Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Исках да споделя ...

Dmitrisl
 Share

Recommended Posts

Поздрави Искам да споделя с hash.bg отлични магазини на желаната категория   Аз съм сигурен, че ще се намери нещо в него , което е необходимо , особено сега , когато има отстъпки до 70% Успешни покупки ) Чао .

post-525-7731_thumb.gif

• 2 years later...

Е, нека сам види, че този му труд няма да се изплати... Много хора минават по този път, не е нарушил с нищо правилата. Ето как форума позволява с два кллика да маркираш мненията прочетени, без да трябва да влизаш в тях:

3FhUZqoxSu6-UCJ5CDKPQw.jpeg

ок но мисля че намерих още една причина да баннем лунна

това е бот който ползва преведени с гоогле транслате текстове.

ПС Като цяло това с фосетите е най-кокошкарската работа в света, на равно с тия дето въвеждат по 2000 капча за 5 долара и Пей пър клик преди 10 години дето някви цъкат като ненормални по реклами за по 1 цент.. аз ако бях щях да трия всичко подобно. ив моята фейсбук група съм писал такива постове да няма. или афилиейт простотии с реферали

От друга страна, кранчетата са един не лош начин за популяризиране на биткойн сред масите, не мислиш ли?

Ясно е, че хората тръгнали по този път нищо няма да спечелят, но пък поне ще си направят портфейл, и ще разберат к'во е това чудо сатошито. ;-)

Има не малко хора, които не са миньори, инвеститори, трейдъри или клиенти на дарк маркета .. 

Друг е въпроса, че lynna  ми прилича на най-обикновен спамър, едва ли е бот :)

ок но мисля че намерих още една причина да баннем лунна

това е бот който ползва преведени с гоогле транслате текстове.

ПС Като цяло това с фосетите е най-кокошкарската работа в света, на равно с тия дето въвеждат по 2000 капча за 5 долара и Пей пър клик преди 10 години дето някви цъкат като ненормални по реклами за по 1 цент.. аз ако бях щях да трия всичко подобно. ив моята фейсбук група съм писал такива постове да няма. или афилиейт простотии с реферали

Ех добрите стари времена... когато бъкс.то изчезнаха например :)

• 2 weeks later...

Прекрасен пример за подвеждаща реклама ...

Пичовете са на този пазар има няма от месец. Не знам колко се печели от крипто-чейндж бюро, но това да подвеждаш хората, определено не го намирам за ОК.  :angry:

Иначе сайта им е красив, доста по-прегледен от crypto.bg и rgcoins.com.

#еднодневки

Capture.JPG

Днес я видях тази реклама. В какво се състои подвеждането?

Не намирам за уместно промотирането на крипто-чейндж, със същото послание, с което бих промотирал онлайн "Плод и зеленчук".  

Ок е да кажеш "Купувайте домати и краставици, цените паднаха", но не бива да се ползва същият подход с криптовалутите. Смятам, че собствениците на този бизнес рискуват да оставят клиентите си с лошо чувство, в дългосрочен план. А нали и продавача и купувача трябва да останат с усещането за добра сделка...

От друга страна пък трябва да се впишат във вече разработен пазар с ясно изразени конкуренти. Разбирам, че е необходимо да се намери някакво конкурентно предимство. А възможности сигурно има - телефонни консултации по инвестиционни въпроси, консултации на място в офис, отстъпки за редовни клиенти, възможност за по-ниски такси (когато клиентите са ОК да си почакат транзакцията), е такива неща...  

Надявам се, да успеят да го измислят, и да бъдат адекватни участници в родната крипто екосистема. Би било добре за нас клиентите, пък и за бизнеса като цяло. ;-)

----

Disclaimer: Представлявам себе си. :)  Росен и Владислав Драмалиев не ги познавам. Със Стамен съм се виждал веднъж, за десет минути, даже бира не съм пил с него.  :D

Edited by kalin