Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Проблем с Jaxx портофейл

vassil.o.popov
 Share

Recommended Posts

Здравейте,

Имах Jaxx-vv1.2.25_win32-x64 с етериуми и лайткойни, който от няколко годин държа на флашка. До сега съм пъхал флашката на компютъра и всичко беше наред, но вчера като я пъхнах, и ми поиска да го pair/restore, като аз не помня 12-те думи които ми иска. На флашката имам инсталационната папка, и ме интересува имали какво да се направи, и защо е станало така?!

Capture10.JPG

Предполагам там ти е била инсталацията и просто слагаш флашката и стартираш exe-то и ти показва наличностите. Все пак за да си можел да ги достъпваш е трябвало да имаш пин код(гледане може май и без пинкод).

pair/restore, като аз не помня 12-те думи които ми иска - не знам какво е натискано но това да си нямаш 12 думи е равностойно на това, че са безвъзвратно загубени. 

Ако има друг по-добре запознат с работата и функционирането на Jaxx да каже(Преинсталация на Win да е довела до това, или нещо друго).  

инсталирай си пак джакс на десктоп (ако можеш намери по-стара версия да не е либърти) замести всичко в инсталационната папка със това от флашката и тогава стартирай портфейла.

ако успее да ти зареди, го изчакай да синхронизира и тогава прави каквото и да е 

ако все пак стане и ти се появи баланса си рзкарай всичко от джакс и още повече каквато и да е програма за десктоп