Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Моят път към успехът

Recommended Posts

Ето едно парче което аз си пусках всяка сутрин а и все още де което мен лично много ме надъхва над нещаат който ще правя през деня макар че не съм метал но парчето е много надъхващо

това беше химна на съюза ми в империя демек мачкай всичко наред ама все почвах 2 месеца след началото аз не че съм играл много де само 2 ери но оставихме трайна следа мисля скоро пак да поиграя тая игра е много яка  обаче и е много зарибяваща

• 1 month later...

Един нереално добър сайт в момента . На всеки 4секунди по 100 сатоши :

http://captchatobitcoin.com/?r=18NcT7BW8R6RUxgJL26fAoFiC8ABkp5vNk                                                                                                                                                                            

• 2 weeks later...

Значи и аз да се запиша :)

От 2-3 седмици започнах да трупам БТС и то първоначално с голям ентусиазъм,...който обаче постепенно угасна....:)

Няколко прости сметки показват следното -

приемаме, че за 1 ден от фосети човек може да си докара приблизително 50 000 единици.

Тук под 1 ден имам предвид горе-доле цял ден грубо 10-12 часа..

10 дена - 500 000.

100 дена - 5 000 000.

Тоест за 3 месеца изкарваш 0.05 БТС

Приемам курс на 1 БТС = 1000 $

в такъв случай за 3 месеца сме направили 50 долара, ако мога да смятам правилно.

Това означава , че за 30 месеца ще имаме около 500 долара -

пари които сме изкарали за 2 год и половина - забележете - ако се занимаваме с това почти целодневно !

Изводът е ясен - занимавката с фосетите е абсолютна идиотщина.

Мога да направя едно-единствено изключение :

заслужава си да играете фосети, които ви дават потенциална възможност (поне теоретично) да ударите голяма печалба - а именно от порядъка на 0.3 до 1 БТС (че даже и повече, естествено)

За момента знам само един-единствен сайт, който предлага такава вероятност и това е първият споменат сайт в тази тема..

Чисто теоретично шансът да ударите голямата печалба там е 1 на 10 000 или с други думи точно 0.01%.

Естествено ако не е някаква уловка за наивници като нас, а големите печалби да се разпределят между създателите на сайта....

Ако съществуват и други такива, бих се радвал да узная

Цъкането на всякакви останали сайтчета е просто безсмислена загуба на време.

Много е як сайта , но явно всеки ще трябва да зариби най-малко един човек да играе през реферален линк за него , за да може да продължи да трупа сатошита .

Ето още един сайт от който се трупат по 1000 сатошита на 15 минути и поне засега няма допълнителни уловки :

http://bitcoinker.com/faucet?ref=2c3bf04bde5d

Добре де, нека използвам случая да попитам нещо.

Този сайт битккойнкер дава реално по 500 ед. на 15 мин.

За да станат 1000 , трябва да се регистрираш в някакъв Харо...?

Може ли малко информация какво представлява това Харо ?

Явно не си наясно.

То си личи и по мнението ти, че се събирали по 50 000 сатоши за 12 часа.

Много повече можеш да събереш, ако ти се занимава, но пак си е загуба на време като цяло.

Друго което искам да ти кажа - грозно е след като някой е сложил линк ти в следващото си мнение веднага под него да сложиш твой.

Сега ще ти отговоря на въпроса, линковете ще са реферални. ако съм те подразнил не ги използвай.

Xapo e онлайн портфейл, ще си получаваш сатошитата на секундата.

http://xapo.com/r/YGRCQHO

Използвайки този портфейл някой фосети както биткойнкер дават двойно.

Ето ти два при които си струва:

http://moonbit.co.in/?ref=1f5ff308c657

http://faucet.bitcoinzebra.com/?ref=78f2ae586a72

Мерси за поясненията.

Както споменах, съм пресен в тая област, така че се извинявам ако съм допуснал грешки...

Сметките ми бяха груби, но мисля, че се доближават до реалността.

Ако няма голямо движение по борсите, може да си цъкаш "крановете" :) .. но ако има движение и хванеш някой арбитраж изкарваш доста повече с почти никакъв риск.. но всяко сатоши е важно .. май сме в началото на МЕГА БАЛОН такъв дето не е имало досега :)

Да обикаляш цял ден по крановете си е чиста загуба на време.

Каквото и друго да правиш през тези часове ще изкараш повече.

Не се вманиячавайте, не си струва.

Лично аз какво правя - имам 10-ина фосета ( с най-големите награди) и ги обикалям само когато нямам какво друго да правя. Случва се по 2-3 пъти дневно - не ми отнема време, не ми писва. От една обиколка за 4-5  минути изкарвам 8000-9000 сатошита

Това според мен е правилния начин.

Аз искам да попитам човека, дето спомена за борсите.

Е как ще вкараш няколко биткойна, като нямаш нищо.

В смисъл как да си ги купя ?

С депозит от дебитна карта ?

Кажи накратко какви са основните начини да се сдобием с цели биткойни, без да ползваме фосет-сайтове ?

Любопитен съм да узная...

Аз искам да попитам човека, дето спомена за борсите.

Е как ще вкараш няколко биткойна, като нямаш нищо.

В смисъл как да си ги купя ?

С депозит от дебитна карта ?

Кажи накратко какви са основните начини да се сдобием с цели биткойни, без да ползваме фосет-сайтове ?

Любопитен съм да узная...

Ако въпросът е към мен, само с "крановете" трудно ще направиш няколко биткойн-а за приемливо време ( освен ако нямаш стабилна афилиейт мрежа:) ).

Биткойни лесно може да купиш от много места, примерно от https://crypto.bg/(мисля че това е на хората дето подържат този форум) но ако нямаш опит по борсите според мен не е добре да играеш с тези биткойни по борсите, много бързо се губят, ако направиш някоя грешна сделка :)

Друг начин е да следиш за нови монети и да ги копаеш или с CPU или GPU докато имат много ниска трудност, после при първия pump ги продаваш на борсата и пак наново почваш да дебнеш.

• 3 weeks later...

Здравейте!

Наскоро попаднах на един нов сайт за биткойни, който дава 1200 сатошита на всеки 8 минути. На първото ниво има капча,

но на следващите отпадат. Не знам дали не е пирамида, така че по-добре не инвестирайте, но всеки сам си преценява.

Давам линк, ако някой реши да пробва.

http://btc-flow.com/r/fe79959150

Имам следния въпрос -

понеже гледам го дават като един от най-добрите сайтове 777bitco.in, когато

се пробвам да се регистрирам ми дава съобщение за невалиден адрес (на биткойн сметката)...

Друг има ли такива проблеми ?

Имам следния въпрос - понеже гледам го дават като един от най-добрите сайтове 777bitco.in, когато се пробвам да се регистрирам ми дава съобщение за невалиден адрес (на биткойн сметката)... Друг има ли такива проблеми ?

На мен също ми дава така и затова се отказах от него.

Ето още един готин сайт за безплатни биткойни. Позволява ти да играеш на всеки 50 минути и на всяка следващо ниво сатошите се увеличават.

http://coindigger.co/?r=b961c502bc

^^

Какво е значението за 3-ката в началото на адреса?

Това са адреси, които имат повече от един частен ключ или така наречените multisignature addresses.  Нормалните биткойн адреси притежават само един частен ключ. Повече информация на английски ТУК

Благодаря St0ky!!! :)

И още малко фосети - да ви разкажа и за още 4 фосета, които варират от 3 до 10 мин и с печалби от 66 до 999 сатоши и джакпот.
В определени моменти се удвояват спечелените сатошита.
Всичко спечелено се натрупва в ePay и от там се изплаща всяка седмица, след достигане на лимит - 5500 сатоши.
От скоро направиха и ротатор ....

и аз имам адрес който започва с 3 и искам да прехвърля малко сатошита по него ама го дава невалиден какво правим. горе има линк ама моят английски е по лош и от google translate

и аз имам адрес който започва с 3 и искам да прехвърля малко сатошита по него ама го дава невалиден какво правим. горе има линк ама моят английски е по лош и от google translate

Как си генерирал такъв адрес, какъв уалет ползваш?