Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Помощ с Coinbase


anych
 Share

Recommended Posts

Здравейте! Имам портфейл в Coinbase от доста време. Днеска видях, ще са понатрупани биткойни. Но не бях влизала сигурно от година и видях, че нещата доста са се променили. Искам да изтегля тези биткойни в долари или евро в моя сметка или в PayPal. Успях да верифицирам шофьорска книжка, но с другия документ имам проблем. Качвам сметка за тока, но непрекъснато ми идва съобщение, че документа не е верифициран. Опитах се да намеря някакъв документ в PayPal с моя адрес, но последно време съм пазарувала все с превозвач и реално адреса не е в България. Писах на съпорта, но подозирам че ще ми отговорят, че проблема е в това, че документа е на кирилица. Та, на някой дали ще му се занимава с мен да ми обясни какви са ми възможностите да прехвърля тези биткойни в моя сметка и ако няма такива какво ще ме посъветвате да направя с тях? Аз ще ровя да верифицирам този документ, че да имам изобщо някаква  възможност за опции. 

Link to comment
Share on other sites

Пробвах със скрийншот на PayPal акаунта ми, където се вижда адреса ми. Сега най-много да ме блокира. Пита ме дали адреса е същия, като на шофьорската ми книжка, а той е друг, защото книжката е със стария ми адрес. Аз му дадох да и ми изписа, че всичко е верифицирано... да видим какво ще стане с времето, дано да не ме блокират. 

Иначе успях да продам малко биткойни и да си ги прехвърля в PayPal акаунта ми, което реално исках да направя. Но пише, че трябва до 18.03.2021 да се верифициран, в противен случай ще мога само да тегля от там, без да получавам. Да се надявам се, че съм успяла и всичко ще е наред.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...