Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Декември 2020 - цена за 1 биткойн - Мъдростта на тълпата

ivan
 Share

Декември 2020 - максималната/минималната цена за 1 биткойн  

27 members have voted

1. 1. Колко ще достигне максималната цена$?

• 3-5k$
      2
    • 6-9k$
      2
    • 10-13k$
      8
    • 14-17k$
      8
    • 18-21k$
      3
    • 22-25k$
      1
    • 26-30k$
      3

Recommended Posts

Мъдроста на тълпата. Има една характерна особеност, че тълпата познава най-добре(освен ако не е подведена :)). Нека в тази тема всеки да гласува за цената декември тази година(пък януари нова тема с нов декември). И да видим какво ще стане до декември. 

Написано е максимално/минимално защото някой мислят, че ще се срине за тях е минималното а за другите,  които мислят, че ще скочи е максималното. Гласуването е до 1-ви декември.

@Facira Ако стане това 3-5к$ ще те призная и обещавам да пиша тема как мечтател съм аз а ти реалист...

пс. малко промених възгледа си от 20к го свалих на 14-17.... че септември не го очаквах такъв... а друг...

Преди 14 часа, Facira написа:

Благодаря ти, Вамп ^_^

Веднага му го набивам с 200 на това $3-5к, но съм разочарован от Ванката...

Не ми е сложил $2400/1800 , $1200/800/600 :angry: (разбира се, тези са за Q2 2021)

слагай по една 0 отзад  :lol:

• 2 weeks later...

към днешна дата очкванията са

2 х 4к$ средно = 8

2 х 7.5к$ средно = 15

6 х 11.5 = 69

5 х15.5 = 77.5

1 х 28 = 28

или 197.5к / 16 = 12,340$ средно....

Тик Так Тик Так

пс. не ми харесва тази средна цена :) 

Гледам в един друг сайт за залагания...средно се получава грубо 13-14К....преобладаващо вариациите са от 5 - 25 К.

Редакция... Сметнах по твоя начин...прогнозирал по цена-делено.... излиза 13 636 :D

Преди 11 часа, batibon написа:

Гледам в един друг сайт за залагания...средно се получава грубо 13-14К....преобладаващо вариациите са от 5 - 25 К.

Редакция... Сметнах по твоя начин...прогнозирал по цена-делено.... излиза 13 636 :D

готино, ще е интересно да видим какво ще стане...следи ги и ги пускай тук през седмици месец.... то реално до края на месеца ще е интересното след това става много близко....

Преди 5 часа, ivan написа:

готино, ще е интересно да видим какво ще стане...следи ги и ги пускай тук през седмици месец.... то реално до края на месеца ще е интересното след това става много близко....

Много близко при крипто не съществува... 

За 6-те месеца от както имам Фейсбук (направих си го, за да не спамя тук с глупости покрай вируса) се сблъсках със следното:

Половината ми приятели са идиоти, другата половина не ги е*е достатъчно, че да ги интересува....

От това заключвам, че 99% от хората са изключително глупави, биха се съгласили на всичко само да не ги занимаваш с нищо, харесват мизерното си съществуване, дори го наричат живот макар той да е нищожен...

Жалка история от, която обаче поуката е, че ТУК са останалия 1% На всички вас се пада бремето да направите живота за останалите 99% по-добър в действителност.

Не се съмнявайте в себе си, в правилната посока сте.

Няма значение дали цената е 9-10 или 13К, когато Света се стабилизира след "пландемията" и изборите в САЩ ще счупим стария ATH, а това ще даде началото на нов мегабул цикъл, добре ще е да сте подготвени

@vamp111 според мен до 2030 ще се налага биткойна, след това до 35 на последни издихания ще карат правителствата с печатниците, след това ще се разбере, че смартдоговора и гласуването ще са нещо много по-добро от това да си имаш Бойко или местен кмет/парламент и тн.. след 2040 ще са навлезнали смарт управления и просто тъпаци няма да имат интерес чрез качеството си на "с устата врабци лови" и наглост да влиза в управлението защото тогава ще могат да вземат колкото заслужават и там ще има хора много по подходящи от сегашните. Та към 2050 живота ще е по различен, еее има само няколко годинки да почакаме.... 

пс. кога ли ще капитулират миньорите!?!?!

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • ivan unlocked this topic

Колеги, не бързайте да се радвате - до края на декември има още доста време и е нормално да има от 30-50% откат на новия АТХ така че тия заложили на интервала 14-17К може да се окажат прави - не забравяйте приказката за африканското село и търговецът на маймуни - може и такъв сценарий да подготвят големите играчи.

Може би малко избързвам но обявявам за победите единственият познал. @mcmichael

image.png

На другите наздраве и пожелание за повече поглед, чашата е на половина пълна а не на половина празна.

Преди 1 час, ivan написа:

Може би малко избързвам но обявявам за победите единственият познал. @mcmichael

image.png

На другите наздраве и пожелание за повече поглед, чашата е на половина пълна а не на половина празна.

Радвам се за това, че познах ! Нека, не се радваме на първа печалба, победата ще бъде пълна, когато достигнем 500к , 1млн.  и още нагоре, докато се приеме BTC официално в целия свят и разгроми прогнилата финансова система !