AdamKadmon Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Бива бива, ама от 15 " дигитални валути" да не съм чувал нито една ... Не знам колко надълбоко трябва да си заровен в шиткойните за да са ти познати тези. Повечето ми звучат като китайски газирани напитки ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Преди 17 часа, vamp111 написа: да не е US citizens only ? p.s. кефиш ме, че ползваш Brave Ползвам го от февруари, точно като взех ърна за BAT от койнбаейс. Съчетах ги работите, Тогава пусна 7$ ако си инсталираш brave. Сега са 3$ ама това е др въпрос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 n any Coinbase supported country, excluding residents of New York or Hawaii state, or any other location in which the underlying asset is not listed by Coinbase on Pro or Consumer Note that Customers in many of those countries -- namely the United States, United Kingdom, some countries in the European Union (Belgium, Switzerland, Denmark, Ireland, Germany, Iceland, Luxembourg, Netherlands, Norway, Sweden), Canada, Singapore, Australia, Hong Kong, New Zealand, South Korea, and Taiwan -- will be able to get instantly verified and start earning immediately, as long as they pass our ID verification processes and meet other eligibility criteria. Customers in all other supported countries may indicate their interest and join the waitlist. Due to popular demand in those markets, please note it may take some time to be able to start earning -- even if you are an eligible customer. Най-накрая разгеле ! Да знаете, до февруари, март беше ок. След това са въвели някакви спирачки за 3тия свят, и сега ти казват да чакаш, ама дали ще го дочакаш е др въпрос ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexleo Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Преди време се възползвах, после след 10 опита и писане на съпорта няколко пъти се отказах от "ърна" вече. Вече всичкото е джойн уейтинг лист.... и са ни "*бали" нас третата държава. AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 същата работа ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Аз им теглих една де, казах им, че съпорта им за нищо не става и че е супер несеризоно след месеци опити, накрая да ми кажат че не мога. Точно за 5 сек ще проверят, от къде съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 dox-наха, който можаха американец, вече им е все тая... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamer4o Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 Coinbase Pro - вдига таксите за търговия. За ценови клас под 100K$ Taker fee от 0,25% на 0,50% и Maker Fee от 0,15% на 0,50% .... Maker fee е повишаване над 300% хич не са нагли vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexleo Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 То май, всички сме в този клас , с най-големият ръст - до 100к dreamer4o 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 Да ги вдигат ... тъкмо hodlhodl и bisq ще започнат повече хора д а ползват. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted November 4, 2019 Report Share Posted November 4, 2019 На 29.08.2019 г. at 23:40, dreamer4o написа: Правиш си Revolut акаунт, качваш пари в революта от картата Револют пуснаха супер оферта: Revolut for Business присъединилата се фирма или фрийлансър ще получат бонус от 60 лв. Може да ползвате този линк. Най- им се нервя на нашите банки, където чакам 2-3 дни и ми вземат 16+лв за входящ превод, докато при Революта превода е до 2 часа с 0 такси.... Даже мислех да им купувам акции, миналата година са с ръст 300% на клиентите... че докато банките гледат %, на Revolut ръста им е в пъти...! vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATMIT Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 Здравиете, имам катра револют, преведох 1000евро към Bitstamp ,но отказаха превода . Никъде в Револют не мога да напиша основание за превода, а именно кода с който трябва да ми захранят сметката. Има едно поле където пише добавяне на справка ,пиша кода и пак не приемат превода. Някой има ли представа как мога да преведа евро от Рevolut към Bitstamp и дали изобщо е възможно,при положение че четох някъде в изпложението на Revolut че работят с Bitstamp. Защото всички Български банки отказват да извършат превод . Или ако има някакъв друг начин по който да се добера до Битастмп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexleo Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 Аз си превеждам без никакъв проблем от Revolut към Coinbase и наопаки За Bitstamp , не мога да споделя мнение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 @BATMIT на Битстамп банката е в Хърватска казва се Gorenjska banka и е част от SEPA безплатно депозираш и с/у 3 евро теглиш, не би трябвало да ти отказват превод от нито една БГ банка и все пак ако е така, пробвай през DSK тя е Полска, не Българска така че по може да ти върже. направи си и Интернет банкиране, когато беше кризата с банките не спирах да ползвам ДСК към Кракен и Битстамп през интернет банкирането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATMIT Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 Ще пробвам,а до какви суми мога да превеждам без да се усетят? иначе ми отказаха преводи от "СИ банк'' сега ОББ, Райфаизен, ЦКБ, ПИБ вече ми писна да отварям сметки . Може ли да ми кажете каква е пътечката през електронните портфейли. С револют май не става . Примерно ако отворя сметка в PAYSERA мога ли от нея да направя евро превод в Bitstamp ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 ДСК с електронно банкиране, не би трябвало да имаш проблем, за 24ч не надвишавай 4995лв (вкл. таксите) защото влизаш в дневния отчет и превода ти се преглежда от служител! Alexleo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted December 11, 2019 Report Share Posted December 11, 2019 Директно от Paysera към борса не става. Както и боратният път. В борсите си има обяснено и защо. Ако вече имаш персонален IBAN на твоите имена и бла бла условия може би ще можеш да превеждаш директно, но отново според зависи. Така че или директно от банка или през някой посредник. В момента МистърТанго са в проблемен период, но поне свалиха таксата от 5евро на 1евро, дано скоро да отворят отново транзакциите, нещата се случват в рамките на 1 ден понякога - банка-пейсера-мртанго-кракен или обратното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATMIT Posted December 13, 2019 Report Share Posted December 13, 2019 На 12.12.2019 г. at 0:37, Wabi написа: Директно от Paysera към борса не става. Както и боратният път. В борсите си има обяснено и защо. Ако вече имаш персонален IBAN на твоите имена и бла бла условия може би ще можеш да превеждаш директно, но отново според зависи. Така че или директно от банка или през някой посредник. В момента МистърТанго са в проблемен период, но поне свалиха таксата от 5евро на 1евро, дано скоро да отворят отново транзакциите, нещата се случват в рамките на 1 ден понякога - банка-пейсера-мртанго-кракен или обратното. Paysera наистина на става , пробвах се да преведа директно,но след хиляди имейли да ме питат за какво ще се ползват парите - ми отказаха и цитираха няква точка в която пише че не толерират търговията на криптовалути . И ако отново ако се опитам да преведа към Битстамп ще ми закрият акаунта :)))) Питането ми е : през Мистъртанго в момента правят ли се преводи и таксата за поддръжка 1eur на месец ли е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted December 13, 2019 Report Share Posted December 13, 2019 За МisterTango- Пусни 1 мейл до съпорта им, отговарят сравнително бързо (1-2дни макс), преди 1-2 седмици не правеха транзакции и не съм виждал обновено инфо да са им разрешили транзакциите. За таксата - пише 1 евро, но в моя акаунт последно си ме чарджиха 5 евро, ще видим края на месеца дали новата такса е за всички или само за нови юзъри. Ако ти пишат от съпорта, моля да напишеш тук какво са дали като инфо. Иначе превод до Кракен/Битстамп - виж по примера на Vamp111 да пуснеш от онлайн банкирането на DSK банк. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nandrolon Posted December 18, 2019 Report Share Posted December 18, 2019 Здравейте! Изтеглих малка сума от кракен към ЦКБ. След което послвдва обаждане от банката. Започнаха едни обеснения как не искали да работят с тях заради моята сигурност. И ако продължавам да получавам пари ще ми затворят сметката. Явно са се помислили за последната банка на света. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexleo Posted December 18, 2019 Report Share Posted December 18, 2019 малка сума е разтегливо понятие. 100 евро ли? или повече. И да българските банки са много морално умствено и технологически изостанали във всяко едно отношение. Само продължават да вдигат таксите и да печелят все по-големи рекордни печалби от гърба и джоба на хората. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 18, 2019 Report Share Posted December 18, 2019 Преди 3 часа, nandrolon написа: Здравейте! Изтеглих малка сума от кракен към ЦКБ. След което послвдва обаждане от банката. Започнаха едни обеснения как не искали да работят с тях заради моята сигурност. И ако продължавам да получавам пари ще ми затворят сметката. Явно са се помислили за последната банка на света. колега, първо нандролона е много вреден и от него има трайни последствия, не знам с какъв опит си в сферата, но ако искаш може да ми споделиш на лично! второ, ако превода ти е бил над 4995лв, всяка една банка щеше да го хване трето, ЦКБ трябва да ти пратя писмо с основание, защо ти закриват сметката и какъв е проблема да работят с друга банка по SEPA четвърто, направи си ДСК + електронно банкиране и забрави за проблемите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 2, 2020 Report Share Posted January 2, 2020 fuck with Bitcoin if you want to get fucked Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexleo Posted January 2, 2020 Report Share Posted January 2, 2020 Какво се е случило тук, че да закриват онлайн банкиране и прекратяват договора ти? Тъй като и аз ползвам същата понзи схема (дск) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted January 2, 2020 Report Share Posted January 2, 2020 Ами усетили са се Просто всички банки в БГ не изпълняват дори някои от елементарните условия, които съществуват 50 години, камо ли да се занимават с нещо ново като крипто. Просто нямат умствен капацитет. По-лесно е да закриваш отколкото да внедриш нещо ново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts