Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

БГ борси за криптовалута

Cryptomaniac
 Share

Question

Здравейте,

Мисля да продам известно количество коини. Та в тази връзка, кой от българските сайтове бихте ме посъветвали да използвам за продажба на по-голямо количество биткойни? Спрял съм се за сега на: crypto.bg, xchange.bg, altcoins.bg i bonex.bg. По принцип най-изгоден е курса на bonex. Какво мислите за тях, коректни ли са? Мога ли да им се доверя?

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Привет, то други освен тези четири в БГ май няма :) С altcoins.bg и crypto.bg всичко ще се случи много лесно и бързо. За другите не мога да кажа. Не вярвам обаче някой да не ти свърши работа. Аз съм собственик на Altcoins.bg, така че ако избереш да е при нас, може да пишеш, ако имаш въпроси.

• 0

Хайде де, никой ли не е ползвал услугите на тези сайтове да си изкаже мнението. Интересува ме най вече Bonex. Те предлагат най-изгодни курсове но са най-нови на пазара. Може ли да им се довери човек за по-сериозни суми?

• 0

Здравейте,

интересувам се от бърза продажба на биткойни през българска крипто борса, спрял съм се на altcoins.bg, crypto.bg или xchange.bg.

Дали ще има проблем с това, че искам парите да ми се преведат по банков път, тъй като от моята банка(Райфайзен) изрично ми казаха, че отхвърлят парични трансфери от дайтове свързани с покупка/продажба на криптовалути?

Благодаря предварително :)

• 0
Преди 16 часа, Tobias написа:

Здравейте,

интересувам се от бърза продажба на биткойни през българска крипто борса, спрял съм се на altcoins.bg, crypto.bg или xchange.bg.

Дали ще има проблем с това, че искам парите да ми се преведат по банков път, тъй като от моята банка(Райфайзен) изрично ми казаха, че отхвърлят парични трансфери от дайтове свързани с покупка/продажба на криптовалути?

Благодаря предварително :)

DM

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...