Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Бинансе съхранение

stanimirbi
 Share

Question

Здравейте,да ви питам някой имал ли е проблем с акаунта си в Бинанс?

Преди няколко дена си направих регистрация в  Reddit с идеята да чета разни крипто новини там.От канала на Binance там,прочетох за доста хора с блокирани акаунти и средства в борсата.

Може да е някаква тяхна грешка или нещо друго незнам.

Имам натрупана 5 цифрена сума в долари  от трейдване там и взех да се притеснявам.Дали да не взема да си ги изтегля вече или другия вариант да си взема 2 бр. Леджър Нано S и да ги разделя по-равно на тях (за моите две момченца) за след няколко години.

Не ми е притрябвала сумата,просто да не изгоря и да съм без нея.

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Преди 1 час, stanimirbi написа:

Здравейте,да ви питам някой имал ли е проблем с акаунта си в Бинанс?

Преди няколко дена си направих регистрация в  Reddit с идеята да чета разни крипто новини там.От канала на Binance там,прочетох за доста хора с блокирани акаунти и средства в борсата.

Може да е някаква тяхна грешка или нещо друго незнам.

Имам натрупана 5 цифрена сума в долари  от трейдване там и взех да се притеснявам.Дали да не взема да си ги изтегля вече или другия вариант да си взема 2 бр. Леджър Нано S и да ги разделя по-равно на тях (за моите две момченца) за след няколко години.

Не ми е притрябвала сумата,просто да не изгоря и да съм без нея.

По принцип не се водят проблемни. Реално за всички големи борси има и негативно неща написани. Новини чети в туитър. Иначе бинансе е борсата цар на шиткойните. Но като цяло може и да гръмнат в някой момент, както и всяка друга борса. За съхранение никоя борса не е ок.

Аз ползвам Кракен и съм доволен. Иначе за съхранение, най добрият вариант е листче с 12те  думи, един телефон със самурай уолет примерно. Пращаш на него след това го изтриваш уолета от телефона, запазваш си само 12 думи(преди това) на поне две копия (офлайн) не на компютъра. И пазиш през годините(едно у вас едно на село примерно).

И пазиш биткойни, всичко други няма перспектива за дългосрочна инвестиция.

• 0
преди 47 минути, vamp111 написа:

бих казал 13 думи :ph34r: 

Да, по добре е да ползвате и 13та дума която е допълнителна и внася екстра сигурност. Като е добре да не е записана при 12те думи.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...