Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Теглене на пари от BINANCE към ДСК

aleks009
 Share

Question

Здравейте, от 27 януари ДСК спират да работят с криптовалути , но в петък изтеглих към 50 евро от сметката си на binance и днес видях ,че съм я получил успешно, има ли вероятност да ми блокират сметката или просто дск все още приема крипто трансфери? От райфайзен директно ми се обадиха и ми казача ,че ще я откажат и ,че не работят с крипто.

Recommended Posts

• 0
Преди 2 часа, Guest Теди написа:

......Депозирам пари от банковата ми сметка към Binance, но вече 6ти ден няма нищо в портфейла ми. .....

Здравей, от доста време преводи по сметка в Binance не са достъпни!!!
Банките ги "саботират" :) и изисквания по регулации за липса на лиценз за работа в ЕС.
Наличните варианти са само през дебитна/кредитна карта, но там има комисионна към издателя на картата - VISA/Mastercard.

Интересно е към каква банкова сметка си успял да наредиш парите, предполагам е превод в ЕВРО. Сигурно след известно време ще ти го върнат, но колко време ще отнеме не е ясно.

• 0
Guest JackSparrow

Здравейте, един прост въпрос, ако искам да изтегля 400лв от банкомат с бинанс карта, то процента е 0.9 от Бинанс, но тотал колко ще ме ударят при теглене плюс превалутиране от Евро към Лева, някой има ли представа?

• 0
На 2.11.2021 г. at 19:02, Guest Марто написа:

Някой да е оравил widthrow скоро от бинанс към Дск, зашото от едни пувсм че минава от др, че не. И има ли няква такса ит сорта на 3% както е при депозита към бинанс? 

С такъв правопис ти не ни уважаваш, как да те уважим с отговор?

дск към бинанс конкретно при някои минава при други него, обратното - бинанс към дск няма проблем. казано накратко ДСК е на първо място, следвана от Пощенска и ПИБ.

• 0
Преди 7 часа, Guest JackSparrow написа:

Здравейте, един прост въпрос, ако искам да изтегля 400лв от банкомат с бинанс карта, то процента е 0.9 от Бинанс, но тотал колко ще ме ударят при теглене плюс превалутиране от Евро към Лева, някой има ли представа?

Мисля, че няма да имаш друга такса - освен тази на Binance от (до 0,9% от сумата, като не е ясно колко ще бъде ... максимума е 0,9%). За карти, издадени от български банки тази такса се определя от банката издател на картата, но средно ТАКСАТА за превалутиране при трансакции във валута, различна от валутата на сметката е в размер на 0,25% от сумата, т.е. тази на Binance (VISA) не е никак малка :).

П.С. Освен да пробваш с някаква сума (100 лв. примерно) и след това да дадеш информация за всички нас :)

• 0
Guest JackSparrow
преди 3 минути, LuckyBG написа:

Мисля, че няма да имаш друга такса - освен тази на Binance от (до 0,9% от сумата, като не е ясно колко ще бъде ... максимума е 0,9%). За карти, издадени от български банки тази такса се определя от банката издател на картата, но средно ТАКСАТА за превалутиране при трансакции във валута, различна от валутата на сметката е в размер на 0,25% от сумата, т.е. тази на Binance (VISA) не е никак малка :).

П.С. Освен да пробваш с някаква сума (100 лв. примерно) и след това да дадеш информация за всички нас :)

Не съм си изкарал все още, но съм под въпрос 6 цифрена сума дали да я държа в бинанс и да харча през бинанс карта или просто да ги декларирам, макар че не бих искал поради простата причина че тук в БГ само вземат и насреща нищо

• 0

Ако искам да изтегля пари от Binance/Coinbase към ДСК, сметка в коя валута е най-добре да имам с банката (еврова, левова, или доларова)?

Благодаря

• 0
Guest Теглене към ДСК
On 12/30/2021 at 10:13 PM, Guest Fsfh said:

За 15 евро теглене трябва ли да ходя до нап

Не, но някой който е теглил около 15 000лв. може ли да сподели дали минава номера да не се обложат?

• 0
Guest грейн милър

Здравейте, повече от две години ползвах дск за преводи към ексченди, даже си открих и фирмена сметка за същото. клиент съм на банката повече от 15 години.

преди семица ми захриха всички сметки лични на децата и фирмените без и дума да кажат. два дни обикалях да искам обяснение, най-близкото което стигнах с връзки е да ми кажат че ще получа писмо което вече втора седмица не е дошло.

правете си сметки в друга държава 

• 0
Guest През всичко минава
On 9/28/2021 at 12:14 AM, veznata said:

пристигна ми бинанс картата. няма ползвал ли е. минава ли безпроблемно тегленето от АТМ и при покупки в кауфланд или лидл?

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...