j2002ba2 Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 axl100 and ivan 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 27 minutes ago, ivan said: Дам, бялото не е цвят а съвкупност от всички цветове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 За първи път такива суми в койнбейз стейбъл койн. Скоро може да очакваме и по-големи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 9, 2021 Author Report Share Posted January 9, 2021 Преди 2 часа, ivan написа: За първи път такива суми в койнбейз стейбъл койн. Скоро може да очакваме и по-големи. друго си е да напечаташ $1 милиард за два дни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 49 minutes ago, Facira said: друго си е да напечаташ $1 милиард за два дни Не е луд който яде зелника, а който му го дава. Като се харчи с 2-3 цента повече и аз да съм и аз ще печатам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 9, 2021 Author Report Share Posted January 9, 2021 няма харчене, има раздаване на борсите, които участват във всичко това, като поддържат и изпомпват цената - Binance, Huobi, OKEx, HitBTC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 9, 2021 Author Report Share Posted January 9, 2021 и между другото дойде нова партида от свеж тънък слой въздух, станаха $1.5B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 58 minutes ago, Facira said: и между другото дойде нова партида от свеж тънък слой въздух, станаха $1.5B Ти я пробвай да не дишаш 5 минути и ще видиш колко е ценен въздуха ivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 9, 2021 Author Report Share Posted January 9, 2021 преди 48 минути, axl100 написа: Ти я пробвай да не дишаш 5 минути и ще видиш колко е ценен въздуха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 1 minute ago, Facira said: И зелените данъци и те са free Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 11, 2021 Author Report Share Posted January 11, 2021 от днес $110B само huobi липсва 9.01 9.01 coinbene $5B, нелепо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 11, 2021 Author Report Share Posted January 11, 2021 9.01 Binance, Okex, Digifinex AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 11, 2021 Author Report Share Posted January 11, 2021 15m графика coinbase, bitstamp, kraken, bitmex, binance, huobi AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 11, 2021 Author Report Share Posted January 11, 2021 Всички знаем дълбоко в себе си отговора на всичко това и нека благодарим на ЦЗ за силите, които полага, за да създаде този голям пазар. без дата манипулацията, нищо нямаше да е такова, каквото е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 силно съм притеснен, ако тетър се срине, към какво ще продадат всички, биткойн или шиткойн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 12, 2021 Author Report Share Posted January 12, 2021 ако получат възможност изобщо да го направят, ще има поток и в двете посоки аз обърнах в доге, след като bitfinex го листнаха и от тетър мигрирах в USDC, защото "too big to fail" се изпарява с всеки изминал ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 Факи... като чуя за додж и ми се повдига... сега правя койн Спонджбоб... тийновете ще полудеят по него... шегата настрана, ама незнам колко сопи трябва да изяде човек да се научи да не се занимава със шиткойни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 31 minutes ago, Pistolero said: Факи... като чуя за додж и ми се повдига... сега правя койн Спонджбоб... тийновете ще полудеят по него... шегата настрана, ама незнам колко сопи трябва да изяде човек да се научи да не се занимава със шиткойни... Страх ме е че големите риби ще направят всичко крипто на Додж... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 12, 2021 Author Report Share Posted January 12, 2021 Преди 2 часа, Pistolero написа: Факи... като чуя за додж и ми се повдига... сега правя койн Спонджбоб... тийновете ще полудеят по него... шегата настрана, ама незнам колко сопи трябва да изяде човек да се научи да не се занимава със шиткойни... е ти какво очакваш от fun coin? аз съм доволен. никой не съм карал да купува или да ме видиш как промотирам, който и да било шиткойн. аз опит имам още с namecoin и peercoin в btc-e и не ангажирам никой с нищо. А най-големите сопи са ми с "хакнати борси", mintpal, cryptsy, btc-e etc Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 12, 2021 Author Report Share Posted January 12, 2021 парите, които се вливат в бтц 2017 v 2021 изводите оставям всеки да си ги прави сам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 13, 2021 Author Report Share Posted January 13, 2021 нови 400М Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 За съжаление новото ми модче за което платих цели 120лв само преди няколко месеца предаде богу дух и сега пуша тютюн... Какво общо има с Тедър ли? Made in China! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 преди 4 минути, axl100 написа: Made in China! Тетър е made in Бахамите, за China пазара предимно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 22 minutes ago, vamp111 said: Тетър е made in Бахамите, за China пазара предимно. Манталитета е важен. Офшорката която го държи е на Виржинските острови, но компанията е в Хонг Конг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted January 13, 2021 Author Report Share Posted January 13, 2021 резервите на Тетър са обиколили голяма част от офшорните зони, а пощенски адреси за връзка имат почти навсякъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts