Pistolero Posted May 16, 2018 Report Share Posted May 16, 2018 Преди 3 часа, Pistolero написа: @stamat & @mouseee & @gradeva малко хелп? https://hash.bg/forum/profile/3364-stamat/ Или да си ползвам Революта и да не правя такива експерименти...? @stamat се надявам да се включи с малко акъл.... @Riko моя път е обратния, не тегля а искам да купя бтк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamat Posted May 16, 2018 Report Share Posted May 16, 2018 @Riko@PistoleroВ Paysera си имаш собствен IBAN, то си е нормална полу-банка. През Paysera се минава ако искаш да спестиш от такси (както входящите към BG банка, така и изходящи), защото SEPA преводите са безплатни и второ - по-бързи. Практически става по-бързо BG банка - Paysera - Revolut отколкото BG банка - Revolut във валута. Особено ако имаш сметка в някоя от 4те BG банки, които ползва Paysera. Първият превод става веднага или до 30 минути (към Paysera), после до Revolut ако е през деня за час и после още час-два Revolut - Coinbase, т.е. става същия ден. Същото е наобратно. За покупка обаче най-бързо е да се зареди Revolut с BG карта - това става веднага и има 0 такса (нещо доста интерено как VISA плащане има 0 такса); бях ги питал и не зависи от сумата, т.е. и за големи суми няма такса, ама е хубаво да се провери. По този начи покупка на BTC става за час-два: веднага до Revolut и 1-2 часа към Coinbase. И не забравяйте да прехвърлите след това към GDAX - също става веднага, но там таксите са доста по-ниски или даже 0 при maker оферта. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 17, 2018 Report Share Posted May 17, 2018 много хора не разбират, но ще настъпят времена, когато биткойна ще може да бъде търгуван само кеш, това няма да затрудни употребата и търговията му, напротив ще я направи още по лесна, като да пробуташ Пирамем 800 вместо кокаин на някой абитуриент... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted May 23, 2018 Report Share Posted May 23, 2018 Имам лека драма с Револют, писах им да ми вдигнат лимитите и сега ме питат what do you use Revolut for? Проблемът е, че имам 12 трансфера само към койнбейз и: 1. Ако излъжа ще лъсне. 2. We're also unable to process payments to high-risk merchants, notably cryptocurrency exchanges. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 23, 2018 Report Share Posted May 23, 2018 пиши им transfer money worldwide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Здравейте! Пуснах SEPA Withdrаw €5,499.81 (+ €0.15 banking fee) via PROCREDIT BANK BULGARIA SOFIA May 21, 2018 09:02 EEST Coinbase my Euro wallet is still 0.00 От банката казаха че не приемат от борси преводи и са ги върнали в сметката в евро вече една седмица ги няма в Coinbase Някой да е имал този проблем? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 @Galin пиши на съпорта с референциите към withdraw-a и съобщението от банката ти! в нета има циркулиращи подобни случаи, някой дори все още не разрешени (но доста малко) надявам се на положително развитие за теб> + на този сайт може да следиш какви депозити/тегления и към кои банки/борси вървят http://banki.link/ (периодично се упдейтва) + съвет от банков служител: За 24ч не надминавай 4999лв депозит от борса към банката ти, иначе влизаш в дневен списък, който може да представлява интерес към други банкови служители, чиято работа е да се запознаят подробно със това от къде идват парите ти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 преди 13 минути, vamp111 написа: @Galin пиши на съпорта с референциите към withdraw-a и съобщението от банката ти! в нета има циркулиращи подобни случаи, някой дори все още не разрешени (но доста малко) надявам се на положително развитие за теб> + на този сайт може да следиш какви депозити/тегления и към кои банки/борси вървят http://banki.link/ (периодично се упдейтва) + съвет от банков служител: За 24ч не надминавай 4999лв депозит от борса към банката ти, иначе влизаш в дневен списък, който може да представлява интерес към други банкови служители, чиято работа е да се запознаят подробно със това от къде идват парите ти! Същото щях да коментирам, с лек акцент: 1. Какво ти отговори съпорта на Койнбейз (много време ли чака да ти отговорят)? 2. Когато се прокарва път, първо се прави пътечка... (с някакви дребни дори и таксата да е голяма... отнема повече време, но се прогонва коридора)! 3. Всички дневни постъпления над 10 000 лв подлежат на скрийнинг, не правете трансфери по-големи от 5000 евра! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 1 hour ago, Pistolero said: Същото щях да коментирам, с лек акцент: 1. Какво ти отговори съпорта на Койнбейз (много време ли чака да ти отговорят)? 2. Когато се прокарва път, първо се прави пътечка... (с някакви дребни дори и таксата да е голяма... отнема повече време, но се прогонва коридора)! 3. Всички дневни постъпления над 10 000 лв подлежат на скрийнинг, не правете трансфери по-големи от 5000 евра! Отговориха ми до минути: Thank you for contacting Coinbase Support. After checking your account, it shows that your withdrawal was already completed. Kindly check your account for details. To view your transfer history please visit: https://www.coinbase.com/transfers. Should you have any other concerns, please feel free to email us. Regards, Coinbase Support Team За тях СЕПА превода е завършен и има и номер на транзакцията в историята на преводите! От Прокредит казаха,че го били върнали на следващия ден! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 По телефона ли Прокредит? Сега им кажи на мейл да ти пратят отказа на транзакцията, да не са ги върнали с нова транзакция и го пускаш на Койнбейз и ще ти ги върнат в сметката.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starstar Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Здравейте, искам да верифицирам сметката ми от Revolut в Coinbase. Тук данните от графата SWIFT в евровата сметка ли трябва да вкарам. (от Revolut) Тези данни от SWIFT на моята сметка ли са или бъркам нещо. Също този номер най-отгоре които премигва трябвали да го вкарвам някъде? Графата Local за какво е? Пробвах да цъкна Activate най-долу, но нищо не става, а подозирам, че от там трябва да взема IBAN и др. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red5 Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Здравейте! Да попитам, вървят ли преводите от Кракен към ОББ и обратно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Local е СЕПА, него напиши.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starstar Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Не ми дава да активирам акаунта. Май има някакъв проблем, че има 2-3 поста от тия дни в техния форум които също не могат да активират. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Пиши в чата на съпорта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Тея педали от Револют ми блокираха акаунта... не стига че им пращах сто неща да доказвам доходи, ами къде отивали средствата (искат банково извлечение) и за какво съм ги ползвал...?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Някой да е имал същите драми...? Доказах им произхода на кинтите (срещу пране и тероризъм), обаче сега да ми искат и извлечение къде отиват... имат ли това право... мои са си, ще ходят където пожелая...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 това им напиши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoko Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 14 hours ago, Pistolero said: Някой да е имал същите драми...? Доказах им произхода на кинтите (срещу пране и тероризъм), обаче сега да ми искат и извлечение къде отиват... имат ли това право... мои са си, ще ходят където пожелая...! Не са твои, а на банката. Банката решава как, кога и дали да ти ги даде. Много голяма заблуда е парите в банка да си мисли някой, че са 100% негови. Ако беше така нямаше да има биткойн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 преди 27 минути, stoko написа: Не са твои, а на банката. Банката решава как, кога и дали да ти ги даде. Много голяма заблуда е парите в банка да си мисли някой, че са 100% негови. Ако беше така нямаше да има биткойн. и ако са на борса, също не са твои ами са си на борсата много правилно е това, хората нямат пари реално имат само един дълг, който трябва да изплащат цял живот, на кредит, не знам само при положение, че сами си печатаме парите без обезпечение, на кой го дължим този дълг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 банката нищо друго не прави, освен депозита на един човек да го даде като кредит на друг Fiffo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 На 6.06.2018 г. at 19:52, Pistolero написа: Някой да е имал същите драми...? Доказах им произхода на кинтите (срещу пране и тероризъм), обаче сега да ми искат и извлечение къде отиват... имат ли това право... мои са си, ще ходят където пожелая...! Драмата ми приключи успешно! Притесняваше ме: We're also unable to process payments to high-risk merchants, notably cryptocurrency exchanges. Но нямаше как и им пратих извлечение от Койнбейз за получените трансфери и за моя изненада годишния лимит го направиха х4, а дневния с карта е равен на остатъка от годишния лимит.... в шаш съм.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beemer Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Интересното е, че когато аз се регистрирах, преди 2-3 месеца, директно писах на съпорта, че се занимавам с криптовалути и искам по-големи лимити да ми кажат направо какви документи трябва да им кача, за да го направят, съпорта само ми написа, че лимита вече ми е многократно увеличен и ми пожела лек ден. Явно си е на късмет на какъв индивид ще попаднеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Ами политиките на фирмите се променят поради различни фактори... не зависи "на какъв тип" ще попаднеш, а какво му е спуснато като разпореждания.... https://www.revolut.com/bg/help/profile/i-want-to-increase-my-top-up-limit За мен бе учудващо, че 8 дни бях със заключен акаунт, линкнат само към един оператор (и номера отивам в Турция и искам да ползвам лирите в акаунта не мина), а след като видяха че отиват в Койнбейз веднага го отключиха и вдигнаха лимитите ме навежда на мисълта, че имат някакви договорки с Койнбейз... но ако ще прави някой схемата по-добре да си занули сметките там... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts