vamp111 Posted August 22, 2019 Report Share Posted August 22, 2019 Здравей, ако имаш регистрация в Кракен и верифицирана сметка и акаунт там, прати си паричките от ДСК директно и не се занимавай с "фирми" ! Банката на Кракен е Фидор Банк и се намира в Мюнхен, ако от ДСК на по-късен етап ти замразят сметката, може директно да ги атакуваш в съда, превода който си осъществил е междибанков в евро нищо по-различно. Ако искаш да купиш от човек (за мен това е най-сигурния начин) може да ми пишеш на лично съобщение за каква сума става и от кой град си, това ще е достатъчно, да ти намеря otc брокер Поздрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Socks & Sandals Posted August 22, 2019 Report Share Posted August 22, 2019 4 hours ago, vamp111 said: Здравей, ако имаш регистрация в Кракен и верифицирана сметка и акаунт там, прати си паричките от ДСК директно и не се занимавай с "фирми" ! Банката на Кракен е Фидор Банк и се намира в Мюнхен, ако от ДСК на по-късен етап ти замразят сметката, може директно да ги атакуваш в съда, превода който си осъществил е междибанков в евро нищо по-различно. Ако искаш да купиш от човек (за мен това е най-сигурния начин) може да ми пишеш на лично съобщение за каква сума става и от кой град си, това ще е достатъчно, да ти намеря otc брокер Поздрави! Имам акаунт в кракен, не е верифициран. Преди време бях пробвал да пратя някаква малка сума към Кракен, за да видя как става и тн и беше минал успешно. Допада ми идеята за купуване на BTC с кеш. Досега никога не съм купувал от човек. Бих купил от някои от по-големите имена в форума ако продават, защото вдъхват повече доверие отколкото някой непознат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dilieff Posted August 22, 2019 Report Share Posted August 22, 2019 Dg.cash са точни използвал съм ги няколко пъти както и мои познати не съм имал никога проблем с тях, битомата в мола на Цариградско също е техен и комисионната е абсолютно същата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 22, 2019 Report Share Posted August 22, 2019 лично не се познавам с никой от форума, също така не бих има доверие на който и да е било тук повече от колкото на случайно срешнат човек на улицата, не продавам нищо.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted August 29, 2019 Report Share Posted August 29, 2019 Здравейте! Преди време понечих да направя СЕПА трансфер от ЦКБ към Койнбейз. Дадоха ми една подробна бланка да попълвам за международен превод. Стигнах до това кой да плати таксата по превода - аз, получателя или по равно. Какво трябва да отговоря на този въпрос? И дали въобще ще ми одобрят превода от ЦКБ към Койнбейз? Не им споменавам думите "криптоборса", "биткойн" и "Койнбейз". И въобще някакви съвети относно зареждането на Койнбейз акаунт с банков превод? Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamer4o Posted August 29, 2019 Report Share Posted August 29, 2019 30 minutes ago, fashion_m said: Здравейте! Преди време понечих да направя СЕПА трансфер от ЦКБ към Койнбейз. Дадоха ми една подробна бланка да попълвам за международен превод. Стигнах до това кой да плати таксата по превода - аз, получателя или по равно. Какво трябва да отговоря на този въпрос? И дали въобще ще ми одобрят превода от ЦКБ към Койнбейз? Не им споменавам думите "криптоборса", "биткойн" и "Койнбейз". И въобще някакви съвети относно зареждането на Койнбейз акаунт с банков превод? Благодаря. Ако имаш карта в ЦКБ не се занимавай с банкови преводи. Правиш си Revolut акаунт, качваш пари в революта от картата на ЦКБ и от революта пращаш към койнбейс. Такси нула, даже курса лева-евро можеш да си го натъкмиш да ти е в полза. Пристигат за 1 ден парите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 30, 2019 Report Share Posted August 30, 2019 Преди 10 часа, fashion_m написа: Здравейте! Преди време понечих да направя СЕПА трансфер от ЦКБ към Койнбейз. Дадоха ми една подробна бланка да попълвам за международен превод. Стигнах до това кой да плати таксата по превода - аз, получателя или по равно. Какво трябва да отговоря на този въпрос? И дали въобще ще ми одобрят превода от ЦКБ към Койнбейз? Не им споменавам думите "криптоборса", "биткойн" и "Койнбейз". И въобще някакви съвети относно зареждането на Койнбейз акаунт с банков превод? Благодаря. ти плащаш таксата за превод, защото ти го инициираш, банката на койнбейс отделно може да те таксува за входящ превод според условията им (нямам койнбейс, за да ти кажа със сигурност) но много колеги тук имат, така че да се включат моля! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted August 30, 2019 Report Share Posted August 30, 2019 22 hours ago, dreamer4o said: даже курса лева-евро можеш да си го натъкмиш да ти е в полза. Как се натъкмява курса лева-евро? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartenBG Posted August 30, 2019 Report Share Posted August 30, 2019 преди 53 минути, fashion_m написа: Как се натъкмява курса лева-евро? Като заложиш предварително на какъв курс Револют да направи превалутирането. 1.95583 е на БНБ, а при Револют е през работни дни около 1.94xx, а събота и неделя около 1.92xx dreamer4o 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted August 30, 2019 Report Share Posted August 30, 2019 На печелившите честито https://www.economic.bg/bg/news/11/banka-dsk-e-globena-s-1-mln-leva-po-gdpr.html vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brainsick Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 Случайно някой да знае за проблем в 'Coinbase' със закапуването на BTC? Днес пробвах да си купя малко крипто и Койнбейс ми отказа две тразакции - ползвам Уникредит Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted September 3, 2019 Report Share Posted September 3, 2019 @brainsick от Уникредит ли ти я отказаха, какво казват? дай малко повече информация... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexleo Posted September 3, 2019 Report Share Posted September 3, 2019 Пичове, ползвайте преводи от "нашите" български банки към он-лайн банки и от там към Койнбейза.... През бума на крипто зимата на 2017, имах над 20 отказани транзакции от ДСК, после проучвах БГ банките и само спънки, след което си направих акаунти в он-лайн чуждестранни банки и от тогава нямам отказана поръчка за buy/sell крипто в Coinbase vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted September 3, 2019 Report Share Posted September 3, 2019 От БГ банка към Револют и от Револют към БГ банка правят ли проблеми? Аз си заредих Революта с дебитна карта, но ми е интересно с банковите преводи как стоят нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted September 3, 2019 Report Share Posted September 3, 2019 DSK->KRAKEN->DSK от 2015-та не съм имал проблем tuzara82 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexleo Posted September 3, 2019 Report Share Posted September 3, 2019 дск -> пейсера -> револют -> койнбейз и наопаки няма проблем. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamer4o Posted September 3, 2019 Report Share Posted September 3, 2019 7 hours ago, fashion_m said: От БГ банка към Револют и от Револют към БГ банка правят ли проблеми? Аз си заредих Революта с дебитна карта, но ми е интересно с банковите преводи как стоят нещата. Няма проблем, всеки месец правя по малки преводи в посока Койнбейс. На обратно съм пробвал само няколко пъти миналата година и нямаше проблеми. fashion_m 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brainsick Posted September 3, 2019 Report Share Posted September 3, 2019 10 hours ago, vamp111 said: @brainsick от Уникредит ли ти я отказаха, какво казват? дай малко повече информация... Мерси за отговра Проблема е бил в Койбейс. Не мога да кажа защо, но днес вече можех да купя. Иначе вечерта звъннах на съпорта и казаха, че нямам проблеми с картата. Интересното е че въобще не са получили заявка от Койбейс за осъществяване на тразакция. Разквам го това, в случай, че и при някой друг се появи подобен 'проблем'. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted September 19, 2019 Report Share Posted September 19, 2019 Някой да е успял да се верифицира за Coinbase за earn програмата ? Опитам какво ли не, свързвах се многократно с съпорта, той повтаря едно и също сякаш не е човек а робот, накрая спряха да ми отговарят изцяло. Трябва ли ми врификация левел 2 за тази програма ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted September 19, 2019 Report Share Posted September 19, 2019 май можеше един ърн без 2-ри левел, оттам трябва.... бях се опитвал но нещо не беше ок при тях, не можах да го активирам, опитвах на 3 пъти и ги отсвирих.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted September 19, 2019 Report Share Posted September 19, 2019 Аз преди месеци бях взел 3 ърна, без да имам 2ри левел. После по едно време ми изкачаха някакви сметки и касови бележки да прикачвам точно за големия ърн на xlm. Тогава и аз го отсвирих, но сега ми се преиска пак + има още 2-3 след него. Но като дам за верификация на 2ри левел вече дори не ми излиза нещо да попълвам а направо това: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted September 19, 2019 Report Share Posted September 19, 2019 да не е US citizens only ? p.s. кефиш ме, че ползваш Brave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Преди 12 часа, vamp111 написа: да не е US citizens only ? не би трябвало, защото 2-ри левел отключва по-големи лимити.... Адам, пиши на съпорта че "системата не ти позволява да активираш 2-ри левел да го направят ръчно", не им говори за ърн (може и да са го спрели за нас "белите държави", където на 80% юзърите им са заради ърна), ама да се правят на шушляци.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Преди 4 часа, Pistolero написа: не би трябвало, защото 2-ри левел отключва по-големи лимити.... Адам, пиши на съпорта че "системата не ти позволява да активираш 2-ри левел да го направят ръчно", не им говори за ърн (може и да са го спрели за нас "белите държави", където на 80% юзърите им са заради ърна), ама да се правят на шушляци.... Точно на това ми заприличва тяхната работа. Отгоре са им казали, да въртят и да мажат ако някой от 3тия свят пита за ърн, и повтярят едно и също. Копи пейст 50 реда глупости всеки път. Видяхте ли новината от вчера ? https://blog.coinbase.com/coinbase-continues-to-explore-support-for-new-digital-assets-70419575eac4 паднах от смях Имаше един коментар, че целия екип се състои от сбирщина идиоти, и на мен точно на това ми заприличва. Просто са едни от първите, които са в играта. Дори на мен, който не съм гуру, са ми смешни вече ... зора ми беше за ърна, и да им бия шута, но май преди това ще стане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Бива бива, ама от 15 " дигитални валути" да не съм чувал нито една ... Не знам колко надълбоко трябва да си заровен в шиткойните за да са ти познати тези. Повечето ми звучат като китайски газирани напитки ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts