Jump to content
hash.bg - биткойн форум
LuckyBG

Облачно копане или "ПИРАМИДА"?

Recommended Posts

Здравейте, искам да споделя и моя скромен опит с облачното копане.

Всички предполагам сте разбрали, че копането с видеокарти вече отмира, асиците са скъпа инвестиция, която може и да се избие, но може и да сте на загуба и нормално идва редът на големите ферми с асици, които продават мощности, т.нар. Cloud Mining - "облачно копане". Принципа на тази нова услуга, е че Вие си купувате мощност (не се занимавате с нищо, не чакате доставка на хардуер, нямате разходи за поддръжка и експлоатация, не настройвате нищо и най-вече, започвате да избивате инвестицията веднага). Срещу инвестираните средства, Вие получавате доход. Тук е тънкият момент, къде да инвестираме средствата. В нета се наводни с много сайтове, които предлагат такава услуга ... но дали повечето от тях не са "ПИРАМИДИ", плащащи на първите със събраните средства от следващите? Всеки сам трябва да прецени рисковете и да вземе решение?

 

Искам да споделя няколко сайта, в които аз лично съм инвестирал средства и "засега" плащат :)

 

1. Да кажа първо. Възможно е да е пирамида, но засега - вече повече от година плаща!

ltcgear.com, е сайт за scrypt cloud minning в този момент. Сайта продава ASIC Shares/qASICs. Всеки qASIC шер има еквивалент на 100kh/s. Плащанията са всеки петък в BTC или LTC. Очаквано ROI - 4-5 седмици.
Шеровете се увеличават с 35% или повече на всеки 6 седмици(следващата мултипликация е предвидена за 5-ти ноември, и всички шерове ще бъдат мултиплицирани, дори тези закупени ден преди това).

Ако поръчате ASIC share1K6X – Anniversary(1600 qASICs шера = 160mh/s) дори в края на седмицата, ще получите плащане в петък вечер за цялата изминала седмица (около 30LTC), а не само за един ден. На сайта постоянно се мени In stock и Out of stock. Шеровете ги има налични през повечето време, ако са Out of stock, проверете по-късно отново.

 

За да получите 49% отстъпка от моментната цена, използвайте промо код: anniversary1yr

За да получите отстъпка от още 8%(за цената след отстъпката), трябва изберете плащане в ВТС.
За да получите допълнителни 6% от шеровете, които сте платили(96 за всеки ASIC share1K6X),  се регистрирате през моя афилиейт линк - ltcgear.com , като за това ще си получите бонуса от мен, след съответното седмично плащане.

За две седмици, съм възстановил 1/3 от инвестицията си, т.е. "тествано" е засега плаща.
 

Предупреждавам отново - има вероятност това да е пирамида и да изгорим. Всеки сам трябва да прецени, дали да се включи.

 

2. coins-miners.com - тук инвестирате средства и купувате инвестиционни кредити (с тях "купувате" виртуални мощности, които произвеждат coins, тях може да обърнете в кредити - като обърнатите кредити се разделят по равно между Investment and Withdrawal баланса. Инвестиционните кредити, не може да се теглят, а само могат да се реинвестират, докато withdraw кредитите може да си теглите по всяко време, като минимума е 0,002BTC или 2mBTC.

В сайта може да се регистрирате и без да плащате нищо и получавате бонус ядро Celeron G1830, което произвежда 6 coins за час, а ако решите да инвестирате BTC, за да си купите по-големи мощности, при първоначалната инвестиция сайта ви връщат 30% бонус под формата на инвестиционни кредити.

Ако желаете и бонус от 3% върху инвестираните mBTC, може да се регистрирате през моя линк coins-miners.com и съответно аз ще ви върна веднага 3% от инвестираните mBTC по посочен от вас BTC адрес.

- Размяната се пресмята по съотношение: 1 mBTC = 0.001 BTC = 2000 Credits.
- Минималният депозит: - 0.5 mBTC = 0.0005 BTC.

- Такса за теглене: 0.2 mBTC = 0.0002 BTC.
- Минимална стойност за теглене: 2 mBTC = 0.002 BTC = 4000 Credits.

 

Този сайт е много нов, само на 1 месец и не знам дали наистина не е пирамида, но има вече над 15000 регистрирани потребители и засега нещата звучат добре, но ... дано да не изгорим всички :)

 

Бъдете внимателни и инвестирайте толкова, колкото може да си позволите да загубите!

Успех на всички!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първия не разбрах, на кой плаща повече от година? Отдолу пишеш тествано две седмици  :lol:

 

Аз лично пробвах cex преди доста време в cex.io но се отказах веднага понеже там се пазаруват гигахеши с бтц и не е ясно ако днес купиш гигахеши на една цена дали след 2-3 месеца няма да ти ги продадат обратно на двойно по-ниска цена.

 

Все пак бях оставил някакви сатошита там и сега гледам че са се понатрупали, да взема и аз да оставя едно линкче ако някой иска да пробва :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първия не разбрах, на кой плаща повече от година? Отдолу пишеш тествано две седмици  :lol:

Извинявам, се че съм останал неразбран :).

Сега да поясня: ltcgear.com, е сайт, работещ повече от година (първият пост на съпорта е от 01.10.2013г.).

Говори се, че собственика на сайта е разработил собствени асици по негова си технология и не ги продава, за да не му я откраднат, ами си ги инсталира и ги дава под наем. Колко е истина - не се знае?

 

От както сайта функционира и той плаща редовно всяка седмица срещу шеровете (акции, дялове в KH/s), които имат притежатели. Всеки qASIC шер има еквивалент на 100kh/s, т.е. ако си закупите ASIC share1K6X – Anniversary (160000КH/s ще получите 1600 qASICs шера). Шерове могат да се прехвърлят между регистрирани потребители, т.е. може да се прави колективна (обща) поръчка за някакви мощности и после да се поделят шеровете според вложените средства.

 

Имам познати, които са си върнали инвестициите вече - вложили са още лятото и сега само печелят. Аз обаче, разбрах за сайта скоро и затова съм още "новобранец" и се надявам да си върна инвестицията. За 2 седмици съм си върнал близо 30%, надявам се за още 4 да съм върнал всичко.

 

Това, че сайта е на повече от година дава все пак някаква сигурност, обаче това не значи, че няма РИСК и всеки един момент да изчезне. Ако някой все пак реши да опита, да заповяда: ltcgear.com.

 

Предупреждавам още веднъж!!! Възможно е сайта да е "Пирамида", но поне засега плаща и няма признаци да спре, но все пак БЪДЕТЕ РАЗУМНИ ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен облачното копАене  си е пирамида.

Замислете се, защо да ви дават дял от нещо печелившо, че и афилиейтна програма да имат.

Единственото разумно обяснение, което ми хрумва е, ако нямат начален капитал за фермата, но дори и да е така, след като се завърти колелото пак ставате излишни.

Звучи ми доста добре, за да е истина.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Получих си поредното плащане от ltcgear.com , :), засега всичко е ОК и само след още 3 седмици ще съм върнал инвестираните BTC.

Пак днес чакам да се "мултиплицират" (увеличат) притежаваните шерове, да видим само с какъв процент ще ги сметнат - бяха обявили преди време коефициент - х1,35, но може да го преизчислят според трудността и да бъде по-малък. Колкото и да е той - си е бонус, не го плащам.

 

Офертата от подписа все още е в сила :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес, мултипликацията в ltcger.com вече е завършена - всички налични шерове (акции) на потребителите са увеличени (безплатно) с 25% - един вид компенсация за увеличената трудност за последните 6 седмици.

 

Следващата мултипликация ще бъде след 6 седмици.

 

Ако има желаещи да рискуват в такъв вид инвестиция, могат да ползват линка от подписа ми и ще получат веднага 6% бонус от мен.

 

Успех на всички.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

hashprofit.com

Още един сайт за облачно копаене.

Тук още при регистрацията - получавате безплатно 200Kh/s мощност за 7 дни.

В момента тече края на промоция (остава 1 ден), разпродават остатъците от мощности с отстъпка от цените - 40%, а ако ползвате този промо код: HPE111114, отстъпката става 50%.

Инвестицията се връща в рамките на 3 месеца.

Закупените мощности са без допълнителни разходи в рамките на 2 години, след това може би ще начислят такса за амортизация и поддръжка.

 

Ако съм бил полезен и някой иска да благодари, може да се регистрира през моя реферален линк - hashprofit.com , за останалите давам и нереферален - hashprofit.com.

Успех на всички.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега "пирамидите" не са рухнали :). В HashProfit.com тече нова промоцията, от coins-miners.com теглим кредити, дойде и поредното плащане от ltcgear.com (още няколко плащания и инвестицията ще се е върнала).

 

Офертата от подписа ми е още в сила.

Но имам нова оферта, ако някой иска само да пробва и не може да си позволи да закупи цял пакет от 160000Kh/s (160МH) може да закупи по-малки пакети - от 1-50 МH LTCGear Shares (1MH=10 ASIC shares, 10MH=100 ASIC Shares, 50MH=500 ASIC Shares).

При интерес и подробности, пишете на ЛС.

 

Успех на всички.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В ltcgear.com предстоят промени в края на тази седмица:

 

1. Програмата за реферали ще бъде спряна в края на седмицата - може би за няколко седмици, но по-скоро перманентно (ако някой е решил да се възползва от моята оферта от 6% бонус към платената от него поръчка към сайта - моля да побърза :)).

 

2. Въвежда се нов по-изгоден продукт:

ASIC share 1K83 еквивалент на 182500 KH/s mining Litecoin, т.е. получавате 1825 ASIC shares.

При покупка на този продукт има отстъпка от 8% при плащане с Bitcoin, и евентуално ако го закупите през моя линк, но само до края на този петък (21.11.2014) ще ползвате още 6% бонус, който аз ще ви върна след първото плащане (тази събота).

 

Остава в сила и последната оферта - да закупите по-малки пакети - от 1 до 100 МH/s (1MH=10 ASIC shares, 10MH=100 ASIC Shares, 50MH=500 ASIC Shares и т.н.).

При интерес и за подробности пишете на ЛС.

 

Успех на всички, и умната ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропуснах да напомня на тези от вас, които са се регистрирали в coins-miners.com да не забравят да си вземат всеки ден - дневният бонус от кредити (от 1 до 100 кредита) като натискат съответното бутонче.

 

Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Даа

Включих се в в Hash profit  преди 2 месеца  с мин сума  , постепенно инвестирах по малко  и в момента съм с 0.756 BTC  инвестирани /малка част са реинвестирани/ , общо закупени 627 kH  и изтеглени 0.439 BTC  , почти 58% въстановена  сума от инвестициите .

 Към сайта има пул където се добива "profitcoin"  PFC , валута с която се закупуват мощности в cloud mining пула  в съотношение  1 към 1 .  http://pool.profitcoin.org/

 Наличен е вече и сорс кода за разработчици  .

 Работят и поне 2 борси които търгуват с PFC . https://c-cex.com/

Възможно е цялата работа  да е пирамида но до сега се развива успешно .

  Има още едно облачно пулче  където съм вкарал някакви стотинки за проба .

 http://script.cc?ref=baaYK

  Вкарах 0.24 бтц  март месец .

 До края на септември си въстанових на 70 %  сумата  като в момента имам   около 500 кХ мошности .

 Готиното е че тук на сайта има вградена борсичка където можеш да си търгуваш с kH  без комисион като до момента почти съм удвоил kH  те само от търговия.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В ltcgear.com по случай "Черният Петък" - 28 ноември се предлага нов продукт (за маниаци):

 

ASIC share 40K0 еквивалент на 4000000 KH/s mining Litecoin, т.е. получавате 40000 ASIC shares - 12799$.

При покупка на този продукт има отстъпка от 8% при плащане с Bitcoin, и евентуално ако го закупите през моя линк, ще ползвате специално за този продукт още 8% бонус (ако рефералната програма е активна все още), който аз ще ви върна след първото плащане (поредната събота).

 

Остава в сила и възможността - да закупите по-малки пакети - от 1 до 100 МH/s.

При интерес и за подробности пишете на ЛС.

 

П.С.

За да добиете представа какво се случва, давам информация от поредното плащане 21 ноември:

Плащането се извършва в LTC, сметнато за 7 дни: 0.01598951 LTC / 7 days / 1 ASIC Share

Ако желаете да ви се изплати в BTC се смята в съотношение: ltc/btc=0.0099

 

Сега вече всеки сам да си сметне и прецени какво може да инвестира и какво да очаква като възвръщаемост :)

 

Успех. ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От няколко дни в облачното пространство се появни ново "облаче"  - Makoltd.com.

Тук обещанията са за нереалистично добра възвръщаемост:

- при инвестиция от 10-100$ от 2,6% на ден

- при инвестиция от 101-500$ от 3,1% на ден

- при инвестиция от 501-10000$ от 4,0% на ден

Съответно има и реферална програма - съответно от 5%, 6% и 8% според инвестиционния Ви план :)

Каква ще е съдбата на този сайт, никой още не може да предвиди, затова имайте едно на ум.

 

Сайтът е много подозрителен, с всички ясно изразени параметри за измама, т.н. "понци схема"!!!

ДАНО да греша, но едва ли :). Затова бъдете внимателни с рисковите инвестиции!!!

 

"Облаците" се множат и дано да не завали скоро "дъжд от сълзи" на прецакани "инвеститори".

Умната и успех :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

hashprofit.com

В момента активен е следният промокод: HPE251114, отстъпката става 55%.

 

САМО за един ден: - лудо намаление от 65%! Само за 50 000 Kh/s достъпни мощности.
Възвръщаемост, която обещава сайта - само 2-3 месеца.
Промоцията е активна от 00:00 до 23:59 (GMT+3) 28.11.2014 (по случай "ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК")

 

Отстъпка от 65% с промокод: BLACKFRIDAY.

 

Успех на всички.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В ltcgear.com по случай "Черният Петък" - 28 ноември се предлагат намаления.

 

Ето списък на кодовете, с които може да се възползвате от големите намаления:

 

bfras33 - 33% discount on anything (except big pack and Dual MODs)

 

bfrl1600 - $1600 discount for orders over $3999 (except big pack)

bf18k00 -  $300 discount on  ASC1k83

 

bfr15k33 -  33% discount on  ASC15K0

bfr28d5 - 28.5% discount

bfd30d5 - 30.5% discount

 

bfdu250 - $250 discount for orders over $749

bfdu500 - $500 discount for orders over $1049

bfdu1400 - $1400 discount for orders over $3099

bfh80 - 80% discount on one ASC1K83

 

bfgr2 - 29% discount

bfdf30d - 30% discount

bfrdd31 - 31 % discount

 

bf33rd - 33% discount – all products except 40K0

bfrd28d - 28% discount 

bfr500d - $500 discount if cart is bigger than 1100

bfr32ds - 32% discount if cart is bigger than $999

bfrd35 - 35% discount on one ASC15K0

bfd90c - 90% discount on one Dual MOD M10

bfr29d - 29% discount 

bfcd75 - 75% discount on one ASC1K83

bfrf30 - 30% discount

 

Кодовете са ограничен брой и едва ли ще успеете да се възползвате от покупка с тях (изчерпани са още от полунощ), но нищо не пречи на желаещите да опитат.

 

Успех. ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В ltcgear.com премина един "Черен петък" с много намаления (кодове с отстъпки) и един "Кибер понеделник" с поредните намаления за тези, които не успяха да се вредят за петък и сега хванаха "последния влак" :). Който е успял да купи нещо с отстъпка, да му е честито ... чакаме евентуално поредната разпродажба с намаленияза за Коледните празници .

 

Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно ми е защо не казваш сайта с по малките шерове ето аз ще го дам http://ltcshare.net/

В интерес на истината, този не го знаех :)

Знам само за този: ltcgearstore.com

Но всички те, са reseller-и (препродавачи) на шерове (купуват ги пак от ltcgear.com), какъвто може да ти бъде всеки един, закупил повече шерове. Прехвърлянето на шерове между потребители на ltcgear.com не е проблем (аз също мога да ти продам шерове (мегахеши, та дори и на по-добра цена от тези :)

 

Поздрави :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си просто в главният сайт са прекалено скъпи не всеки може да си ги позволи иначе е добър доста съм се поразровил този е един от най добрите сайтове добре си уцели къде да вложиш парите си.Но за останалите трябва да имаш едно на ум(говоря главно за хаш профит макар че плаща е точно като типично понци схема но щом плаща за сега бива)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

регистрирах се на coins-miners.com преведох им 10mBTC обаче на фактури пише под статус "в очакване на ",а вече минаха 5-6 часа.все още не съм получил кредитите каква става не знам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

регистрирах се на coins-miners.com преведох им 10mBTC обаче на фактури пише под статус "в очакване на ",а вече минаха 5-6 часа.все още не съм получил кредитите каква става не знам.

 

А що се регистрираш кадето не ти е работат в тая цялата тема има само един сайт дето става плюс негов посрединк дето го дадох регистрирай се на нещо на което е дадено пълно обяснение и е с доказано теглене а не видял си нещо и айде за какво мислиш че все още не си пускам статията за майнинга от 2 месеца проучвам нещата и са ужасни повечето сайтове са понци схема да не кажа всичките изчакайте малко ще видите статията и тогава решавайте

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега и трите сайта: HashProfit.com , coins-miners.com и ltcgear.com плащат без проблем, но до кога .. никой не знае :).

 

П.С. mirco, няма проблем, ще ти се отрази плащането (към hasprofit винаги има повече забавяне).

 

Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Поставихте готово форматирано съдържание.   Искате ли да премахнете форматирането?

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното съдържание от редактора беше възстановено.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...

×
×
  • Създай нов...