моят път а и вашият към бъдещето започне сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 13, 2014 Author Report Share Posted October 13, 2014 Така първо последвайте фосетите който stamen е дал на главната страница те са най добрите а после вижте и тези който ще ви дам и аз който ми помагат да съм така продуктивен в печеленето на сатошита(парички). това е първия който ще ви предложа на всеки 30 минути печелите от 150 до 100000 сатошита който се превеждат директно на във вашият Microwallet.org а от там и в портфейла който сте си избрали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 13, 2014 Author Report Share Posted October 13, 2014 този дав 500 сатошита на всеки час и превежда всеки вторник автоматично ако сте събрали минимум 10000 сатошита. този на всеки 5 минути дав от 10 до 100000 сатошита. този на всеки 10 минути дава до 500000 сатошита под формата на игра не е нужно да пишете думи,превежда всеки понеделник по Microwallet.org ако имате събрани 20000 сатошита автоматично.Този нещо е извън играта за в момента.Така вече е добре(потвърдено плаща). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Две-три неща по въпроса с фосетите: и по цял ден да цъкаш всички фосети нон стоп, едва ли ще изкараш повече от $20-$30 за месец по тези цени. Но ако цената на биткойн се качи следващите 5 години така, както се качи през последните 4-5 години, може да се окаже, че фосетите са били най-печелившото нещо, което сме можели да вършим днес! Звучи глупаво, но ако преди 4-5 години някой беше казал на копачите, че един биткойн ще струва $400, щяха да го сметнат за луд. За това и повечето early adopters продадоха повечето, което имаха, когато цената се качи на $200, а после седяха зяпнали като се качи на $1000 Съвсем скоро ще предложим начини да се изкарат пари (с малко късмет) дори от тези смешни днес като сума фосети Но много работа имаме, малко индианец да я върши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 14, 2014 Author Report Share Posted October 14, 2014 Този е доста добър от 50 до 50000 сатошита на час като се превеждат на момента във Microwallet.org.Тоя го налазиха явно много хората първо беше на 30 минути после стана на 1 час после 1:30 сега вече е на 2 часа бая милиони сатошита се взеха от тука ама все още си заслужава дори и да е на 2 часа.Вече си е на един час от доста време. Така е stamen лесно в тоз живот няма но с упоритост се постигат доста неща а и както казваш ако се качи цената трудът ми по фосетите добре ще ми се отблагодари. bloodthirsty22 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 15, 2014 Author Report Share Posted October 15, 2014 Ето и още един от 100 до 10000 на час като всичко е само с кликане не е нужно всеки път да пишете думи като достигнете 15200(тук едно уточнение като наравите 15600 най сигурно 16000 тъи като има такса за теглене 400) може да теглите.От 2 дена цъкам там и днес ударих най голямата им печалба от 10000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 Този е доста добър от 500 до 50000 сатошита на час като се превеждат на момента във Microwallet.org.Тоя го налазиха явно много хората първо беше на 30 минути после стана на 1 час после 1:30 сега вече е на 2 часа бая милиони сатошита се взеха от тука ама все още си заслужава дори и да е на 2 часа. Така е stamen лесно в тоз живот няма но с упоритост се постигат доста неща а и както казваш ако се качи цената трудът ми по фосетите добре ще ми се отблагодари. Все по 500 дава на клик няколко дена ама днеска ми пусна 5000 сега остава да ударя и 50000. И още веднъж 5000 днес май ми е ден при тоя фосет Who Amount Date Note received from Bluechipper 0.00005000 BTC 2014-10-17 1:37:07 UTC Нещо май му свършиха сатошитата дано пак презареди че добре капеше от там. Яко тоя пак презареди от тука може да се точи много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 17, 2014 Author Report Share Posted October 17, 2014 този на всеки 10 минути дава до 500000 сатошита под формата на игра не е нужно да пишете думи,превежда всеки понеделник по Microwallet.org ако имате събрани 20000 сатошита автоматично. Този нещо е извън играта за в момента. И пак сме в играта отново е на линия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 17, 2014 Author Report Share Posted October 17, 2014 Очаквайте скоро обзор на нещата как да си докарвате от 50000 до 100000 сатошита на ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 17, 2014 Author Report Share Posted October 17, 2014 И ето го ъпдейта на "моят път"до преди седмица вадех по около 20000 сатошита на ден но от няколко дена откакто си окомплектовах нещата по ите(кой е добър и кой не разпределяне на време)50000 ги смятам като минимума които правя на ден без да си давам много зор при добър ден и късмет за по големи печалби от от ите които предлагат такива(а при огромен късмет може да ударите и бингото и да достигнете няколко милионасатошита) стигам от 70000 до 100000,но е много важно да си разпределите правилно времето. Сега ще ви дам всички и и сайтове за кликане на реклами които ползвам за да достигна тези не малки цифри,като за всеки един ще обяснявам подробноси(все пак има хора които те първа се запознават с тази материя).А накрая ще ви обясня какво точно правя аз и как си разпределям времето. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-тук минималното е от 500 до 50000000 сатошита на час като минималното теглене е на 25000(като имат такса 400 най добре като имате 260000 и теглите)като натиснте бутона теглене ви пращат и-мейл влизате в пощата си и натискате линка от тях и до 48 часа парите са ви в биткойн адреса който сте задали(потвърдено плащат вече имам 2 тегления от тях) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-тук минималното е от 500 до 50000000 сатошита на час като минималното теглене е на 5460 сатошита като на WITHDRAW BITCOINS ви го отвори слагате отметка на AUTO WITHDRAW и парите които сте спечелили се превеждат автоматично всяка неделя по зададения от вас биткойн адрес(потвърдено имам преводи от тях) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-от 100 до 1000 сатошита на час(често се падат 1000) минимална сума за теглене 5500 превежда се автоматично всяка Неделя във биткой адреса даден от вас(потвърдено имам преводи от тях) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-на всеки 5 минути дава сатошита(различно количество) минимална сума за теглене 5500 превежда се автоматично всяка неделя по зададения от вас биткойн адрес(потвърдено имам преводи от тях) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-от 100 до 10000 сатошита на час минимално теглене на 15200(имат 400 такса най добре като направите 16000 тогава пуснете теглене) пак е с и-мел потвърждение на тегленето както описах по горе(имам ударени 10000 имам пуснато теглене което е в изчаване до 48 часа ще ви уведомя дали плащат)Потвърдено преведоха парите в основният ми биткойн адрес горе долу точно 48 часа след заявеното теглене. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-от 100 до 1200 на час(ще си кажете а малко но често дава 1200 но вижте това Your balance: Current: 9,785 satoshis | All time: 28,320 satoshis близо 40000 за няма и седмица) минимална сума за теглене 3500 но най добре изтеглете като имате 6000 сатошита натискате бутона теглене и се превеждат директно по вашия Microwallet.org портфйл а от там и в основният ви биткойн адрес(потвърдено имам няколко плащания) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Относно Microwallet.org има доста фосети които ще ви превеждат сатошитата там а от там и към основният ви биткойн адрес,Как став като го отворите просто слагате биткойн адреса във който искате да се превеждат парите и воала той ви натръпва баланса който постояно може да следите минималното теглене е към 6000 сатошита което не ви препоръчвам по добре си пуснете опцията на 100000 защото имат 365 такса теглене а лсно ще трупате 6000 и ако сте на тва теглене вие си правете сметката колко ще ви вземат за това най добре на 100000 като таксата пак е 365 при достигане на тази сума те автоматично я прехвърлят към основният ви биткойн адрес който сте дали в рамките на 7 дена но е по малко от 2 до 3 дена(потвърдено имам прводи за над 4000000 от тях) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-е сравнително нов но доста дава вече 3 удрям по 5000 Who Amount Date Note received from Bluechipper 0.00005000 BTC 2014-10-17 1:37:07 UTC received from Bluechipper 0.00005000 BTC 2014-10-17 7:21:24 UTC само първият път забравих да го копирам и това е в рамките на ден и половина 15000 ударени да не говорим за по малките суми става густо.Така сега по същество дав от 50 до 50000 на час спечеленото веднага се превежда във вашият Microwallet.org(потвъредно всичко се превежда) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Малко ще си почина и проължавам да пиша че се уморих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 17, 2014 Author Report Share Posted October 17, 2014 И така продължаваме. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-от 150 до 100000 на всеки 30 минути веднага превежда спечеленото във Microwallet.org (потвърдено всичко се превежда) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-дава по 500 на час малко е но е сигурно минимум 10000 сатоши на теглене всеки вторник като трябва да си активирате автоматичното теглене(потвърдено имам няколко плащания от там превеждат се директно във биткойн адреса който сте задали) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Така сега малко по скромните фосети но със шанс да се удари нещо доволно. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-на всеки 5 минути от 10 до 100000(много често дава по 10 но не се отчайвайте има шанс и за 100000).МИнимум теглене 5900 сатошита автоматично към биткой адреса ви.(не знам кой ден имам нужните сатошита за теглене чакам да видя кога и ще ви информирам). Потвърдено плащат всеки Понеделник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 17, 2014 Author Report Share Posted October 17, 2014 Това е много добре, че си си отворил тема и си зарибен, ама СТРУВА ли си ? Гледам че правиш 70к сатошита/ден ,по днешен курс са 0.0007 бтц х 378$ =0.2646$ х 1.514 =0.40 лв Или с две думи,не знам колко време се бориш да ден за 40 стинки !!!! Ценете си времето хора !!! Това е най- важния и ценен ни ресурс ! Да прав си,но аз си ценя времето а и се опитвам да популяризирам биткойна,икам да видят хората че и от нулата става да се впуснат в нещо непознато(мислиш ли че не знам че с пазара на биткойна се прави най лесно пара)обаче има хора който не могат да си го позволят да си купят 1 биткойин.А и имам планове като натрупам малко,как да станат повече но ще разбереш по нататъка с развитието на темата,все пак тя е насочена към начинаещите и скептиците така че коментара ти тук е неуместен(но напълно разбираем от твоя гледна точка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 17, 2014 Author Report Share Posted October 17, 2014 Очаквайте продължение на това как да правите от 50000 до 100000 на ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 17, 2014 Author Report Share Posted October 17, 2014 Очаквайте продължение на това как да правите от 50000 до 100000 на ден. Във продължението вече ще ви дам сайтове с реклами. А другата седмица очаквайте нещо доста интересно проект който подготвяме със съдействите на stamen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasial3 Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Ще си позволя да ти дам един съвет.Времето което ще прекараш в цъкане на фосети го прекарай в четене за биткойн и ориентиране в криптосвета.Ако искаш лесна печалба пробвай търговия с алтернативки или следене на нови монети и проекти-там риска е голям ,но ако се качиш на правилния влак доста се печели.Иначе е много хубаво ,че си проявил интерес,но фосетите са загуба на време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 17, 2014 Author Report Share Posted October 17, 2014 Ще си позволя да ти дам един съвет.Времето което ще прекараш в цъкане на фосети го прекарай в четене за биткойн и ориентиране в криптосвета.Ако искаш лесна печалба пробвай търговия с алтернативки или следене на нови монети и проекти-там риска е голям ,но ако се качиш на правилния влак доста се печели.Иначе е много хубаво ,че си проявил интерес,но фосетите са загуба на време Вие май не схващате идеята на темата(всички неща които ми казвате са ми ясни)тази тема е насочена към бъдещите или сегашните хора които не са няасно много с темата и са скептици и не искат да инвестират свои средства.А да видят как от нулата могят да изкарат пари(явно не сте прочели първия пост касае се за хора които имат свободно време)Просто следете темата и ще со говорим като видите развитието на нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Преди малко точно си говорих с един човек, който е спечелил първия си биткойн (да, цял, 100 млн сатошита) само от фосети цената тогава е била около $12 за биткойн. Мисля, че фосетите са прекрасен начин да разпространим идеята в общество като нашето - където хората цъкат по цял ден в интернет (наскоро в банката видях лелката да цъка на ODumi) и по този начин да видят какво е портфейл, транзакция и прочие. Така че не му кръшете хатъра на момчето, нека дава информация, има интерес сред хората. Днес може да са центове, след 3-4 години, може да са хиляди... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 17, 2014 Author Report Share Posted October 17, 2014 Логиката ти не е вярна тука...може и да са 1 милион може и да са 1 стотинка.Ако мислим че цената на нещо ще се вдига това е спекулиране и няма нищо общо с това да цъкаме по разни рекламни сайтове за 40 стотинки на ден,ами по добре да си инвестираме направо някакви средства. Аз също мисля че криптовалутите са бъдещето и не искам да му секвам ентусиазма ,но той да се хване на няква друга работа и да инвестира 10% от което изкара там , ще изкара 10 000 пъти повече като/ако се двигне цената. Мисълта ми е че времето е МНОГО ЦЕНЕН /най-ценния даже/ресурс и не си струва да се пилее за 40 стотинки/ден.Той ще го разбере но след 5 -10г както съм го разбрал и аз От друга страна ако го прави само за удоволствие мога да го приема.Едни хора си губят времето да играят на компютърни игри,други ходят на мачове,трети ловят риба и т.н. Слушаи ме много внимателно омръзна ми да повтярам(явно си много парично ориентиран) тая тема е насочена към хората които те първа се запознават с биткойна(а аз как си прекарвам моето време си е моя работа и твоето мнение въобще не ме вълнува 15 пъти ти повторих че не схващаш идеята на темата явно си заслепен от това че си "велик трейдър и разбирач и не гледаш по далече от носът си я вземи си разшири малко кръгозора)Като осъзнаеш какво ти говоря тогава пиши в тая тема ако ли не си гледай живота.(сега пак ще ти повтора) Тая тема е за начинаещи(дали ще го осъзнаеш не знам или ще си останеш затворен в своя свят на числа и цифри) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 18, 2014 Author Report Share Posted October 18, 2014 Извинявам се на всички читатели на темата за това кратко лирическо отклонение на което станахте неволни свидетели. Поздрави Добри"бедният палячо" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faraz_Jaka Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Извинявам се на всички читатели на темата за това кратко лирическо отклонение на което станахте неволни свидетели. Поздрави Добри"бедният палячо" Аз не виждам защо се извиняваш - най вероятно за потребителите на този форум, влизащи във възрастовата граница -20. Очевидно е, че се опитваш "да изкараш някоя стотинка на чужд гръб", но да се върнем на темата. dan4o_pra4a силно е завишил твоите дневни приходи - 40 стотинки на ден са адски много, освен ако това не е единствената ти работа за деня. Смятам, че най-малкото е неморално да държиш такъв тон на човек, който е дал много неща на този форум. Предполагам, че скоро са те "отбили" и още не си наясно, че в реалния живот няма "мама и тате", които само да дават ... Преди да получиш трябва да дадеш. П.С. Повечето фосети, от които твърдиш, че изкарваш пари са пълен шит. Опитах доста от тях, а и не само, но опредлено тези, които са в първата статия по въпроса са най-доходоносни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 19, 2014 Author Report Share Posted October 19, 2014 Тази песен-е отговор на предният"доброжелателен коментар"а и на накой от предишните. Поздрави Добри"бедният палячо" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 19, 2014 Author Report Share Posted October 19, 2014 И така продължаваме напред сега ще ви дам още няколко от по скромните фосети но някой от тях все така със шанс за сносна печалба. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Този-дава от 125 до 50000 сатошита на всеки 15 минути като се превеждат директно във вашият Microwallet.org акаунт(потвърдено плащат) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Този-дава от 75 до 7500 сатошита на всеки 30 минути като се превеждат директно във вашият Microwallet.org акаунт(потвърдено плащат) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Така досега това са фосетите(кои водещи кои по скромни ако намирам нещо интересно ще ви уведомявам накрая на ретроспекцията ще ви обясня как съчетавам нещата за да правя толкова сатошита на ден има и още един много важен сайт основен за моята система но за него накрая) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 19, 2014 Author Report Share Posted October 19, 2014 Сега следват сайтовете за реклами така повечето от тях плащат във mBTC което значи следното 1 mBTC = 1BTC /10001 mBTC = 0.00100000 BTC 1000 mBTC = 1 bitcoin -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Този-е много добър като го отворите директно поствате вашият основен биткойн адрес и почвате да гледате рекламите не е нужно да ги гледате траят по 5 минути всяка може само да я пуснете и да правите нещо друго на компа като изтече времето пускате другата лаща в bits като е различно за всяка рекала за първите по принцип дава повече и намалят с времето на 60 bits което е равно на 6000 сатошита превежда директно във основнията ви биткоин адрес които се правят много лесно за деня даже и повече(плащат потвърдено иам доста преводи от тях) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Този-е доста интересен сайт плаща в mBTC за всяка реклама различно но трябва да е отворена рекламата горе долу са към 20 на ден не отнема повече от 10 минути да изгледате всички но има някой доста интересни подробности в сайта с парите който правите може да си ъпгрейдвате статуса и тогава печелите повече пари на гледане на реклама има и повече реклами на ден за гледане а и можете да си купувате реферали(да ви кажа честно все още не са ми напълно ясни всички функций на сайта но ще ви уведомя като окомплектовам нещата)минимално теглене на 0.1 mBTC които се правят сравнително лесно с няколко дневно гледане на реклами(все още не съм теглил от там като направя такова или инвестирам за повече ще ви уведомя как се развиват нещата) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 19, 2014 Author Report Share Posted October 19, 2014 Скоро продължаваме със сайтовете за реклами но току що видях една интересна промоция на фосет който съм ви дал вече лошото е че се прибирам късно и не ви уведомих по рано дано често правят такива промоции днес го водят щаслив ден и умножават всичко което ви се падне по 12 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-от 100 до 10000 сатошита на час минимално теглене на 15200(имат 400 такса най добре като направите 16000 тогава пуснете теглене) пак е с и-мел потвърждение на тегленето както описах по горе(имам ударени 10000 имам пуснато теглене което е в изчаване до 48 часа ще ви уведомя дали плащат)Потвърдено преведоха парите в основният ми биткойн адрес горе долу точно 48 часа след заявеното теглене. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted October 19, 2014 Author Report Share Posted October 19, 2014 Време е да ви обясня моята система ставам сутрин закуска(най важното ядене за деня)после чай или кафе в повечето случай и двете после сядам на компа отварям всички фосети които ви дадох до сега и след като си свърша работата по тях пускам най важният Този-от него вадя между 40000 и 50000 на ден като е важно да цъкате всички фосети които предлага той а те са над 100 без значение по колко дават всеки един от тях дори и да е по 20 капка по капка вир става като и си почивам наобяд често си поспивам ходя и по кафета и разходки обръщам внимание и на жената(все пак и тя си има нужди ако ме разбирате тя рядко ме "отбива"приятелю мой Faraz_Jaka като комбинирам със сайтовете за реклами като те ми отнемат около 10 минути на ден всеки един от тях така си почивам от основният сайт в който на повечето места се пишат думи. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ И играя и покер и от време на време залагам и на мачове и да драги ми прителю Faraz_Jaka майка ми е инвалид а баща ми вече е пенсионер а аз съм 76 набор и имам жена и дете мой човек и да скоро ме "отбиха" нещо друго искаш ли да знеш драги ми приятелю. Поздрави Добри"бедният палячо" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts