gi44ev Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Не мога да разбера, какво става С multibit съм, баланса ми е занулен, но гледам в блокчейна няма изходяща транзакция от мен. В самия портфейл данните за всички предходни транзакции липсват. Имам си ключ и без него нямам идея как биха могли да дръпнат нещо. И още нещо да добавя - днес антивирусната ми пищя, но мисля че се справи. Хайде помагайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gi44ev Posted November 22, 2014 Author Report Share Posted November 22, 2014 Поразрових се из форумите: Tools - Reset blockchain and transactions . Появиха се, дори малко повече Промоцията от грабо отпреди няколко месеца, чак сега се появява транзакцията в портфейла ми. Ако искате трийте темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Напротив, много е полезна даже - просто май Мултибит не става все още аз пък тук покрай едни проекти пуснах следния скрийншот на един девелопер http://prntscr.com/57vl6b в момента, в който го пуснах, се сетих, че е публична картинка, но нарочно я оставих, защото ми беше интересно, дали има бот, който чеква за пароли с OCR е, след 18 часа паричките са зачезнали - разбира се бяха само 0.01, така че бе добра цена за шоуто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gi44ev Posted November 23, 2014 Author Report Share Posted November 23, 2014 В този портфейл имам 0,3 биткойна, така че не се притесних. Използвам го за разни дреболийки, също така и едно XAPO имам със същата цел. Билета за рая е само на книга След като спрях да търгувам по борсите съм ги замразил, в момента не виждам как мога да ги развъртя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gi44ev Posted November 30, 2014 Author Report Share Posted November 30, 2014 Продължава да ги прави тези номера мултибита, транзакцията я има в блокчейна, но портфейла не я чува. Пак трябва да се ресетва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirco Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 може би защото е почивен ден и правят някакви настройки.Предният път е било пак почивен ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts