Jump to content
hash.bg - биткойн форум

OFFtopic

St0ky
 Share

Recommended Posts

Вълната наречена Биткойн ще е причина за много успешни и неуспешни (само бъдещето ще покаже) опити за иновации и "преразказ" на темата криптовалути - https://bitcointalk.org/index.php?topic=415100.0  

:)  Вратата вече е отворена, и какво ще се случва в бъдеще с интернет и криптовалутите е въпрос на малко търпение. Спомням си времето преди много години, когато си купих първия цифров фотоапарат - някаква сапунерка . Тогава не можех да си представя какво ме очаква като развитие на технологията , макар тя да се разви сравнително равномерно - главно заради търговския ефект на всяка иновация в цифраците, но сега съм изумен от това какво беше преди 7 години и какво ни очаква след още 7. А сега си представете иновация ограничена в скороста си на развитие само от технологичното време за налагането й, неподвласттна на никакви търговски интереси..... Ще бъде интересно!   

Аз лично избягвам да давам прогнози. Прекалено много спекулативни трендове се пресякоха вече един в друг. Съветът ми към всички е да печелят по какъвто законен начин намерят за добре, докато има възможност. След това ще видиме кой ще плати сметката.

• 5 weeks later...

Въпрос на време беше подобни скамове да се появят. Бях ги забравил, сега като го видях това и ме подсети за една друга ера, 2000-2004, когато по подобен начин се продаваха в ибей разни умрели сайтове по 100-200к, че и разни новобранци в интернет бизнеса си ги купуваха :) Но хората са си го казали - където е текло пак ще тече :)

Един цитат от тук ми привлече вниманието http://www.investing.com/news/forex-news/bitcoin-plunges-50-on-mt.-gox-to-hit-usd230-as-troubles-continue-266646 "while Bulgaria-based BTC-e is the second-biggest" предполагам че са объркали обаче как са ни сложили баш нас, въобще тоя сайт следите ли го достоверен ли е и т.н. и всъщност какъв сайт са btc-e?

на руснаци, с много фирми в различни страни, ако кликнеш на about на тяхната страница, ще видиш, че са инкорпорирани в България, но няма име на фирма, така че можеше да напишат и Марс, се тая...

достоверен е, втората най-голяма борса днес, но малко скъпичък и бавен с разплащанията

Потенциален scam!  http://pbmining.com/payments/  :D  Обещават в продължение на 5 години да изплащат делът от изкопаното. А тук даже разиграват лотария за безплатна мощност от 1 gh/s - за който има интерес.

Потенциален scam!  http://pbmining.com/payments/  :D  Обещават в продължение на 5 години да изплащат делът от изкопаното. А тук даже разиграват лотария за безплатна мощност от 1 gh/s - за който има интерес.

Аз за малко щях да изгоря в едни подобни - https://cex.io/, не знам дали са скам, изплащаха с добра възвръщаемост, обаче като ги пробвах цената за 1gh/s беше 0.04 btc а сега е 0.023 btc което не достига дори за брейк ивън ако решиш да си теглиш инвестицията. Имах късмет да изляза с лек профит след 2та дена в които държах пари там.

• 2 weeks later...
  • 5 years later...

Altov

....

"Глупости" говоря за теб, и може би за още 3--4-ма, аза останалите, които само четат, може и да не са "глупости". 
....

Все пак Тролев се опитва да си пробута шитните надявайки се по-неразбиращите, които само четат да му се въжат на брътвежите, които между другото повтаря едно и също като развалено радио, без да се опита да води диалог.  И Тролев, ако твоето беше просто мнение, щеше да го дадеш и да спреш до там или да проведеш дискусия с някой, който не е съгласен с теб, но не ти си типичния трол, който повтаря едно и също  - това вече е спам и тролене не е изразяване на мнение. Така, че наистина админите е време да премахнат спама - а темата се препълни с такъв. Верно направете  тема - Радиоточка "Тролев" и си го оставете там да си пише "мненията"

П.С. Пиша тук защото другата тема стана под хигиеничния минимум и има нужда от доста чистене от спама и оффтопик

• 3 weeks later...
преди 56 минути, Pistolero написа:

Провери в гугъл - още 10 такива заглавия ми излязоха, при това все за различни казина и различни периоди от време. Извода е, че в днешно време казината работят на загуба. :/

Технологичната инвазия е вече факт, макар и съвсем в началото. Това е една от слабите точки на либертарианството, защото има огромна опасност ... по-скоро е сигурно, че всичко ще се централизира до свръх нива, подобно на някой дистопична история.  Добрата новина е, че има как да се предпазим. Всички знаете отговора :) 

http://qntra.net/2019/04/ecuador-to-recieve-4-2-billion-usd-imf-extended-fund-facility-coincidentally-british-police-managed-to-arrest-former-ecuador-embassy-resident-julian-assange-inside-embassy/

за това днешния про-US президент на Еквадор отне правото на убежище на Джулиан Асанж и той беше арестуван от Английската полиция, по-късно и ще бъде екстрадиран в Сащ където ще бъде съден за престъпления срещу държавата

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
На 21.06.2019 г. at 11:20, dreamer4o написа:

Някой има ли наблюдения за борсата Bybit и какви са впечатленията в сравнение с Bitmex?

няма сериозен обем, но изпълнява заявките много точно и за малки до средна големина, няма да те скъси слипиджа