Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Теглене на пари от BINANCE към ДСК

aleks009
 Share

Question

Здравейте, от 27 януари ДСК спират да работят с криптовалути , но в петък изтеглих към 50 евро от сметката си на binance и днес видях ,че съм я получил успешно, има ли вероятност да ми блокират сметката или просто дск все още приема крипто трансфери? От райфайзен директно ми се обадиха и ми казача ,че ще я откажат и ,че не работят с крипто.

Recommended Posts

• 0
54 minutes ago, vamp111 said:

Здравей,

и от други места чувам, че на някой хора им вървят преводите, но повечето приключват със закриване на сметката.

Ако имаш кредит от банката и ти превеждат заплатата по нейна сметка дали ще ти закрие сметката? ;)

• 0
преди 26 минути, Гари написа:

Ако имаш кредит от банката и ти превеждат заплатата по нейна сметка дали ще ти закрие сметката? ;)

не се бях замислил, да не би да ми подсказваш да изтегля кредит и по нея сметка да си кеширам от борсата :ph34r:

• 0
Преди 3 часа, vamp111 написа:

Здравей,

и от други места чувам, че на някой хора им вървят преводите, но повечето приключват със закриване на сметката.

аз за всеки случей , ги преместих в револут и не мисля повече да тегля в ДСК, за малки преводи на крипто , нап правят ли проблеми? къде мога да тегля крипто  или  просто е най добре да си извадя една виртуал карта от бинасе и да я регистрирам в icard/curve ако ще плащам в магазини

• 0

аз и досега си мисля че дск е най-крипто френдли банката у нас. савсем наскоро е минал 5-цифрен превод към койнбейс, а преди няколко дни 6-цифрен към дск :)

• 0
преди 24 минути, aleks009 написа:

аз за всеки случей , ги преместих в револут и не мисля повече да тегля в ДСК, за малки преводи на крипто , нап правят ли проблеми? къде мога да тегля крипто  или  просто е най добре да си извадя една виртуал карта от бинасе и да я регистрирам в icard/curve ако ще плащам в магазини

ползвай си icard, докато върви, не се занимавай с глупости

НАП не знам какво е :ph34r:

• 0

тук говорим за случая че искаш да теглиш и харчиш пари в БГ. да кажем че кешираш 500К- 1 милион и не ги декларираш. как ще ги ползваш? как ще ги инвестираш? доколкото знам се допуска несъответствие от 150К (лева) между доказан доход и притежание. оттам нагоре конфискация и огромни проблеми!

• 0
преди 7 минути, veznata написа:

тук говорим за случая че искаш да теглиш и харчиш пари в БГ. да кажем че кешираш 500К- 1 милион и не ги декларираш. как ще ги ползваш? как ще ги инвестираш? доколкото знам се допуска несъответствие от 150К (лева) между доказан доход и притежание. оттам нагоре конфискация и огромни проблеми!

• 0
Преди 1 час, veznata написа:

искаш да кажеш, че би изтеглил 1 милиона лева от инвестицията си в най-добре представящия се актив на десетилетието, за да се опиташ да ги реинвестираш в нещо друго надявайки се да биеш постижението на първоначалната ти инвестиция ? 

+ успех да ми конфискуват царевицата :ph34r:

• 0

имам предвид че ще го направя скоро в момент в който мисля че сме близо то новия АТХ и после ако всичко мине по план и цената падне като и преди е ставало ще взема пак. иначе е безсмислено за мен да държиш нещо без усетиш нищо от това. все пак злато или недвижими имоти е по-сигурно от биткойна. ако "нещо" се случи и той просто изчезне или се забрани. да не забравяме че другите 2 неща също растат сигурно във времето като цена. представете си че недвижимите имоти удвоят цената си за 10 години (нещо напълно нормално). биткойна е само на 10 години. можете ли да понесете факта един ден да се събудите и да разберете че всичко това е свършило?

представям си нещата така този цикъл ще удари връх на 150К. започвам да тегля на 100К. влизам пак на 25-30К. много възможен вариант. ако не се сбъдне съм с няколко апартамента напред и липса на нерви следейки нещата в бъдеще.

• 0
Преди 15 часа, veznata написа:

представям си нещата така този цикъл ще удари връх на 150К. започвам да тегля на 100К. влизам пак на 25-30К. много възможен вариант. ако не се сбъдне съм с няколко апартамента напред и липса на нерви следейки нещата в бъдеще.

представи си сега, че това всички си го представят, до какво ще доведе, когато започнат всички да се надпреварват :ph34r:

• 0

Преди не можеш да ги убвдиш, че пак ще скочи/възстанови, сега не можеш да ги убедиш че повече няма да пада (да има бтк зими) ... Старнно нещи е човешката психика или много елементарна. Но всеки сам си прави изводите и всеки е различен, както каза ще му е спокойно и няма да има нерви, само дето ако не падне а продължи нагоре пак ще има нерви.

Покупйата е риск и продажбата също що се касае до бтк.

Със залог 100лв ако имаш шанс да спечелиш 200 или да загубиш 100те при отношение 1:1 повечето се отказват да го ползват.... Има проведени експерименти.

• 0
На 27.04.2021 г. at 10:00, aleks009 написа:

Здравейте, от 27 януари ДСК спират да работят с криптовалути , но в петък изтеглих към 50 евро от сметката си на binance и днес видях ,че съм я получил успешно, има ли вероятност да ми блокират сметката или просто дск все още приема крипто трансфери? От райфайзен директно ми се обадиха и ми казача ,че ще я откажат и ,че не работят с крипто.

Здравей, аз съм нов в Binance, искам да тегля пари обаче не знам как, на мястото на тези адреси какво трябва да пиша. Искам да ги изтегля в карта банка дск

• 0
Преди 10 часа, Guest Meee написа:

Здравей, аз съм нов в Binance, искам да тегля пари обаче не знам как, на мястото на тези адреси какво трябва да пиша. Искам да ги изтегля в карта банка дск

направи си https://icard.com/bg от бинанс теглиш към icard от там прехвърляш към DSK сметка, картата на банката ти е към сметката, не знам какво значи "искам да изтегля в карта банка дск"

по начина по който си се изразил мисля, че ще ти е трудно, за по лесно направо си направи Binance карта и си харчи от нея https://www.binance.com/en/cards

• 0
Guest Теглене от Бинанс

някой знаели как става точно в момента тегленето от бинанс към дск 

• 0
Преди 16 часа, Guest Теглене от Бинанс написа:

някой знаели как става точно в момента тегленето от бинанс към дск 

не става

ползваш револют, нещо подобно като междинка или направо срещу кеш към някой, който иска да си купи p2p

• 0

От години използвам само ДСК и никога не съм имал проблеми. Преди 2 седмици дръпнах около 1000лв, като превода от бинанс към ДСК отне точно 1 минута.

• 0
Преди 12 часа, veznata написа:

пристигна ми бинанс картата. няма ползвал ли е. минава ли безпроблемно тегленето от АТМ и при покупки в кауфланд или лидл?

нямам и не съм имал такава, но пред очите ми един приятел плаща навсякъде с нея

• 0
Преди 21 часа, veznata написа:

пристигна ми бинанс картата. няма ползвал ли е. минава ли безпроблемно тегленето от АТМ и при покупки в кауфланд или лидл?

На али-експреса работи:

Получих едно старо /Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2630L v3/ и всичко ново около него.

На АТМ не съм я пробвал още по разбираема причина. От кранчетата толкова.

• 0
Guest Марто

Някой да е оравил widthrow скоро от бинанс към Дск, зашото от едни пувсм че минава от др, че не. И има ли няква такса ит сорта на 3% както е при депозита към бинанс? 

С такъв правопис ти не ни уважаваш, как да те уважим с отговор?

Edited by batibon
Почти китайски йероглифи

• 0
Guest Теди

Здравейте 

Незнам дали тук трябва да попитам за проблема ми с Binance. Депозирам пари от банковата ми сметка към Binance, но вече 6ти ден няма нищо в портфейла ми. Искам да попитам някой имал ли е подобен проблем. Какво трябва да направя. 

Благодаря.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...