Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 1

Биткойн съхранение в дългосрочен план 18+ години

seven
 Share

Question

Здравейте,

Бихте ли ме посъветвали как да съхраня биткойн и някоя друга алтернативна крипто валута в дългосрочен план, 18-20+ години?

Искам да взема коини за не особено голяма сума и да ги съхраня на някакво хардуерно устройство, разгледах "колд" уолетите но нещо не ми се струват удачни, както и цената им не е особено ниска. Единственото което се сещам е за портфейл от тип Jaxx който да експортна и да съхраня на USB 3.0 примерно.

Идеята ми е да направя подарък за бебето на един приятел, като предполагам след 20 години все ще има къде да отвори USB 3.0, както примерно сега все ще се намери къде да прослушаш касетка с музика...

Благодаря.

Recommended Posts

• 0
На 23.04.2021 г. at 16:40, vamp111 написа:

да от сайта им, доставката е скъпа, тук също ще дължиш ДДС + някаква такса обработка на документи от БГ пощи, все пак може да мине покрай митницата без да се усетят, те повече гледат за дрехи и такива неща, защото видиш ли толкова много пари българите правят от продажба на дрехи в олх, че държавата си иска нейното... 

Здравей. Днес го получих с приоритетна доставка от Федекс, но пакета на самия КолдКарт вътре беше разкъсан. Опитах се да откажа да го приема от Федекс и им вдигнах скандал, извиках и управителя, но не се получи. Според тях след като външната опаковка е непокътната отговорността е на търговеца.

Писах на съпорта на Колд Карт какво е станало и дали може да го заменим. Случвало ли ти се е такова нещо и как си процедирал?

• 0
Преди 11 часа, vonko1988 написа:

Писах на съпорта на Колд Карт какво е станало и дали може да го заменим. Случвало ли ти се е такова нещо и как си процедирал?

не, но със сигурност го обсъди със съпорта, те имат няколко начина на темпериране, може да не е проблем, че е разкъсана опаковката, но все пак го обсъди първо с тях, може и да са снимали как го пращат, някой така правят.

• 0
Преди 6 часа, vamp111 написа:

не, но със сигурност го обсъди със съпорта, те имат няколко начина на темпериране, може да не е проблем, че е разкъсана опаковката, но все пак го обсъди първо с тях, може и да са снимали как го пращат, някой така правят.

Аха тоест и да е разкъсана има начин да се подсигури, че устройството не е компрометирано?

• 0
Преди 17 часа, vonko1988 написа:

Аха тоест и да е разкъсана има начин да се подсигури, че устройството не е компрометирано?

не знам, за това говори със съпорта

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...