Artyr Posted November 18, 2014 Author Report Share Posted November 18, 2014 Artyr, за да си спестиш цъкането на толкова много страници с фосети, вземи и се регистрирай към примерно: ifaucet.net. Там имаш на едно място събрани най-популярните фосети за BTC и за DOGE. Сайт ти следи къде ограничението за време е изтекло и можеш да кликаш отново. Не знам дали ще харесаш идеята, но си спестяваш обикалянето на табовете в браузъра Успех и ако спечелиш много, може да почерпиш Здравей аз си го ползвам, гледам тук да давам фосети които ги няма там или такива при които има шанс да се удари повече при мен така или иначе по важните ми си стоят отворени на единия браузър са ми наредени само едночасовите а на втори тези на по малко време и там си е отворен и ifaucet.net макс точим А за почерпката няма проблеми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 А да сте забелязали, че при 'reCAPTCHA'-та обикновенно има 2 думи но е достатъчно да въведете само тази дето изглежда по-завъртяна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted November 18, 2014 Author Report Share Posted November 18, 2014 А да сте забелязали, че при 'reCAPTCHA'-та обикновенно има 2 думи но е достатъчно да въведете само тази дето изглежда по-завъртяна Така си е скоро трябва да направя нов списък на фосетите че някой вече не ги ползвам(понеже са безмислени) при други има промени има и някой нови само чакам да платят и тогава ще ги постна тук с времето ще направим списък само на такива от които има файда ако намерите и вие нещо интересно давайте насам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted November 18, 2014 Author Report Share Posted November 18, 2014 Аз събирам пари от фосетите с цел а не само така щот ми се цъка имам някои идей как от сатошита ще станат биткойни но ще изисква време. Ще ви кажа само една от идеите спечеленето може да го инвестирате в реклама и да събирате реферали за който фосет си решите. Може и в майнинг сайтове да ги инвестирате макар че там е малко опасно демек тука има тука няма подготвям статия за мяйнинга тогава ще разберете подробности. Има и трети начин но за сега няма да го издавам ще ми трябват няколко месеца да видя дали работи ако да ще има много пара(но няма да ви го дам безплатно ако действа но има време ще видим) Едно поздравче http://www.youtube.com/watch?v=T6RUEkpNYes по принцип не слушам чалга обаче текста на тая песен е велик. Големи дебати имаше в тая тема щял съм да вадя по 12 цента на ден бил съм глупак да цъкам по цял ден фосети и още бля,бля шитни. Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му,аз вече збъдвам част от моите,преди около 4 години реших че повече няма да съм роб и да работя за жълти стотинки и е време да започна да збъдвам мечтите си все пак живота е само един искам да съм щаслив че го живея,напуснах работа с идеята да си вадя пари от вкъщи стоеки пред компа ако ли не си казах че си отивам от тоя свят(колкото и крайно да звучи)но ей ме на след 4 години все още съм тук и съм щаслив че вземах най доброто решение в живота си.Не беше лесно започнах от фрироли в покера,залози и на мачове търсех и други начини в нета за вадене на пари няколко пъти бях пред отказване макар че вадех пари но малко но имам една максима никога не се предавай никога и малко по малко нещата си дойдоха на мястото но изискват много упоритост и труд.Няма невъзможни неща има жалки и нещастни хора поробени от този шибан свят затворени в себе си с мечтите си и умирайки с тях,имайте малко смелост и збъднете мечтите си за какво иначе живеете с какво ще запомните живота си с мъка,тъга и нещастие ли.Най големият враг сме си самите ние излезте от себе си счупете оковите збъдвайте мечтите си живейте си живота така като на вас ви се иска. Човек е толкова голям колкота са големи мечтите му не чакайте а се опитайте да ги постигнете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gi44ev Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Артур, браво за смелостта и 2 пъти браво за упорството ти. Аз също цъках 2-3 седмици по фосетите, не защото ми се печелят жълти стотинки, а за да добия ясна представа колко може да се изкара при: В свободното време – тук вече зависи колко свободно време имате, аз имам дни в които нямам време да обядвам и дни в които нямам работа и за 5 мин. Ясно става че в дните, в които съм зает не цъкам. В свободните дни цъкам,ставам, сядам пак цъкам и накрая 20-30 цента. За мен това не е удачно, още повече ако ще държа компа включен, за да цъкам по-късно. Разбира се има хора, които вместо да редят пасианси могат да изкарат нещо, но честно казано аз предпочитам да си губя времето по-качествено. Само топ 10 фосета – това, според мен е по-добро решение. Вършите си работата и като изпиука сайта след 1 час, обикаляте въпросните 10-ина фосета за 2-3 мин, изкарвате приблизително 2 цента и така до следващия път. Ако така или иначе стоите на компютър , тази стратегия може да ви носи 15-ина цента дневно. Нон стоп – това е самоубийство !!! Колкото и да цъкате, каквото и да правите повече от 10 цента на час няма как да спечелите. Аз лично издържах 2 часа. Да си вадя очите цял ден за половин литър бензин няма как да стане. В общи линии това е, всеки човек рано или късно осъзнава, че по този начин смислени пари не могат да се изкарат. Хрумна ми идея, как все пак може да се печели и ще я споделя безплатно. Убеден съм, че това ходене по сайтовете на определен период от време може да се автоматизира. Някакъв бот обикаля по линковете, в него е вградена програма, която да чете каптчите да ги попълва, грабва сатошитата и отива на следващия линк. Веднага отговарям на въпроса, който ви изниква – да има такива програми, аз си свалих една, която има над 90% успеваемост с solve media. Тегля изображението на диска, тя го прочита и пействам отговора. Зная, че това може да се автоматизира, но за съжаление аз нямам достатъчно познания в областта. Ако успеете да направите такова чудо съм изчислил, че то може да носи около 2 долара за 24 часа. Това са 60$ месечно и повярвайте ми ще има доста хора, които биха си го качили. Разбира се създателят на бота и ще спечели много повече, като използва реферални линкове. При сегашните средни проценти за реферал ( между 10% и 50 %) това би му носило около 20$ от всеки последовател месечно. Ще има и друга работа, реда на фосетите ще трябва да се актуализира ежедневно, знаете едни отпадат, други се появяват, трети не плащат. Аз мога да се наема с това, ако все пак някой реши че създаването на такъв бот е по силите му и му се занимава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted November 19, 2014 Author Report Share Posted November 19, 2014 Благодаря ти за добрите думи като цяло фосетите наистина изискват време и се вади малко със събраното бропбвам някой неща за сега се спрях на едно и както казах ако проработи ще има ако ли не да сме живи и здрави аз така или иначе за сега основният ми доход идва от покера и мачовете в тая сфера съм зелен вес още но мисля че има начин и тук да се вадят пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted November 19, 2014 Author Report Share Posted November 19, 2014 Днес си го дадох почивен ден(все пак нали аз съм си шефа ) почивен мочивен на макс пиячка и това е. Нялкоко поздравчета ще ви спретна в този час където сме само ботилката и аз (жената се напи и заспа) http://www.youtube.com/watch?list=RDftGQLvUwzjY&v=-2U0Ivkn2Ds велика песен и зашеметяващ спиръщ дъха клип http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA&list=RDftGQLvUwzjY&index=3 http://www.youtube.com/watch?v=lwJ11l8bPhM една по различна версия на това велико парче http://www.youtube.com/watch?v=WIF4_Sm-rgQ тук е без коментар http://vbox7.com/play:5b0adec145 и нещо весело но и малко тъжно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faraz_Jaka Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Здравейте, Ето един нов, много бързо се трупа и е удобен от 200 до 2000 сатошита на час. реферален линк. http://www.iguanabit.com/?id=1352 нереферален http://www.iguanabit.com Някой успял ли е да изтегли от този фосет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 И при мен Игуаната се дърпа и не пуска сатошитата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted November 25, 2014 Author Report Share Posted November 25, 2014 Здравейте,точно този фосет не го ползвам.От колко време ви бави сатошитата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Аз преди 5-6 дена пробвах за първи път.. а иначе не беше лош... Edit: Хаха... тоя "Игуана" (Владко от Русе) е наш човек бе вижте му whois инфото.. ама айде да не го поствам тука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gi44ev Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Ето един нов и обещаващ, нещо като moon http://quickbitco.in/freebitcoin/f86584689b41cdb7038cb819080ac346MINUTES WE PAY5 50 Satoshis15 150 Satoshis30 270 Satoshis60 400 Satoshis120 460 Satoshis240 500 Satoshis480 600 Satoshis960 715 Satoshis2124 920 Satoshis5000 1150 Satoshis30240 1644 Satoshis43200 2000 Satoshis60000 2100 Satoshiswithdraw 5500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faraz_Jaka Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Аз преди 5-6 дена пробвах за първи път.. а иначе не беше лош... Edit: Хаха... тоя "Игуана" (Владко от Русе) е наш човек бе вижте му whois инфото.. ама айде да не го поствам тука Защо да не го постваш? Може пък някой да намери път към Русе. Много обичам такива дребни тарикатчета: Domain Name: IGUANABIT.COMRegistry Domain ID: 1883026372_DOMAIN_COM-VRSN Registrar WHOIS Server: whois.godaddy.com Registrar URL: http://www.godaddy.com Update Date: 2014-10-31 03:59:56 Creation Date: 2014-10-31 03:59:56 Registrar Registration Expiration Date: 2015-10-31 03:59:56 Registrar: GoDaddy.com, LLC Registrar IANA ID: 146 Registrar Abuse Contact Email: abuse@godaddy.com Registrar Abuse Contact Phone: +1.480-624-2505 Domain Status: clientTransferProhibited Domain Status: clientUpdateProhibited Domain Status: clientRenewProhibited Domain Status: clientDeleteProhibited Registry Registrant ID: Registrant Name: Vladislav Kerchev Registrant Organization: Registrant Street: Arbanasi 5 Registrant City: Ruse Registrant State/Province: Ruse Registrant Postal Code: 7010 Registrant Country: Bulgaria Registrant Phone: +359.800922 Registrant Phone Ext: Registrant Fax: Registrant Fax Ext: Registrant Email: infinidium@abv.bg Registry Admin ID: Admin Name: Vladislav Kerchev Admin Organization: Admin Street: Arbanasi 5 Admin City: Ruse Admin State/Province: Ruse Admin Postal Code: 7010 Admin Country: Bulgaria Admin Phone: +359.800922 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 "Игуаната" пуска сатошита, дърпайте докато не са свършили пак! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted November 29, 2014 Author Report Share Posted November 29, 2014 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-от 100 до 1200 на час(ще си кажете а малко но често дава 1200 но вижте това Your balance: Current: 9,785 satoshis | All time: 28,320 satoshis близо 40000 за няма и седмица) минимална сума за теглене 3500 но най добре изтеглете като имате 6000 сатошита натискате бутона теглене и се превеждат директно по вашия Microwallet.org портфйл а от там и в основният ви биткойн адрес(потвърдено имам няколко плащания) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Здравейте,този фосет е отново на линия след няколко седмично отсъствие,баланса които сте имли е запазен аз даже изтеглих моя преведоха ми го директно към биткойн адреса ми а не към Microwallet.org.Това показва колко е сериозен този фосет щом е запазил балансите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted November 29, 2014 Author Report Share Posted November 29, 2014 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Фосет-от 100 до 1200 на час(ще си кажете а малко но често дава 1200 но вижте това Your balance: Current: 9,785 satoshis | All time: 28,320 satoshis близо 40000 за няма и седмица) минимална сума за теглене 3500 но най добре изтеглете като имате 6000 сатошита натискате бутона теглене и се превеждат директно по вашия Microwallet.org портфйл а от там и в основният ви биткойн адрес(потвърдено имам няколко плащания) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Здравейте,този фосет е отново на линия след няколко седмично отсъствие,баланса които сте имли е запазен аз даже изтеглих моя преведоха ми го директно към биткойн адреса ми а не към Microwallet.org.Това показва колко е сериозен този фосет щом е запазил балансите.Малко е вдигната сумата за минимално теглене на 5900 сатошита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Explorer Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Здравейте реших да направя 20000 сатошита във Русенската чешма (Игуана) и да видя дали плаща. И познайте какво се случи при теглене ,за това ви предоставям снимков материал. Снимка тук Днес имаш Адсенс но ако така продължаваш за във бъдеще може и да го нямаш. П.с.Отново Българска му работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted December 1, 2014 Author Report Share Posted December 1, 2014 Здравейте реших да направя 20000 сатошита във Русенската чешма (Игуана) и да видя дали плаща. И познайте какво се случи при теглене ,за това ви предоставям снимков материал. Снимка тук Днес имаш Адсенс но ако така продължаваш за във бъдеще може и да го нямаш. П.с.Отново Българска му работа. Здравей,аз не го ползвам тоя фосет и явно с право до два три дена ще ви дам актуализираният списък с фосети който ползвам в момента някой от предишните отпаднаха има нови(има файда от фосетите докарва се в пъти повече отколкото ако ги вложиш в майнинг сайтове но изисква време и труд а ако имаш и много време да комбинираш и двете ще убиеш рибата по печалба на сатошита на ден а ако и заложиш на реклама и вложиш и време и сатошита в реклама на фосети с цел придобиване на реферали нещата стават вече доста интересни трябват креативност време идей и упоритост. REFERRALS REFERRAL COMMISSIONS 13/ 0.00440008 виж ми печалбата само в един фосет от 13 реферала и това е печалбата ми само от рефералите моята лична си е отделна ти си направи сметката Със всеки изминал ден оптимизирам списъка със фосети свеждайки го до до максимум печалаб и то без да се напъваш много много и от там нататъка инвестираш спечеленето по свеое усмотрение или си го събираш както искаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted December 1, 2014 Author Report Share Posted December 1, 2014 Ако някой иска да ме пита нещо по подробно може да ме намерите на скайп shrik76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted December 1, 2014 Author Report Share Posted December 1, 2014 Има и още един начин да се вложат изкараните сатошита но за него по нататъка както казах ще разкажа сега го разработвам но той ще отнеме най малко 6 месеца но ако проработи ще има доста пара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted December 1, 2014 Author Report Share Posted December 1, 2014 Оп нещо много различно извън темата(но тя си е моя и моа си пиша квот душа ми сака,едно мое стихотворение което съм написал през далечната 95 година) Мигът на раздялата Настъпи мигът на раздялата навън е мрачно и черни облаци тегнат над крехката земя. Настъпи мигът на раздялата Давам души вървят по алеята алеята на тяхните мечти но някак сива,безлична,изтъркана като овехтяло палто захвърлено на мрачен таван Настъпи мигът на раздялата Две ръце се сплитат в ноща но без чуство,без обич. Те са заедно но за последен път. Настъпи мигът на раздялата. Две сълзи се стичат по твоето лице две сълзи изпълнени със обич и мъка две сълзи изтръгнати от твоето сърце те падат и се разбиват на хиляди капчици Настъпи мигът на раздялата Разбита любов Любов неизказана Любов недоразбрана Любов неизживяна до своя край ненужна,захвърлена във гнусната кал и смачкана от хора безчуствени. Настъпи мигът на раздялата мъжете също могат да плачат но плачат тихо когато са сами мъжете плачат във мигове когато много ги боли Настъпи мигът на раздялата ти протягаш ръце във ноща но твоята любима си отиде завинаги от теб и ти си сам захвърлен на времето ненужна никому твар няма на кой да кажеш обичам те с тве думи да стоплят твоето сърце. Настъпи мигът на раздялат самотен човек върви по алеята Настъпи мигът на раздялата навън е мрачно и черни облаци тегнат над крехката земя. petbita 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted December 2, 2014 Author Report Share Posted December 2, 2014 Аз съм бивш наркоман макар че никога не съм взимал хероин но всичко останало да но вече отдавна ги спрях тея неща но тревичка няма да откажа и обичам и да си пийвам 2 дена в седмицата си отделям за запой че 1 не ми стига просто си живея живота както написах в малко по преден пост(незнам защо ви споделям това нещо така ми идва от вътре просто аз съм открит човек при мен няма лъжа и измама вие си решавайте дали ще ми вярвате или не за нещата който пиша в тая тема но аз никога не правя или пиша или мисля неща напразно това съм аз приемайте ме както искате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted December 2, 2014 Author Report Share Posted December 2, 2014 тъкмо си изгледах поредната серия на най-великия сериал The Walking Dead тоя сериал е просто меко казано велик Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faraz_Jaka Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Защо да не го постваш? Може пък някой да намери път към Русе. Много обичам такива дребни тарикатчета: Оказа се, че съм се изказал прибързано, както често ми се случва. Човекът не е виновен и е доста точен. Свържете се с него на мейл и ще ви преведе сатошитата - поне на един приятел ги преведе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artyr Posted December 5, 2014 Author Report Share Posted December 5, 2014 2м пауза ще има до следващия епизод ахаха доста се посмях по добре козче от колкото 8 запоя в месеца .8 запоя ги правех като бях по млад козел .......с годините минавам на друга дрога ..по- безопасна алкохол+никотин --> козец, повече фън и по здравословно А и ставам като някъв подивял нерез в спалнята и жената е много доволна да доста време че и както изтерщяно свърши тая серия направо нямам нерви докато почне пак чак взех да преглеждам сериала наново. А така важното е жената да е щаслива А относно запойте и на мен вече малко нагоре ми идват годинките си казват думата ама ко да се прай тря и веселие да има тя добре че жената и тя си пива че имам компания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts