Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Recommended Posts

Защо всички гледат към Биткойн а се пропускат малки на пръв поглед Алткоини,за които предстои сигурен растеж?Предлагам ви да погледнете един такъв-Аурора.До 6 месеца му предстои огромен растеж(до 6000%),там ще има печалба и то голяма.Аз до момента съм купил над 20000 Аурора

преди 46 минути, Donchev79 написа:

Защо всички гледат към Биткойн а се пропускат малки на пръв поглед Алткоини,за които предстои сигурен растеж?Предлагам ви да погледнете един такъв-Аурора.До 6 месеца му предстои огромен растеж(до 6000%),там ще има печалба и то голяма.Аз до момента съм купил над 20000 Аурора

Защото тук повечето са биткойн джихадисти...огромния "растеж" на някакъв алткойн служи единствено за стакване на още сатошки...

Преди 18 часа, Donchev79 написа:

този огромен растеж на база на какво го очакваш ?

Преди 1 час, vamp111 написа:

На база растеж на Биткойн.Тъй като цената на Биткойн е непосилна за повечето хора,по добре да се инвестира в по евтини Алткоини.Лично аз инвестирам в 14 алткойна а платформата с която разполагам ми добива биткойн и допълнително инвестирам средства,които впоследствие прехвърлям в алткойна.Най-много притежавам Аурора 20000 AOA до момента.Но пък Аурора и предстои да направи огромен растеж за разлика от останалите.Ежедневно чета материали от Западни издания,материали които не са достъпни до територията на България,но тук,в Белгия няма проблем.

преди 10 минути, Donchev79 написа:

На база растеж на Биткойн.Тъй като цената на Биткойн е непосилна за повечето хора,по добре да се инвестира в по евтини Алткоини.

ако растежа на Аурора е на база растеж на Биткойн, значи, че ако биткойн се качи с 20% би следвало и Аурора да се качи с 20% (както е при повечето алткойни в топ 10 по капитализация) следователно, вместо да си купуваш 20 000 AOA за 50$ (по днешен курс) можеш да си купиш 0,0015 биткойна за 50% при скок от 20% гейна ти е един и същ и при двете монети, не е нужно да притежаваш един (цял) биткойн.

Също ако новините, които четеш ти, ги четат и други за този растеж, не се ли надпреварвате всички да купуват, после кой ще купува и ще осигури ликвидност когато е +6000% ?

Преди 3 часа, vamp111 написа:

На база растеж на Биткойн.Тъй като цената на Биткойн е непосилна за повечето хора,по добре да се инвестира в по евтини Алткоини.Лично аз инвестирам в 14 алткойна а платформата с която разполагам ми добива биткойн и допълнително инвестирам средства,които впоследствие прехвърлям в алткойна.Най-много притежавам Аурора 20000 AOA до момента.Но пък Аурора и предстои да направи огромен растеж за разлика от останалите.Ежедневно чета материали от Западни издания,материали които не са достъпни до територията на България,но тук,в Белгия няма проблем.

След сриването на Биткойн много хора са предпазливи в момента.Понеже в Белгия майнърите като мен са много,всеки от тях добива Биткойн,Етериум,Лайткойн и др.от ТОП 10,не се престрашават да инвестират в"несигурното" както се изрази един колега,и всеки натиска за ТОП-а.Всеки очаква Биткойн да изригне до нови рекорди но според мен бъдещето на Биткойн не е розово.Дано да греша.Според моите наблюдения обаче бъдещето е на Алткоини те.Не виждам смисъл да се инвестира в Биткойн а в нещо което сега още е на добра цена.Част от моето обкръжение се насочи към Аурора,Cred,Polygon и др. 

Аз лично се спрях на Аурора,но разполагам и с други 13 криптовалута като най-малкото което притежавам е 1000 Polygon купени преди рекордите на Биткойн на доста ниска цена.

В момента цената на Биткойн е 26648,12 Евро а само преди няколко часа беше малко над 30000 Евро.Някой алткойн да е загубил толкова много днес?Мисля че не

Преди 2 часа, Donchev79 написа:

В момента цената на Биткойн е 26648,12 Евро а само преди няколко часа беше малко над 30000 Евро.Някой алткойн да е загубил толкова много днес?Мисля че не

жалко, че няма (facepalm) емотиконка

Преди 12 часа, vamp111 написа:

според cmc биткойна е паднал най-малко (10%) за последните 24ч за разлика от алткойните (12%) или гледаме нещо друго?

28CD07EC-AB7C-4FBC-83E0-507BC45EB689.jpeg

Ок,на този етап повечето криптовалути претърпяват срив на база цената на Биткойн,но времето когато алткойните ще имат огромен възход наближава.Някой ще остане неприятно изненадан ако Биткойн се срине до центове.Предвиждам много сълзи и скубане на коси

Току-що, Donchev79 написа:

Някой ще остане неприятно изненадан ако Биткойн се срине до центове.Предвиждам много сълзи и скубане на коси

това няма ли да доведе до всички алтове да се сринат до минус ? 

преди 1 минута, vamp111 написа:

това няма ли да доведе до всички алтове да се сринат до минус ? 

В момента при мен специално има неголям възход при 6 от 14 алткойна.Не мисля а и не виждам причина част или всички алткойни да са на минус ако Биткойн се срине тотално.Сега всичко е вързано за Биткойн.Защо например не се вържат за цената на Yearn.Finance(YFI)?Цената му е по висока като гледам(31972.28 Евро) спрямо Биткойн

Като казваш сигурен растеж от 6000% наемаш ли се да върнеш парите на хората, ако не ги достигне? 

Тия форуми и статии във Белгия, прати да ги видим VPN има от 20+ години все някак ще ги отворим.

Когато си толкова сигурен и убеден, защо имаш само 20 000  AOA, което е по-малко от 50$? Аз ако бях толкова сигурен щях да съм ипотекирал всичко на мое име!

Не ме разбирай погрешно, и аз следя по-малки проекти, но моля внимавай със поднасянето на информацията.

И щом мислиш, че биткойна може да се срине до центове защо не направиш "The Big Short"?

преди 58 минути, JUSTHODLING написа:

Като казваш сигурен растеж от 6000% наемаш ли се да върнеш парите на хората, ако не ги достигне? 

Тия форуми и статии във Белгия, прати да ги видим VPN има от 20+ години все някак ще ги отворим.

Когато си толкова сигурен и убеден, защо имаш само 20 000  AOA, което е по-малко от 50$? Аз ако бях толкова сигурен щях да съм ипотекирал всичко на мое име!

Не ме разбирай погрешно, и аз следя по-малки проекти, но моля внимавай със поднасянето на информацията.

И щом мислиш, че биткойна може да се срине до центове защо не направиш "The Big Short"?

Първо-изразявам мнение относно Аурора.Преди години когато Биткойн беше супер евтин(говоря за самото му начало)имах възможност да купя минимум 1000 BTC,но тогава бях млад и незнаещ.Сега се занимавам с майнинг от една година.Работя с едни от водещите майнъри в Белгия и нито един от тях не работи с Биткойн вече.Всички се насочиха към Алткойни.Защо ли!?Аз може да имам 20000AOA,но разполагам и с други 13 алткойна от които само 1000 Polygon,което е най-малкото с което разполагам.Второ-няма да си заложа имуществото защото все пак имам 3 деца и съпруга,а и обичам сигурността.Ако е писано да спечеля от крипто,ок,ако ли не,ще загубя само парите които съм инвестирал в майнера.Само за справка-Майнера ми носи по 250 Евро всеки месец за сега.До края на годината ще купя втори който е с над 700 Mh.И в заключение-не смятам че имам нужда да чета повече материал от това което чета ежедневно.Избора кой в какво ще инвестира си е личен,аз не съм Илън Мъск за да влияя на криптовалутите.Аз съм избрал 14 алткойна като приключих с Догекойн преди седмица.Възнамерявам скоро да закупя и други алткойни.Успех на всички криптоманяци в България

преди 10 минути, Donchev79 написа:

Преди години когато Биткойн беше супер евтин(говоря за самото му начало)имах възможност да купя минимум 1000 BTC,но тогава бях млад и незнаещ.

"Зная" е глагол и отрицанието на глаголите се пише отделно не мога, не зная, не искам и тн.. Прилагателните се пишат слято неразбиращ, незрял, неясен. 

Тук няма кой да ти пожелае успех с алткойните.

пс. Всеки заслужава биткойна на цената на която си го купи!

преди 2 минути, ivan написа:

"Зная" е глагол и отрицанието на глаголите се пише отделно не мога, не зная, не искам и тн.. Прилагателните се пишат слято неразбиращ, незрял, неясен. 

Тук няма кой да ти пожелае успех с алткойните.

пс. Всеки заслужава биткойна на цената на която си го купи!

Вашите"забележки" господине мен не ме интересуват.Достатъчно образован и грамотен се чувствам.Всеки сам отговаря за себе си или и тук вече е пълно с хейтъри!? Относно правопис и правоговор можете да влезете във Клюкарникбук,и там да правите забележки на воля.Все пак пиша от телефон и нямам време да поправям"грешките си" 

преди 1 минута, Donchev79 написа:

Всеки сам отговаря за себе си или и тук вече е пълно с хейтъри!? 

Да, всеки сам отговаря.

За хейтване не бих казал. Идеята е че тук сме повече биткойн максималисти и няма как да подкрепяме алтовете. Разбира се много ги ползват за да изкарат повече $ или бтк. Други вярват в тях всеки сам си преценява. Биткойна успява защото не всички вярват във фиата, може и някой алт да успее защото не всички вярват във бтк но времето ще покаже.

Нищо лично света продължава да се върти.

преди 55 минути, Donchev79 написа:

И в заключение-не смятам че имам нужда да чета повече материал от това което чета ежедневно.

и все пак ако отдели 2мин. и на това

https://woobull.com/the-two-types-of-altcoins-an-investors-view/

• 2 years later...

Днешна цена на AOA - 0.0001313.....

БТК - 30.543.00 

...тоест онези 20000 аоа на цена 53 долара сега струват 2.62....

малко ретроспекция