vamp111 Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 преди 19 минути, Renesita написа: При депозиране също ли препоръчвате да се прави с icard? ДА Също, чух за някакви банкомати, от където може да се теглят пари, но не разбрах как става. Казаха ми че това било най-сигурният и инкогнито вариант. Вие практикувате ли го, ако да, ако може да споделите малко повече инфо. Икард ти дават банкова карта, можеш да теглиш от всички банкомати Смятате ли, че вариантът с icard също ли е инкогнито откъм въпроса с данъците? НЕ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darina888 Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 Здравейте трябва ми немски IBAN .Някой знае ли коя виртуална банка която предлага немски IBAN да предлага услугите си и в България,защото вече 2 седмици търся ,то има ама те видиш ли уж предлагали на европейците своите услуги ама само на нас не ни ги предлагат,не пращат карти до тука .Някои от тях например NURI на битуала имат имат уникален съпорт, верификацията им е трудна ,претенциозна.Вивид кард пък нито приемат нито предават,а N26 още като попълвах акаунт разбрах че не предлагат услугите си за български граждани.Вече 10 години сме в Европейски обаче само на приказки .Като че ли Британските финансови институции са по отворени за български граждани макар че те вече не са в съюза.Ако знаете такава банка дето да си направиш лесно една проста сметка и ако може без месечна такса, дори и да не работи с криптовалути кажете.И като почнат с тези техните видеоидентификации да те правят на маймуна тук застани там застани че тъмно.Абе нормалните хора искат снимка с лична карта и толкоз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 https://www.fidor.de/ axl100 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darina888 Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 Фидор мисля че имат месечна такса ,а и дали ще успея да получа TAN защото пробвах с една друга от там този ТАн не дойде изобщо. Някой правил ли е аккаунт в 1822мобиле на sparkasse.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nandrolon Posted June 6, 2021 Report Share Posted June 6, 2021 На 3.06.2021 г. at 19:05, darina888 написа: Здравейте трябва ми немски IBAN .Някой знае ли коя виртуална банка която предлага немски IBAN да предлага услугите си и в България... Трябва ти vivid , отваря ти сметка в solarisbank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRocket Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinetizzz Posted June 11, 2021 Report Share Posted June 11, 2021 На 28.05.2021 г. at 11:04, kinetizzz написа: Здравейте, Искам да попитам някой, дали скоро му е бил отказвам превод от Бинанс към банка. Знам, че ще има хора, които ще кажат, че съм луд да тегля от криптоплатформа към банка, но преди това бях опитал няколко пъти по-малки суми и бяха минали и реших да опитам с някакв малка четирицифрена да пробвам и си го набих :D. Та, казусът ми е следният - опитвам превод от Бинанс към ОББ, но явно транзакцията не минава, защото парите не стигат банката, но не се връщат и в Бинанс. На 3 Май са го приключили превода в Бинанс и оттогава тези пари са яко инкогнито. Случвало ми се е преди да ми режат преводи, но никога не съм чакал над 1-2 седмици да ми върнат парите в съответния профил, откъдето тръгват. Та въпросът ми е - ако на някой са му отказвали превод от Бинанс, колко време е отнемало да върнат парите им към акаунта? Искам да уточня също, че от ОББ ми казаха, че преводът въобще не е стигал до тях, уж, тоест е бил резнат някъде преди това. Искам да кажа, че след около 40 дневно закъснение парите се върнаха в акаунта ми. Не знам, дали помогна това ,че всеки ден им писах или не, но може би накрая като вече се решиха да говорят с Clear Junction(които от името на бинанс пращат преводите) парите ми се върнаха на следващия ден. Та ако някой изпадне в подобна ситуация, да се опита още от началото да накара съпорта им да говорят с Clear Junction какво се случва с превода. Нищо друго не помага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traq Posted June 23, 2021 Report Share Posted June 23, 2021 Здравейте,не видях във форума за това ще питам?Искам да преведа от Icard към Coinbase. Но не знам дали е удачно и след това ако искам да тегля дали ще има проблем?Вчера пробвах с карта на ОББ но не ми приеха превода.От ОББ казаха,че всичко ми е наред с картата и не ци трябвало да имам проблем? Или да пробвам с банков превод,но с картата ще ми е по- лесно. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 Преди 16 часа, traq написа: Здравейте,не видях във форума за това ще питам?Искам да преведа от Icard към Coinbase. не би трябвало да има проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darina888 Posted July 5, 2021 Report Share Posted July 5, 2021 На 4.06.2021 г. at 9:38, vamp111 написа: https://www.fidor.de/ Оказа се че трябва да правя видеоидентификация на немски език. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 6, 2021 Report Share Posted July 6, 2021 Преди 14 часа, darina888 написа: Оказа се че трябва да правя видеоидентификация на немски език. тук трябва да направиш на английски, предполагам ще ти е по-лесно https://monese.com/gb/en Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darina888 Posted July 6, 2021 Report Share Posted July 6, 2021 Преди 5 часа, vamp111 написа: тук трябва да направиш на английски, предполагам ще ти е по-лесно https://monese.com/gb/en Само че не предлагат немски IBAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darina888 Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 На 6.06.2021 г. at 9:52, nandrolon написа: Трябва ти vivid , отваря ти сметка в solarisbank направих акаунт и почнах видеидентификациите,мислех че е неуспешна тъй като приложението все още ми иска документите и ме праща на идентификация,но като пратих имейл се оказа че са ме потвърдили.И така хем съм потвърдена хем нямам сметка която да ползвам.Изглежда просто неискат да предоставят услугата си друго обяснение нямам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darina888 Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 На 4.06.2021 г. at 9:38, vamp111 написа: https://www.fidor.de/ Голям зор с това identity.tm направо" неусъществима работа" бих казала, човек трябва да има много време за губене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 Icard скоро ще отпадне като вариант, така, че предлагам, който може да се ориентира към румънски, гръцки сметки.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гари Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 3 hours ago, vamp111 said: Icard скоро ще отпадне като вариант, така, че предлагам, който може да се ориентира към румънски, гръцки сметки.. Откъде е тази информация? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 Преди 2 часа, Гари написа: Откъде е тази информация? от дъщерята на собственика на transcard/icard/ipay/leopay, получиха си банковия лиценз, в края на годината започват да оперират като банка, ще раздават и кредити, много ще им е забавно, когато повече от половината им клиенти се махнат, щом започнат да им блокират преводите от/към борси Гари 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nandrolon Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 Преди 6 часа, darina888 написа: Голям зор с това identity.tm направо" неусъществима работа" бих казала, човек трябва да има много време за губене Свържи се със съпорта от приложението. Ако си минала идентификацията от приложението ще помогнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted July 12, 2021 Report Share Posted July 12, 2021 Paysera и те почнаха да правят проблеми - има въпросник, в който попълниш ли , че имаш транзакции с крипто и ти казват, че ще закрият сметката веднага. В случая в момента съм променил отговорите, както ми бяха написали, и съм изключил крипто, да видим дали ще мине. Предполагам става дума за директни транзакции борса - пейсера и обратно, през MRtango би трябва да си минават нещата все още. edit: мина vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 12, 2021 Report Share Posted July 12, 2021 въпрос на време е, всички подобни институции да ни отрежат, действайте съобразно тази информация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veznata Posted July 12, 2021 Report Share Posted July 12, 2021 може би до края на годината трябва да минаваме на фиат и било какво било - пак сме на огромен нечовешки кяр. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Преди 13 часа, veznata написа: може би до края на годината трябва да минаваме на фиат и било какво било - пак сме на огромен нечовешки кяр. DELETE Sven Biorg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivar Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Преди 15 часа, veznata написа: може би до края на годината трябва да минаваме на фиат и било какво било - пак сме на огромен нечовешки кяр. А можеби и това в целта на тези действия да си продадем койните и слвд година да ги купиш от тях…ама на много по-различна цена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sven Biorg Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Забелязах, че от известно време Алианц ми начисляват такса от 2лв. всеки път като топъпвам в Револют (Основание: Транзакция от тип паричен трансфер или залагания). Обадих се в банката и казаха, че са си актуализирали тарифата и се плаща такава такса към небанкови институции. Излиза, че тарифата не е обвързана с договора който съм подписал - go bankless! На въпроса, защо след като револют имат банков лиценз взимат такса не можаха да ми отговорят (аз не съм приел револют банк, не мисля и да го правя). Служителката спомена, че май и други банки правят същото или ще го правят. Ако има някой с подобен проблем с банка различна от Алианц нека сподели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubo Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Пощенска също вкараха такса за топъпване на револют. Първо на кредитната карта ми се появи 1% такса, почнах с дебитната, няколко месеца по-късно и на нея 0,5%. Sven Biorg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts