vassil.o.popov Posted January 25, 2021 Report Share Posted January 25, 2021 Здравейте, Имах Jaxx-vv1.2.25_win32-x64 с етериуми и лайткойни, който от няколко годин държа на флашка. До сега съм пъхал флашката на компютъра и всичко беше наред, но вчера като я пъхнах, и ми поиска да го pair/restore, като аз не помня 12-те думи които ми иска. На флашката имам инсталационната папка, и ме интересува имали какво да се направи, и защо е станало така?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 25, 2021 Report Share Posted January 25, 2021 Предполагам там ти е била инсталацията и просто слагаш флашката и стартираш exe-то и ти показва наличностите. Все пак за да си можел да ги достъпваш е трябвало да имаш пин код(гледане може май и без пинкод). pair/restore, като аз не помня 12-те думи които ми иска - не знам какво е натискано но това да си нямаш 12 думи е равностойно на това, че са безвъзвратно загубени. Ако има друг по-добре запознат с работата и функционирането на Jaxx да каже(Преинсталация на Win да е довела до това, или нещо друго). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassil.o.popov Posted January 25, 2021 Author Report Share Posted January 25, 2021 Мисля, че го стартирах и след преинсталацията и тръгваше. Аз си мисля, че е защото беше много стара версия на Jaxx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 26, 2021 Report Share Posted January 26, 2021 инсталирай си пак джакс на десктоп (ако можеш намери по-стара версия да не е либърти) замести всичко в инсталационната папка със това от флашката и тогава стартирай портфейла. ако успее да ти зареди, го изчакай да синхронизира и тогава прави каквото и да е ако все пак стане и ти се появи баланса си рзкарай всичко от джакс и още повече каквато и да е програма за десктоп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts