Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Coinbase - БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ с Програма "Спечели крипто - научавайки за него"

Recommended Posts

COINBASE - имат програма, наречена "Earn crypto while learning about crypto", с която искат да популяризират разчлични криптовалути (предлагани и в тяхната платформа). Отскоро са отключени бонусите (наградите) и за европейските потребители.

Достатъчно е да изгледате по няколко урока (видео, в рамките на минути), да отговорите на поставените под урока въпроси и ще получите НАГРАДА в съответната криптовалута в акаунта си.

НАГРАДИТЕ варират: от няколко долара до десетки такива и ги получавате напълно БЕЗПЛАТНО!!!

В тази връзка ще поставя няколко линка, ако някой иска да се включи в програмата и няма нищо против да ползва моите линкове:

Compound (COMP) - може да спечелите 59$ (19$ от гледане на уроци и 40$ от поканени приятели) - линк.

EOS (EOS) - може да спечелите 50$ (10$ от гледане на уроци и 40$ от поканени приятели) - линк.

Stellar (XLM) - може да спечелите 50$ (10$ от гледане на уроци и 40$ от поканени приятели) - линк.

Band Protocol (BAND) - може да спечелите 43$ (3$ от гледане на уроци и 40$ от поканени приятели) - линк. (НОВО!!!)

Има и още няколко криптовалути, за които ще бъдете наградени с по няколко долара ако изгледате презентациите за тях.

Благодаря на всички, които ще използват поставените от мен линкове. (Нужно е да се ползва всеки един от линковете преди да се гледа видеото за съответната криптовалулта). Тези линкове могат да се ползват, както от НОВИ, така и от вече регистрирани потребители на Coinbase.

Успех на всички.

Факта, че ги пускат точно сега не ми харесва изобщо. Да не се окаже, че 10$ в ALGO ще е 2$ в близките месеци :ph34r:
Бях взел от първите, преди да се усетят и да ги забранят за Европа. Е 10$ в BAT, сега са 4.4$...
Мисля, че много добре си подбират кога да ги пуснат...

Преди 13 часа, AdamKadmon написа:

Факта, че ги пускат точно сега не ми харесва изобщо. Да не се окаже, че 10$ в ALGO ще е 2$ в близките месеци :ph34r:
Бях взел от първите, преди да се усетят и да ги забранят за Европа. Е 10$ в BAT, сега са 4.4$...
Мисля, че много добре си подбират кога да ги пуснат...

повече от година тече тази програма

Преди 7 часа, vamp111 написа:

повече от година тече тази програма

Да, програмата е стара, но повечето криптовалути и токени не бяха достъпни за клеймване - по една или друга причина :)

Не се знае и сега, до кога ще ги има .... сигурно като свършат предвидените за раздаване койни и ще ги спрат отново.

Самата програма е на повече от година. Когато я пуснаха беше за всички. Успях да взема първите 2-3 койна. След това пуснаха XLM и тогава спряха програмата за Европа, или имаше само няколко страни от Европа които можеха да ги клеймнат. Свързвах се с техния съпорт, понеже не ми беше известна причината поради която не мога да се регистрирам за да ги взема( въпреки, че имах верификация на регистрацията постоянно ми излизаше съобщение, че имам нещо сбъркано в полетата. Вместо направо да ми излезе съобщение, че програмата не е налична на територията на която се намирам, бяха сметнали, че е по-добре да ми излиза съобщение за верификация която да ме спами, че някъде имам грешка) След близо месец разговори с техния съпорт, който ми отговаряше през 4-5 дни, успяхме да си разменим около 5 съобщения, след които най-накрая разбрах, че програмата не е налична за мен. Те просто ми пращаха едно и също съобщение каквото ми изписваше и на сайта, че имам грешка в адреса или името ми :D 
Толкова им насъбрах, че от тогава не бях влизал в акаунта. Вчера влязох, клеймнах 10 $ в ALGO видях си 1.65$ в Биткойн, че още стоят и мисля, да вляза пак когато тези 1.65$ станат 165$ :ph34r:

• 1 month later...

COINBASE - предлагат поредната награда в размер на 43$ - БЕЗПЛАТНО за токена BAND!!! 

Достатъчно е да изгледате 3-те урока (видео, в рамките на минути), да отговорите на поставените под урока въпроси и ще получите НАГРАДАТА.

Поставям линк, ако някой иска да се включи и няма нищо против да ползва моя линк:

Band Protocol (BAND) - може да спечелите 43$ (3$ от гледане на уроци и 40$ от поканени приятели) - линк.

Благодаря на всички, които ще използват поставените от мен линкове.

Тези линкове могат да се ползват, както от НОВИ, така и от вече регистрирани потребители на Coinbase.

Успех на всички.