starstar Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Здравейте, мойте драми с EURO акаунта се оправиха. Потвърдих си сметката в coinbase, пратих си няколко евра за проба. Сега, ако искам да ги пратя към ДСК има ли значение дали ще е в моя сметка или на познат? Превода пак трябва да е SEPA? А до колкото разбрах ще трябва да ги изпратя в евро, не в лева. Нали като добавям сметката да избера Country Bulgaria, Currency EURO и после данните на сметката? Има ли нещо друго което пропускам? За най-ниска такса има ли лимит 100 евро на превод? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlapeto Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Такаа след като от paysera ми заключиха акаунта по моя вина , искам да попитам от бг банка към mistertango може ли директен СЕПА и при какви условия ? А ако не какви са алтернативите за mistertango. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 http://banki.link/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaskowitz Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Здравейте, На някой друг звъняли ли са му от Paysera след като си направи регистрация да го питат откъде е разбрал за тях, дали иска да купува криптовалути, че не позволявали такива услуги. Доста ме разсмяха днес сутринта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starstar Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 С Standart card VISA може ли да се тегли от нашите банкомати? И каква е таксата? Тя ли се води безплатна? Гледам има 6 евро за доставка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 @starstar ама ти тука го взе за бюро информация.... или чети темата отначало или питай съпорта им.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starstar Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Четох за mastercard, а тази виза на картинката няма чип, затова питам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 преди 52 минути, Pistolero написа: @starstar ама ти тука го взе за бюро информация.... или чети темата отначало или питай съпорта им.... за това е форума, с право пита! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 нямам идея за конкретика и функционалност, но идеята е яка: https://www.coinstaker.com/cashout-in-6-seconds-orca-solution-for-instant-crypto-to-euro-withdrawals-will-cure-headaches-for-crypto-users/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERAKN Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Здравейте някой правил ли е теглене на пари от Kraken към българска банка и по-точно към сметка в Райфайзен банк ? Какъв е пътя който използвате ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Преди 1 час, HAKERAKN написа: Здравейте някой правил ли е теглене на пари от Kraken към българска банка и по-точно към сметка в Райфайзен банк ? Какъв е пътя който използвате ? виж и инфо тук: http://banki.link/ аз ползвам кракен->дск директен превод, по принцип масово се ползват услиги на Paysera, Mistertagno, Rebolut и др като посредници. Рразгледай темата назад, може да пише нещо ако в сайта на колегата @stamat не откриеш инфо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KhanValentin Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Аз ползвам Кракен -> Булбанк. Няма ядове. За Койнбейз @starstar след като си потвърдил сметката, можеш да теглиш само към нея, тя ще ти с е появи във възможните опции. Няма как да теглиш към непотвърдена сметка. Не можеш да теглиш пари към чужди сметки. Най-много да ви рестриктнат акаунта и да берете ядове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red5 Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Някой теглил ли е скоро от Кракен към ОББ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starstar Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 Мм, имах предвит от Revolut към друго име. Иначе от coinbase само към моя сметка. Карта поръчах виза с безплатна доставка. Днес получих известие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starstar Posted July 5, 2018 Report Share Posted July 5, 2018 Здравейте, мислех в gdax да си обръщам btc после към Coinbase -> Revolut -> DSK, но gdax стана pro.coinbase.com, а там нещо не работи deposit и withdraw с coinbase акаунта. Излиза това съобщение - Whoops! There was an error, and we couldn't load this page right now. Please try again. If the problem persists, hard refresh your browser. Четох, че не било изгодно да се обръщат от coinbase акаунта? Така ли е? Някой пробвал ли го е тези дни? Може ли да изпращам директно в pro.coinbase.com на BTC адреса (с "миньорска такса") и после withdraw EUR към Revolut (без да минават към основния coinbase акаунт), защото гледам че и там я има сметката ми в Revolut. Какви други са ми вариантите с минимална такса към DSK? Kraken? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 5, 2018 Report Share Posted July 5, 2018 @starstar за gdax не мога да ти кажа, знам че от скоро са coinbase PRO и имат някакви пробеми точно с депозити и тегления, но за Кракен към и от ДСК работи все още без проблем с минимални такси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starstar Posted July 5, 2018 Report Share Posted July 5, 2018 До 100 евро колко е таксата, защото четох нещо за 10 евро такса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 5, 2018 Report Share Posted July 5, 2018 от Кракен към Дск, таксата на Кракен е 0.09 евро или нещо такова а ДСК те таксуват някакъв % моите преводи винаги са до 4900лв и таксата ми е 11.93лв тука има полезно инфо http://banki.link/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oKuTo Posted July 7, 2018 Report Share Posted July 7, 2018 Здравейте! Интересува ме има ли начин в момента за изтегляне на фиат към дебитна карта VISA /на ЦКБ/. Знам, че в повечето борси дебитните карти стават само за купуване на крипто, но не и за теглене... Има ли опция някъде да не се занимавам с верифициране и банкови преводи, а направо да си ползвам картата. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundy Posted July 8, 2018 Report Share Posted July 8, 2018 13 hours ago, 4oKuTo said: Здравейте! Интересува ме има ли начин в момента за изтегляне на фиат към дебитна карта VISA /на ЦКБ/. Знам, че в повечето борси дебитните карти стават само за купуване на крипто, но не и за теглене... Има ли опция някъде да не се занимавам с верифициране и банкови преводи, а направо да си ползвам картата. Благодаря предварително! Няма такъв филм без верификация да си теглиш фиата от дебитната карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oKuTo Posted July 8, 2018 Report Share Posted July 8, 2018 Преди 2 часа, Sundy написа: Няма такъв филм без верификация да си теглиш фиата от дебитната карта. Верифициране на акаунта на борсата ще има. Имам в предвид без верифициране със SEPA превод. Просто директно ползване на дебитна карта, с която се купува и продава. Въпреки че таксите са малко по - високи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staunch Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Някой скоро пробвал ли е да си купи Етър в Coinbase с дебитна карта на ЦКБ понеже ми отхвърля транзакцията. Последно бях купувал преди 3-4 месеца и нямах такъв проблем. Някакви алтернативи ако не стане по този начин? Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 3 hours ago, staunch said: Някой скоро пробвал ли е да си купи Етър в Coinbase с дебитна карта на ЦКБ понеже ми отхвърля транзакцията. Последно бях купувал преди 3-4 месеца и нямах такъв проблем. Някакви алтернативи ако не стане по този начин? Благодаря! От известно време и аз не мога. Пише "Merchant does not support this transaction" или нещо подобно. Алтернативата е Дебитна карта -> Revolut -> Coinbase/GDAX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Ако ползвате MEW може да пробвате и да дадете обратна връзка: https://bitcoinexchangeguide.com/myetherwallet-mew-adds-ethereum-eth-usd-eur-buying-options/, приемат виза и мастъркард https://ccswap.myetherwallet.com/#/ пише че 1% чарджат Extra charges apply in addition to the rate provided, including a 1% MyEtherWallet fee. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beemer Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Нечие мнение? Sundy, Fiffo and vamp111 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts