Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Recommended Posts

Коледни оферти и подаръци от Ledger

Ledger подарява ваучер на стойност 25 $ за Коледа  или намаление при покупка на повече устройства. За желаещите да разгледат офертите оставям линк към официалната страница на компанията ето тук. На страницата пише, че доставката за цяла Европа е безплатна.

При покупката на Ledger Nano X получавате ваучер от 25$. за покупка на крипто. Поддържа инсталация до 100 крипто приложения и до 1500 крипто монети и тоукъни. Цената на устройството е 239 лева - може да разгледате тук -> Ledger Nano X 

По-евтин вариант е Ledger Nano S, на цена от 119 лева ( доста добра цена, в началото беше двойно по-скъпо) . Може да съхранява до 18 вида валута, от които най-търсените и най-големите като Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, Stellar, Tron, Cardano, EOS, IOTA и други. Избирате между 6 цвята - черен, жълт, розов, син, зелен и прозрачен. Можете да разгледате тук -> Ledger Nano S 

Ledger Backup Pack - включва един Nano X и един Nno S - намалени от 358 лв на 299 лв.

21% намналение при покупката на три устройства - Family Pack S ( от 357 лв на 280 лв ); Family Pack X ( от 717 лв на 602 лв). Тези пакети са най-изгодни, между приятели или колеги може да се обединят няколко човека и да се поръча.

Сега няколко думи за Ledger и устройствата за тези, които се питат какво е това - компанията е създадена 2014 година от 8 експерта за сигурност в Париж. Занимава се с решения за сигурност за блокчейн приложения. Създатели са на Ledger Wallet - хардуерни устройства, наречени портфейли за съхранение на криптовалута. С годините се утвърждават на пазара и са едни от най-сигурните устройства. Портфейлите биват няколко вида - съществуват и софтуерни, онлайн, също и хартиени. Няма да изброяваме имена, просто казваме, че Ledger наравно с Trezor са най-добрите физически устройства за съхранение на вашата крипто валута. Веднъж преместени там, всеки може да съхранява устройството където желае или да го носи със себе си където пожелае.

Весели празници на всички и късмет.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...