Wabi Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Браво, отлична идея, ще се пробва скоро Курсовете им не съм ги сравнявал с кракен или други борси, но пък е много по-лесно да отидеш на място , когато си начинаещ, и на купиш "физически" нещото, отколкото да влезеш в схема с 5 сайта посредници (или банки) и чак тогава борса За напредналите едва ли ще представлява огромен интерес, те вече са свикнали да минават през големите борси навън, но такава машина би привлякла много нови хора, които лесно да купят и завъртят парите си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 в Азия е пълно и хората ги ползват много, мисля ,че е по-добре понеже много хора не могат да си купят директно от борса а OTC в Бг не е за всеки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starstar Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 В Coinbase ми излиза съобщение, че са с нова банкова сметка. От къде мога да я видя, за да си я сменя в Revolut-а или е нужно да изтрия стария линкнат акаунт и да направя наново верификацията? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 в койнбейс като дадеш да депозираш не дава ли новата им сметка ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starstar Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 Да, така излезе. Благодаря! vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubk Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 Здравейте, знам за banki.link разгледах внимателно, но информацията не е от последните 2-3 месеца по-стара е основно. Мога ли ако някой е превеждал (от Coinbase), за да знам коя сметка да впиша за SEPA превод. например: да преведа към Фибанк дебитна в евро ми е сметката ? или да си ползвам Bunq. благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w-crypto Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Питам тук, понеже повечето потребители на форума са запознати с различни методи за разплащане, от тези, за които знаят вече масата от хора. Възможно ли е да имаш дебитна карта, без да си обвързан с някоя банка? Реално ми трябва карта, която да ползвам за реклами във ФБ и Гугъл, но да няма сметка в банка? Възможно ли е това да се случи? Ако да - как ще се вкарват пари в тази карта? Дали ще може да се вкарва фиат или само криптовалути? Иска ми се анонимност до някаква степен. Принципно тия платформи не ги интересува откъде идват парите, въвеждаш в системата карта и те периодично си дърпат. Интересува ги какво рекламираш, ако то не е забранено според техните правила, то проблеми с тях нямаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Анонимно няма как! да имаш карта VISA Master или каквото и да е! За карта може да си изкараш от Револют или Мистъртанго, но и при двете се регистрираш с лична карта. Аз да попитам друго... Как се пращат сега пари към Кракен освен по банка. Преди можеше с Револют, после уж го спряха, сега не може вече. Уж Mistartango, но сега си направих регистрация и се оказа, че може но с такси/платени абонаменти и тн. В общи линии и двете платформи са пуснали крипто и искат от тях да го купуваш. Има ли друга подобна, която да работи в тази посока да можеш без такса или с минимална такава да пратиш в Кракен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 MrTango e 5 евро на месец + 1 евро за превод входящ/изходящ към крипто борса Да, не е безплатно както преди, но тия такси са капка в морето в определени случаи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbb Posted August 9, 2018 Report Share Posted August 9, 2018 От днес,от Обб каь стампа превод отказан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted August 9, 2018 Report Share Posted August 9, 2018 Ееех, всички чакат с нетърпение малтийската банка на Binance ivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubk Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 13 hours ago, bbb said: От днес,от Обб каь стампа превод отказан какво е "каь стампа" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 борсата се казва Bitstamp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubk Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 ОК разбрах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbb Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 Сори ,пиша през тел.Да,става дума за Битстамп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbb Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 Сега отивам до ДСК да пусна,че е време за покупки според мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 преди 45 минути, bbb написа: Сега отивам до ДСК да пусна,че е време за покупки според мен що не ползваш и-нет банкиране и да не се занимаваш с ходене до каса и нареждане на пари от там, мисля няма да бъдат много усмихнати ако им кажеш за къде са парите, а през и-нет банкирането никой не пита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbb Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 Чакам да ми активират услугата,до сега пращах през Обб,ако и Дск ме отрежат ,лошо.Правил ли си превод скоро от тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 @bbb да, всеки месец пращам от ДСК към КРАКЕН, през седмица имам от КРАКЕН към ДСК, от 2015 год. насам не съм имал проблем с нито един превод, въпреки че на страницата им имаше съобщение, че не правят преводи към криптоборси според мен безпроблемните преводи се дължат на това, че Кракен ползват европейска еврова сметка във ФИДОР банк, което е в Германия ползвам само електронното банкиране bbb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbb Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 1 hour ago, vamp111 said: @bbb да, всеки месец пращам от ДСК към КРАКЕН, през седмица имам от КРАКЕН към ДСК, от 2015 год. насам не съм имал проблем с нито един превод, въпреки че на страницата им имаше съобщение, че не правят преводи към криптоборси според мен безпроблемните преводи се дължат на това, че Кракен ползват европейска еврова сметка във ФИДОР банк, което е в Германия ползвам само електронното банкиране Току що го пуснах,ще пиша като има резултат.Много тегаво с тия банки,4 ме отрязаха до тук.И благодаря за инфото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubk Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 Някой да е пробвал да знае, дали има проблем SEPA превод от coinbase до фибанк (EUR <->EUR) ? Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 35 minutes ago, bbb said: Току що го пуснах,ще пиша като има резултат.Много тегаво с тия банки,4 ме отрязаха до тук.И благодаря за инфото Кои банки са те отрязали ,ще бъде полезно инфото? Аз знам със сигурност за ПроКредит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbb Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 2 minutes ago, Wabi said: Кои банки са те отрязали ,ще бъде полезно инфото? Аз знам със сигурност за ПроКредит. Ами Райфайзен,Алианц,Обб и Прокредит.Като за Райфайзен имам познат на когото преводите минават.Явно е избирателно при някои банки.Идея нямам защо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbb Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 2 minutes ago, Wabi said: Кои банки са те отрязали ,ще бъде полезно инфото? Аз знам със сигурност за ПроКредит. Ами Райфайзен,Алианц,Обб и Прокредит.Като за Райфайзен имам познат на когото преводите минават.Явно е избирателно при някои банки.Идея нямам защо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 Мерси за инфото. Става дума за директните преводи и мисля, че и Уникредит не разрешават директно получаване/пращане към борса. Алианц разрешаваха до към края на февруари и при мен минаваха, доста народ се пренасочи към тях тогава, ама всичко беше за кратко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts