onetwo3 Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Здравейте! От къде трябва да намеря документ или нещо такова, което да послужи за proof of residence в kraken.com ? Поздрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vamp111 Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 личната ти карта, банково извлечение, друго не се сещам, най-вероятно всички от форума имат акаунти в Кракен, не мисля, че е било проблем до сега onetwo3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Divan Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 Аз не бях в България, когато верифицирах и им пратих снимка от онлайн фактурата ми от Виваком. Това преди 3месеца. onetwo3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 onetwo3 Posted May 5, 2021 Author Report Share Posted May 5, 2021 То ппц от кракен нали искат или utility bill, или bank or credit card statement, или proof of residence certificate.. само, че аз нито сметки плащам, нито кредитна карта имам значи май най-добре след празниците да отида до дск и да поискам банково извлечение? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vamp111 Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Преди 15 часа, onetwo3 написа: То ппц от кракен нали искат или utility bill, или bank or credit card statement, или proof of residence certificate.. само, че аз нито сметки плащам, нито кредитна карта имам значи май най-добре след празниците да отида до дск и да поискам банково извлечение? банково извлечение трябва да свърши работа onetwo3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 onetwo3 Posted May 8, 2021 Author Report Share Posted May 8, 2021 А като цяло от къде е най-ок(изгодно, лесно, сигурно) за хората от България да купуват и продават криптовалута - от кракен, от бинанс, от койнбейс или от някъде другаде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 veznata Posted May 8, 2021 Report Share Posted May 8, 2021 На 4.05.2021 г. at 15:58, onetwo3 написа: Здравейте! От къде трябва да намеря документ или нещо такова, което да послужи за proof of residence в kraken.com ? Поздрави! на мен платеният данък на автомобила ми свърши работа onetwo3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 veznata Posted May 8, 2021 Report Share Posted May 8, 2021 Преди 3 часа, onetwo3 написа: А като цяло от къде е най-ок(изгодно, лесно, сигурно) за хората от България да купуват и продават криптовалута - от кракен, от бинанс, от койнбейс или от някъде другаде? в настоящият момент най-евтино е да купиш през бонекс бг onetwo3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
onetwo3
Здравейте! От къде трябва да намеря документ или нещо такова, което да послужи за proof of residence в kraken.com ?
Поздрави!
7 answers to this question
Recommended Posts