Facira Posted January 3, 2021 Report Share Posted January 3, 2021 Отделна тема специално за инструмента, създаващ илюзията за легитимен пазар, Tether. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted January 3, 2021 Report Share Posted January 3, 2021 @Facira, математически погледнато всичко е балон. Долари, злато, коли, небостъргачи, и всякакви шитни, било то и космически кораби и сателити. Ако 1 година хората няма какво да ядат, всичкото злато ще се обезцени пъти. Злато не се яде. Всички цени са спекулативни, винаги нещо ги надува и отдува. Сега дали тетър е катализатор или причината....... Да не мислиш, че Мъск, Тесла и т.н. са нещо повече от идея?!? Мислиш ли, че има реални долари зад идеята, или просто желание и тенденция да привлекат такива? И какво изобщо е "реален долар" и "тетър" и разликата между хартията и крипто-шитнята? Не е важно как си станал милионер/милиардер и кой балон е причината, а важното е, че си станал! Помисли над думите ми. Всичките ти коментари звучат като съвет хората да обръщат в долари или евро, вместо BTC. Тези съвети са от 5к. Който не те е послушал, днес е 7 пъти по-богат. Не е много, а? Може и да излезеш прав, когато същите станат 70 пъти по-богати, но защо предполагаш, че тогава няма да обърнат? Бул маркет е и това е положението! Аз мисля, че следва ФОМО и тотална лудост. Но има време до 50к да се развие. Reloaded 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivar Posted January 3, 2021 Report Share Posted January 3, 2021 Maгията на Тетър...???!!! Защо тогава институциите продължават да купуват биткойни, те не са необразовани или глупави.Нещо не се вързва? flyhigh and hpz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivar Posted January 3, 2021 Report Share Posted January 3, 2021 И пак по темата...https://medium.com/texas-mccombs/tether-connection-puts-bitcoin-at-risk-a6d332784f98 Извинявам се ако вече някои го е чел или е стара информация... flyhigh 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 3, 2021 Author Report Share Posted January 3, 2021 половината неща са излишни, няма да коментираме тесла балона и тематиката ти. тук говорим за една нова парадигма, чиста и свободна от познатата ни парична политика до ден днешен, но дали е такава, каквато ни я представят. защото в момента няма нищо децентрализирано от това, в което ни карат да вярваме сляпо. "becouse everything is based on crypto proof instead of trust" абсолютно!! идеята на Сатоши е наистина проста за разбиране, приложима и не би имала никакви съмнения, след като всичко е прозрачно и доказуемо пред всички. "the root problem with conventional currency is all the trust that's required to make it work" а това днес звучи доста познато дори в крипто света, като стейбълкойните и по-точно Тетър. Тетър ни предлага единствено тяхното "доверие", а хората искат единствено доказателство и прозрачност, "instead of trust".... ⬇⬇⬇ "crypto proof", нали това ни носи криптото или да продължаваме да се правим, че всичко е наред, въпреки че повечето предпочитат да се правят, че няма проблем, когато цифрите растат, а други дори не са забелязали какво се случва. ако това са напечатаните пари вливащи се в обръщение, то тогава Тетър е федералният резерв на криптото = същият скам, но превзел тази нова парадигма, Биткойна. ⬇⬇⬇ институционалните инвеститори... когато Тетър е инструмента за няколко от най-големите борси, които да манипулират пазара с лекота, буквално създават графиките и данните, които искат да ни покажат... wash trading, споделени API-та и много клонирани борсови скриптове, които ЦЗ няма никакъв проблем да добавя в CMC стига да расте илюзията за огромен пазар. да предложим, че само днес всеки тетър си е сменил притежателя 6 пъти... seems legit Тетър има най-големия обем на търговия, Тетър е първенеца не Биткойн. Целия пазар се върти около Тетър и който успее да разбере това, трябва тръпки да го побиват, когато си спомни мисълта за това. И само да затвърдя, че аз не съм против Биткойн и криптото, аз съм против измамата в която са се превърнали. Тетъра ще е този, който ще срине пазарите, когато бъде спрян, а делото им е на 15ти този месец, след като беше отложено предния път за документи, които не можаха да предоставят на съда. Очаквам да стигнем 45-50к до 15ти, а exit scam-а, нещо невиждано досега. Тетър е Биткойн! AdamKadmon, Pistolero, axl100 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted January 4, 2021 Report Share Posted January 4, 2021 Преди 7 часа, Facira написа: въпреки че повечето предпочитат да се правят, че няма проблем, когато цифрите растат, а други дори не са забелязали какво се случва хората (се) продават (себе си)... заради придобивки са готови да следват по-строги и противоречащи на съзнанието им правила, да им бъде затягана примката и да се примиряват... дали за по-високи приходи, по-добър комфорт... пример е това, че живеем в градовете, дишаме смог, ядем ГМОта и плащаме високи данъци и сметки... обаче имаме по-висока доходност и се съобразяваме с всичките негативи за този "хубав" стандарт.... защото сме изнежени вече, което обаче ни превръща в продажници... просто се продаваме за някакъв комфорт, който ни вреди... Facira, skd and AdamKadmon 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 7, 2021 Author Report Share Posted January 7, 2021 Отделна тема специално за инструмента, създаващ илюзията за легитимен пазар, Tether. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 Дотук е много добре, по-нататък? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 Вече си имаме нова тема теър, нека свързаните неща са тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 На 3.01.2021 г. at 10:45, hpz написа: @Facira, математически погледнато всичко е балон. Долари, злато, коли, небостъргачи, и всякакви шитни, било то и космически кораби и сателити. той това не го разбира, защото още чака да купи на $1000 rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 Значи банките имат право да го правят, но ние не? На 3.01.2021 г. at 10:36, Facira написа: тетър е велик Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 8, 2021 Author Report Share Posted January 8, 2021 Преди 2 часа, vamp111 написа: Значи банките имат право да го правят, но ние не? това не знам защо Ванката ми го е сложил за първи пост, както и да е... ще редактирам. Вамп, ти май започваш да се оплиташ и търсиш как да изчистиш недоразуменията към Биткойн култа? Нали се стремим да не бъдем като тях (банките), защо трябва да си затваряме очите и да изграждаме една измама върху друга или то ако не да я изграждаме да я пренесем от едното място на другото, както и се случва с помощта на Тетър. На 3.01.2021 г. at 23:41, Facira написа: .... тук говорим за една нова парадигма, чиста и свободна от познатата ни парична политика до ден днешен, но дали е такава, каквато ни я представят. защото в момента няма нищо децентрализирано от това, в което ни карат да вярваме сляпо. "becouse everything is based on crypto proof instead of trust" абсолютно!! идеята на Сатоши е наистина проста за разбиране, приложима и не би имала никакви съмнения, след като всичко е прозрачно и доказуемо пред всички. "the root problem with conventional currency is all the trust that's required to make it work" а това днес звучи доста познато дори в крипто света, като стейбълкойните и по-точно Тетър. Тетър ни предлага единствено тяхното "доверие", а хората искат единствено доказателство и прозрачност, "instead of trust".... .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 8, 2021 Author Report Share Posted January 8, 2021 Преди 3 часа, vamp111 написа: той това не го разбира, защото още чака да купи на $1000 Без вълшебния Тетър, напечатан от тънък слой въздух още щяхме да сме твърдо под $3к, а 20к през 2017 щеше да бъде мираж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 Постовете се подреждат по дата. Не зависи от мен. За мен проблема на тетъра е че много хора виждат провал в него и лъжа до такава степен крайна в която той е измама на 90%, без покритие и тн. Това поред мен е грешката. Че има измама има, но даже си мисля, че вече са я покрили и са налични доларите. Блокстрийм нямаше да им дадат милиард да влезнат в Битфинекс просто е така за да продължи измамата. Но всеки може да вярва в каквото си иска. Facira 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 8, 2021 Author Report Share Posted January 8, 2021 Като каза Блокстрийм, ще пусна и графика с навързаните компании във веригата, защото няма нищо случайно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 8, 2021 Author Report Share Posted January 8, 2021 На 10.08.2020 г. at 3:44, Facira написа: защо мислите, че CZ купи CMC за $400M? за да получи още няколко клиента? да бъдете по-високо в класацията? той просто иска да прави всичко, което пожелае с данните, които ни показват... байнанс получава стотици милиони тетъри, под претекст "попълване на инвентара" по-голяма ликвидност , но истината е, че Тетър се отпуска на всички съгласили се да помпят Биткойн с Тетър, голямото спасяване на миньорите, измамниците се опитват да спасят Биткойн, защото липсата на реално търсене и "numbers go up" се обърква с теорията на играта... БТЦ е портала за излизане от Тетър измамата Тетър е само временен, като единствената му заложена цел е Пъмп'Ен Дъмп всеки един крипто жОрналист трябва да обяви червен флаг и да отразява колко яростно се печата Тетър, който реално не е подкрепен и наполовина с реални долари. вместо това те ни говорят за това, как някой си прехвърлил $100М в биткой за $2 такса или колко бичи биткойн бил в момента... #WakeUp CZ купи CMC, за да поеме пълен контрол над измамите и манипулациите, които правят с пазара, създават изкуствено търсене, книгата с поръчките е манипулирана, има десетки скрипт клонинги на байнанс и куп други борси, споделящи еднакво API, но CZ подкрепя това с всички сили, нека пазарът изглежда стократно по-голям от реалната търговия, така ще поддържат идеята, че скоро ще има нов ATH и нови инвеститори. 80%+ fake volume!!! kraken, coinbase, bitstamp за тези, които все още не знаят за ексчейндж клонинг скриптовете Тетър е и единствения фактор, който движи цената (the data) и примамва инвеститори, карайки ги да си мислят, че милиарди долари са вече вътре, докато измамниците движат цената, подкрепена от абсолютно нищо зад себе си (Тетър) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 8, 2021 Author Report Share Posted January 8, 2021 На 18.08.2020 г. at 0:18, Facira написа: fake volumes, clone scripts, CMC scam Huobi = EtherFlyer a Huobi = fake volume Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 8, 2021 Author Report Share Posted January 8, 2021 На 31.08.2020 г. at 16:07, Facira написа: ... Тетъра е причината, за да поддържат идеята жива, вярата в S2F на ПланБ, примерно няма милиони маймуни, които си продават биткойните, тези милиони маймуни са заети да избират цветове за ламбота, надявайки се най-скоро да забогатеят, като ударим $100к+ 2021ва, само rats gang измамниците cash out-ват през БТЦ, докато го помпят с понзи Тетъри миньорите не са капитулирали защото Тетър, пак казвам поддържа цената, за да има все повече нови мощности и да ви продава илюзията, че търсенето и всичко върви по план. нали не вярваш, че фермите продават по борсите, а когато продават OTC не го правят под пазарната, смисъл няма как пазарната да е 12к , а да ти продават за $8к-10к. ако няма Тетъри да поддържат цената = няма и цена, която да спасява миньорите = няма ли цена = капитулация, обратно в реалността ликвидността в която и борса да влезеш , ако изхвърлиш 5к койна и ще ми изпълниш ордерите на $2к да не кажа и по-надолу... rats gang разтоварват на порции, след всеки пъмп, върху новите, които мислят, че ще изтърват влака последното не го разбрах, та тя измамата е, че едва ли имат повече от 20% истински долари и крипто обезпечили всички Тетъри в обръщение... и за тези които гледат market cap-а и се радват на големите обеми, илюзии които ни продават Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 8, 2021 Author Report Share Posted January 8, 2021 На 17.11.2020 г. at 21:54, Facira написа: ботовете движат, кервана си върви малко от байнанс и кракен 1Ч силен ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 8, 2021 Author Report Share Posted January 8, 2021 На 24.11.2020 г. at 2:17, Facira написа: блажени са вярващите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 8, 2021 Author Report Share Posted January 8, 2021 На 30.11.2020 г. at 16:21, Facira написа: искаше ми се някак си, този човек да излъчваше доверие и респект, защитавайки финекса, докато банковият им акаунт на Бахамите с 19 милиарда долар стои без одит (никога, никой не е направил легитимен пълен одит на тези вече близо 20 милиарда) освен лъжата от 2018та, от FSS е всичко друго, но не и одит. самата адвокатска кантора, FSS не са счетоводна къща и самите те заявиха, че тяхната проверка не трябва да се бърка с конкретно направен одит, тяхното потвърждение не е в съответствие с общоприетите стандарти за одити! буквално FSS не са извършили никакви легитимни одит функии и няма никакви заключения и твърдения за дейността преди и след 2018та. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 Have Fun Staying Poor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 Преди 2 часа, vamp111 написа: Have Fun Staying Poor и ти ли Бруте...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 преди 21 минути, Pistolero написа: и ти ли Бруте...? Представи си да си продам биткойните за бързо топящ се леден куб Приятелю, аз не съм спрял да купувам от $235 през 2015-та, днеска като гледам е $41К даже не мога да ги сборувам числата, не ме интересува, колко да продам и после какво да правя с тези хартийки? Питай ме дали съм продал 1 биткойн, за да си купя нещо материално, кола, апартамент, каквото се сетши... От години не съм спирал да живея под наем и да карам кола на лизинг, слабо ме интересува дали 1бтк = $1К или $100К 5 години чакам не да поскъпне Биткойн, ами да няма нужда го продавам. Кефи се на това приключение, твърде вероятно е да е единственото подобно в живота ни, вози се и надолу и нагоре, ако утре отиде на нула, благодари, че си бил част от това нещо. ivan and AdamKadmon 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts