vamp111 Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubk Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Нещо ново интересно улеснено за преводи от крипто борси през нещо до български банки ? не сме писали отдавна благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 1, 2019 Report Share Posted March 1, 2019 ДСК->КРАКЕН-ДСК работи от 2014 год. до ден днешен без проблем! борсата hodlhodl предоставя много начини за покупка и продажба, пробвайте я няма да останете разочаровани и все пак, OTC е най-добрия вариант! tuzara82 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubk Posted March 1, 2019 Report Share Posted March 1, 2019 2 hours ago, vamp111 said: ДСК->КРАКЕН-ДСК работи от 2014 год. до ден днешен без проблем! борсата hodlhodl предоставя много начини за покупка и продажба, пробвайте я няма да останете разочаровани и все пак, OTC е най-добрия вариант! благодаря да сигурно, защото още не съм ползвал ходлходл, ще пробвам като се наложи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 някой с Револют да ми разясни нещо, как регистрирам вече 19 нови тел. номера през реферал и през сайта им, но не получавам СМС-а с линка за инсталация... писах 4-5 мейла на съпорта, рових се във форума им, нищо не открих Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 Някой да е ползвал последните 4-5 месеца MisterTango за преводи от и към Кракен? Преди си работеше идеално(2018 до към октомври), после имаше оплаквания из нета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гари Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 8 hours ago, Wabi said: Някой да е ползвал последните 4-5 месеца MisterTango за преводи от и към Кракен? Преди си работеше идеално(2018 до към октомври), после имаше оплаквания из нета... Май вече изобщо не могат да се правят преводи в евро към Мистертанго. Остана само варианта да пратиш БТС на техния ексчейджър и да ги продадеш там, след което да си дърпаш еврата. Wabi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 преди 35 минути, Гари написа: Май вече изобщо не могат да се правят преводи в евро към Мистертанго. Остана само варианта да пратиш БТС на техния ексчейджър и да ги продадеш там, след което да си дърпаш еврата. @Wabi В началото на тази седмица Карта(кредитна и дебитна от РББ) -> Револют -> Мистертанго -> Кракен Работи vamp111 and Wabi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Преди през Paysera зареждах лева и после евро в MrTango, ще се тества явно посока борса. Вече за обратния път нещо вариантите рязко намаляха... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 14, 2019 Report Share Posted April 14, 2019 значи навън хората имат безконтактно плащане и обмен на средства чрез мобилни апликации на телфоните си, услуги като CashApp, TenCent, AliPay, WeChatPay, ApplePay и т.н ние тук имаме силиконова гривна с вградена симкарта/чип благодарение на Пиреус банк..... ъъъъъъъъ излезте от пещерите БГ Динозаври!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 On 3/28/2019 at 8:55 AM, ivan said: @Wabi В началото на тази седмица Карта(кредитна и дебитна от РББ) -> Револют -> Мистертанго -> Кракен Работи И аз има успешен превод след средата на февруари. Но нещо много ме съмнява, че ще гръмнат като скам скоро. Някой мнения? Отделно си ме чарджват по 4.99 евро всеки месец. Само последните 2 сумите са малко по-малки и различни - може би смяна на политиката... Сега правя един превод, да видим какво ще излезе. Май ще се минава на ДСК... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuzara82 Posted April 18, 2019 Report Share Posted April 18, 2019 Здравейте колеги а варианта Kraken- Mistertango-Paysera-бг банка дали работи някой има ли наблюдения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 18, 2019 Report Share Posted April 18, 2019 Kraken->DSK работи всяка седмица за другите варианти нямам наблюдения tuzara82 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heimdal Posted June 28, 2019 Report Share Posted June 28, 2019 Здравейте Пробвах да се регистрирам в Coinbase, но ми поиска банково извлечение, битова сметка или извлечение от кредитна карта. Предоставих банково извлечение, но получих email че съм отхвърлен защото е на кирилица. Някой да знае как да се сдобия с банково извлечение от БГ банка на английски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 28, 2019 Report Share Posted June 28, 2019 1. От гише на банката (но не всички банки имат формуляри на английски) 2. Ако имаш онлайн банкиране, щтракаш го на английски.... правиш скрийншот и готово! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted June 28, 2019 Report Share Posted June 28, 2019 По принцип мисля, че и самата банка би могла, ако се направят на слънчасали има разни там делегирани преводачи...пиша по памет. В скоро време ще поискат и препоръки поне от трима регистрирани в койнбазата, информация за уседналост за поне 2 години на адреса ти, клетвена декларация че не играеш хазарт, не изневеряваш повече от един път на година, не пиеш повече от стандартната дневна доза течни замайващи ферментационни течности, извлечение от национална база данни, че не си в раковия регистър, служебна бележка от психодиспансера че не се водиш на отчет, свидетелство за съдимост, пак преведено, бележка от КОС, че не притежаваш каквато и да е форма на оръжие, и може би ръчно написана бележка от отчето, че посещаваш църквата поне веднъж седмично... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heimdal Posted June 28, 2019 Report Share Posted June 28, 2019 Това за гишето на банката ще трябва да го проверя в офиса на банката. Инъче това със скрийншота няма да стане - банковото извлечение го прилагам защото има адреса ми на него. Във интерфейса на електронното банкиране го няма, а извлечението излиза на бг независимо, че интерфейса ми е на engl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 28, 2019 Report Share Posted June 28, 2019 другия начин е, да снимаш ЛК (с адреса отгоре) сложена на банковото извлечение + сметка за ток или вода пак със адреса от картата и така... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 8, 2019 Report Share Posted July 8, 2019 Колеги, ако някой от вас познава хора в банка готови да ми дадат кредит в размер на 10 000 000 лв, да ми пише на лично. Фирма регистрирана 2006 год. с дейност от 2010-та, за 2018-та е с оборот над 300 000 лв месечно, вкл и до миналия месец. Осигурявам се на максимален праг от 7 години насам, фирмата е на мое име + съм управител. Никога не съм имал кредити и не съм бил съдлъжник по такива. На мое име нямам никакво движимо и недвижимо имущество, за това кредита е фирмен, тъйкато повечето банки не дават повече от 100 000, готов съм да дам сериозен процент от сумата на тези дето ми помогнат. става дума за БАНКА, не финансова институция от небанков тип или разни заложни къщи и лихвари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 9, 2019 Report Share Posted July 9, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 10, 2019 Report Share Posted July 10, 2019 На 8.07.2019 г. at 16:41, vamp111 написа: Колеги, ако някой от вас познава хора в банка готови да ми дадат кредит в размер на 10 000 000 лв, да ми пише на лично. Фирма регистрирана 2006 год. с дейност от 2010-та, за 2018-та е с оборот над 300 000 лв месечно, вкл и до миналия месец. Осигурявам се на максимален праг от 7 години насам, фирмата е на мое име + съм управител. Никога не съм имал кредити и не съм бил съдлъжник по такива. На мое име нямам никакво движимо и недвижимо имущество, за това кредита е фирмен, тъйкато повечето банки не дават повече от 100 000, готов съм да дам сериозен процент от сумата на тези дето ми помогнат. става дума за БАНКА, не финансова институция от небанков тип или разни заложни къщи и лихвари Все още издирвам банка готова да ми даде 10ММ лв. фирмен кредит. Давам 15% комисионна! без ЦКБ и СиБанк! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted July 10, 2019 Report Share Posted July 10, 2019 Освен приходите има ли фирмата или ти какво да се ипотекира насреща за тази сума? Без насрещна ипотека ме съмнява някоя банка да даде, освен ако ти не си на гъсто с собствениците и. На заплата 6к лв отпускат 400-500к кредит при ипотека на жилището, което ще купуваш. Предполагам тези пари искаш да ги вкараш в някой алт ;), който очакваш да избухне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 10, 2019 Report Share Posted July 10, 2019 фирмата има само една Шкода 2018-та, даже не знам колко пари струва... разчитам на оборотите като цяло, от консултантска дейност са, осчетоводяват се като комисионни за, само изцяло с Евро проекти е дейноста. 10 милиона лв спешно ми трябват да ги набия в някой алт, примерно рипъл или да ги пусна х100 в битмекс да, най-добре ще стане, добре ме надуши pegass 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 12, 2019 Report Share Posted August 12, 2019 negative rates coming soon и във вашата банка.. If you have over €500k the bank will now charge you negative rates UBS любимата банка на народа https://www.theguardian.com/business/2019/aug/06/raking-it-in-ubs-to-start-charging-super-rich-clients-for-cash-deposits Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Socks & Sandals Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 Здравейте, обмислям да направя покупка на BTC за X сума и се колебая по какъв начин да си закупя койни. Имам сметка в ДСК и мислех да пращам от ДСК към Кракен. Това, което ме притеснява е, че официалната позиция на банка ДСК е, че не работи с криптовалути и не осъществява преводи свързани с криптовалута. Доколкото разбрах по някаква причина през ДСК все още върват преводите към Кракен. Това, от което се опасявам е да не стане така, че след време да искат да ми правят някакви мизерии от ДСК като закриване на сметки и тн (имало е подобни случаи с други банки по света). Попаднах на следната фирма, която предлага продаване и купуване на BTC и други крипто валути чрез кеш. https://dg.cash/ Какво мислите за нея. Имали доволни, които са ползвали услугите ѝ. Също така какво мислите като вариант за купуване на BTC лично от човек. Има ли такива, които са го правили, можете ли да споделите опита си и някакви съвети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts