FLEKTARN Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Здравейте. Ние сме Флектарн и се борим срещу корпорациите, срещу силите на злото на този свят. Уебсайтът ни е www.flektarn.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Здравейте, Бих искала да се представя - аз съм Марина ;-) Банков служител съм. Предполагам, че това обяснява интересът ми към криптовалутите и блокчейн технологията, като цяло. От българските крипто-ресурси следя този форум и форумът на миньорите. Крипто е част от инвестиционният ми портфейл - 20% (само биткойн), сравнително консервативен инвеститор съм. Успешна седмица! ;-) Данчо_Конкретиката, nandrolon, Tronald Dump and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Marina как гледат колегите ти и банката на криптовалутите като цяло? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragomirG Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Marina как гледат колегите ти и банката на криптовалутите като цяло? Аз не съм банков служител, но пак работя с пари и когато пръчката играе на запад, изтока следва. Най-големият ми страх е да не си удвоя парите (скромен съм, не ми трябва повече ) вложени в крипто валута и да ми откажат постъпленията в банковата сметка защото идват от биткойн продажба. Просто ще трябва да прикрия източника им, но ще ми струва такси... Редакция: Драгомир, техническа поддръжка базово ниво и консултант на клиенти за e-wallets, script kiddie и gray hat attitude извън работно време. Интереси - интернет, отбрана, техника. metaflute1 and Tronald Dump 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Marina как гледат колегите ти и банката на криптовалутите като цяло? Колегите ми не са по-различни от всички останали. Познавам хора, които инвестират в биткойн, такива който търгуват в криптоборсите, а също и хора смятащи криптовалутите за поредната ponzi схема. Ръководството, като цяло, се опитва да бъде адекватно на ситуацията - имаме си R&D екип (от миналата година), фокусиран върху блокчейн. Та такива неща ... Tronald Dump 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Здравейте, аз съм Иван, на 13години съм и се занимавам с БТК от както цената му беше $240 (мисля преди 3год.) от тогава не спирам да сънувам кокаин и Холивудски звезди..... stamen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impact Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Здравейте, казвам се Жоро. Цъкам крипто от няколко месеца. Като хоби правя арт и музика. Част от нещата ми, които правя и продавам можете да видите тук oleole.tumblr.com speculant 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speculant Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 Здравейте, казвам се Ради. Копая по сериозно с видео карти от Април 2017. След като останах безработен Финансов Контрольор в началото на 2017. Започнах преди повече от 3 години с $LTC, като хоби и за забавление. Освен от копане се интересувам се от финанси, програмиране, данни, прогнозиране, технически и фундаментален анализ, спекулативна търговия и инвестиране. metaflute1, stamen and St0ky 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiffo Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 На 6/26/2017 at 17:41, vamp111 написа: Здравейте, аз съм Иван, на 13години съм и се занимавам с БТК от както цената му беше $240 (мисля преди 3год.) от тогава не спирам да сънувам кокаин и Холивудски звезди..... На 13 години..? Иначе, аз съм Филип, на 32, отскоро съм в криптото, но съм доста запален инвеститор, а и копач! Работя като QA и имам много разностранни интереси, да не ги пиша всичките, че няма да ми стигне форума! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Ндааа, май му е време да стане на 14... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkata Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Здравейте аз съм Волката . Не съм трейдър, не съм копач, но имам голямо желание да копая с Правец 8Ц, който ми е подарък от дядо ми. Изцяло нов съм покрай тази криптомания, но самата идея ми се струва революционна. Отдавна се интересувам от финанси, застраховане, IT технологии и всичко друго , което има съществено значение за човечеството. Откакто купих на майтап през 2017 едни няколко хиляди DOGE и те взеха че скочиха над 14 пъти започнах още по-сериозно да гледам на спекулата, макар че съм изключително консервативен към хазарта...и те така.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Здравейте, казвам се Здравко и работя като QA/Поддръжка приложения. Интерес развих към крипто средите през август 2017г. и известно време проучвах и следях без да влагам $. След като избрах проекти, които смятам за добри и с бъдеще реших да ги подкрепя като си купих малко монети. Вярвам в BTC и в изначалния му замисъл и наистина се надявам да успее да се наложи като валута. Не се интересувам от търговия(тъй като не разбирам много), а по-скоро choose, buy and HODL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted September 14, 2018 Report Share Posted September 14, 2018 И аз да се представя, казвам се Васил, по образование съм художник, по настоящем се занимавам със стенописи, фотография и ръчно изработени неща. До края на миналата година нямах никаква идея от криптовалути, биткойн и трейдване. Започнах да се интересувам по-сериозно началото на тази година и отначало буквално гледах по 8 часа на ден различни канали и клипове в YouTube. Бях силно заинтересован от темата. В моите очи и до сега сме свидетели на революция, която предстои да промени света. Беше декември когато открих този полезен форум. Тогава се обърнах лично към @Sundy с надеждата да ме светне по някои елементарни въпроси, понеже осъзнавах, че са наистина глупави, за да ги задам на всеослушание. Използвам случая да му благодаря още веднъж за вниманието и търпението с което ми отговори. Съжалявам единствено, че нямам познати които да се вълнуват от Биткойн и крипто темата. Опитвал съм се да заинтригувам някои от моите приятели- без успех. Прочетох всички представили се до този момент, и ми направи впечатление, че някой е казал, че 2014 е изтървал влака с Биткойна и се е насочил към алтовете. Няма как такъв пост да не те накара да се почувстваш малко по-добре. Ще се видим след 4 години ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 Здравейте , Влезнах в крипто преди 2 години сериозно . От тогава се занимават само с това . Тъй като обкръжението което имам повечето ми приятели се занимават със съвсем различно естество на бизнес . Бих искал да попитам, дали има навити да си организираме среща със желаещи, които искат да се запознаят с нови хора на живо с които да обменим информация за случващото се около крипто . Не следя никакви информации по форуми освен тук затова ако също така някой има информация за някакво такова събитие ще се радвам да я сподели за да дойда и аз !! Поне от коментарите на някои хора тук виждам че има какво още да обменим и сигурно повечето се познавате , но една идея ми е примерно едно събитие на hash.bg примерно да се организира AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProstakOTselo Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 я, тука мое да е по- интересно от биткойнБГ,еу, дека ми биха дузпата оти писах на админа, че е гъзолизец... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Преди 12 часа, ProstakOTselo написа: я, тука мое да е по- интересно от биткойнБГ,еу, дека ми биха дузпата оти писах на админа, че е гъзолизец... има далеч по интересни неща за правене от това да пишеш на админа като цяло Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Преди 21 часа, ProstakOTselo написа: я, тука мое да е по- интересно от биткойнБГ,еу, дека ми биха дузпата оти писах на админа, че е гъзолизец... Дообре, дефинира се че си тук, разбрахме. Защо точно тази тема избра за да изгрееш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProstakOTselo Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 На 11.6.2020 г. at 19:18, batibon написа: Дообре, дефинира се че си тук, разбрахме. Защо точно тази тема избра за да изгрееш? балига, на неколко мездренски ракии знам ли от дека да влезна....па добре, че ме пущихте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProstakOTselo Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 тва, че влезнах не е проблем.....проблем ша е колко ша мъ тръпите да съм вътре, че инак съм гулем селянин и ГАД и незнам ша имате ли нерви да ма тръпите у домашни условия без да лапате прахоляк, смрадоляк и мръсен въздух по градските паркове и да се прайте на тилигентни прошляци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 преди 22 минути, ProstakOTselo написа: балига, на неколко мездренски ракии знам ли от дека да влезна....па добре, че ме пущихте Добре дошъл, простако. AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts